שלום זה דחוף כנסו אני חייב דחוף את העונה השנייה של האוס לצפייה ישירה או הורדה עם תרגום
א אריאל המטורף New member 2/10/09 #1 שלום זה דחוף כנסו אני חייב דחוף את העונה השנייה של האוס לצפייה ישירה או הורדה עם תרגום
S S H I F T Y New member 3/10/09 #3 אה! אפשר לבקש כאן הורדות? אם זה כך הייתי רוצה לדעת אם יש הורדה ישירה כלשהי לעונות 3 ו4.. (לא נוגד את חוקי הפורום?)
אה! אפשר לבקש כאן הורדות? אם זה כך הייתי רוצה לדעת אם יש הורדה ישירה כלשהי לעונות 3 ו4.. (לא נוגד את חוקי הפורום?)
W Word Up New member 3/10/09 #4 ברור שנוגד, אבל גם ככה המנהלת לא עושה כלום ואף אחד כאן לא מתייחס לנהלים.
S S H I F T Y New member 4/10/09 #6 איי סי.. ראיתי אשכול בנושא בעבר והבנתי שזה אסור, אך מכיוון שהודעות כאלה צצות שוב ולא נמחקות שיערתי שאולי נהלים השתנו.
איי סי.. ראיתי אשכול בנושא בעבר והבנתי שזה אסור, אך מכיוון שהודעות כאלה צצות שוב ולא נמחקות שיערתי שאולי נהלים השתנו.
S S H I F T Y New member 4/10/09 #8 זה לא האשכול המדובר ../images/Emo13.gif התכוונתי לאשכול אחר שהפותח ביקש הורדה וקיבל הערות. פה לעומת זאת לא קרה כלום. אבל הירגע, אני לוקחת את הבקשה שלי בחזרה
זה לא האשכול המדובר ../images/Emo13.gif התכוונתי לאשכול אחר שהפותח ביקש הורדה וקיבל הערות. פה לעומת זאת לא קרה כלום. אבל הירגע, אני לוקחת את הבקשה שלי בחזרה