שלום ! זה יחזור לשמאל כבומרנג!!

שלום ! זה יחזור לשמאל כבומרנג!!../images/Emo13.gif

שלום לכם ! אני ואשתי הגענו למסקנה שכל ההדלפות ההכפשות והעלילות הפוליטיות - יחזרו לשמאל כבומרנג !!! כך שאני ממליץ לכוווולם להפסיק לצוף ולהתנדנד , לענוב עניבות כחולות ולהתחיל לרקוד על השולחנות ולצרוח : לימין יש חגיגה !!!!!!!!!! אוווווללללללללהההההההההההההההה גוש הימין ירכיב גם את הממשלה הבאה !!!!!!!!!!! אווווולללללללההההההה כן כן כווולם להתפרע על השולחנות עם עניבות כחולות כמובן (רק מצנע עם עניבה אדומה זוהרת) ולצרוח חזק : לימין יש חגיגההההההההההההההההההה !!!!! כן כן לרקוד ביחד : 1 2 1 2 ...יופי ולא לשכוח לצרוח וחזקקקקקקקקקקקקק אולללללההההההההה

כן בטח ממשלת ימין-אסון../images/Emo70.gif

אני מצביע ליכוד!! אני מצביע שרון!! ואני אסביר לכם למה: שינויים שחלו מאז עלה שרון לשלטון לפני שנתיים: 1 מצבי האישי השתפר מאז 2 מצב משפחתי טוב יותר 3 מצב התעסוקה של בני ביתי טוב יותר 4 לשכנים שלי טוב יותר 5 כל המכרים שלי מוצאים עבודה בלי בעיה 6 ההבטחה של שרון להביא לנו ביטחון קויימה 7 ההבטחה של שרון להביא שלום קויימה 8 לפחות אנחנו קרבים יותר לשלום מלפני שנתיים 9 התיירים באים נהמוניהם 10 העסק שלנו כל יום טוב יותר מאז שלטונו של שרון 11 כל מי שאני מכיר מרוצה מהמצב 12 שכנינו הפלסטינאים אוהבים אותנו יותר 13 כל עמי העולם תומכים בנו 14 המצב הכלכלי הולך ומשתפר 15 המצב הביטחוני הולך ומשתפר 16 המצב החברתי נעשה טוב יותר 17 הפערים החברתיים הולכים וקטנים 18 כל פעם יש יותר תעסוקה 19 הממשלה ברשות שרון דואגת למובטלים 20 הממשלה ברשות שרון דואגת לעניים 21 הממשלה ברשות שרון דואגת לנכים 22 עכשיו משלמים פחות עבור הוצאות בריאות 23 הזקנים מקבלים יותר מביטוח הלאומי 24 כל יום מתווספים מקומות עבודה נוספים 25 בסיכום,מצבנו האישי ומצב האומה טוב יותר! יש לנו מרצ לעשות
להחזיר את הבטחון הכלכלי שלך ,שלי להביא אותה בצדק חברתי אחותי! מרצ מובילה את המחנה, הנה זה בא חזק משמאל!

למעלה