שלום... זה פורום חדש או מה ?

Bennytt4

New member
שלום... זה פורום חדש או מה ?

אז אני חדש פה... בן 18... קצת חולה נפש ומתכחש לזה... לאור הצתרפותי נתחיל בבדיחות :(אם את מכירים אז... תקראו בכל זאת) בדיחה : איזה ילד אחד הולך לאמא שלו ושואל : "אמא, אמא, איזה דג יש לי בראש ?" אז האמא עונה : "חמוד, זה לא דג... זה סרטן."

little bony

New member
תהרוס ת'בדיחה...

דבר ראשון סיפרו אותה פה 1000 פעמים.. דבר שני "אמא, איזה דג אמרת שיש לי בראש?" "לא דג חמודי, סרטן!" וד"א אל תתכחש לזה שאתה חולה נפש! כמו שאני תמיד אומרת "אני לא סובלת מאי שפיות, אני נהנת ממנה"

Bennytt4

New member
אוי סליחה...

אני מצטער שאני יכול רק לכתוב את הבדיחה ולא לספר אותה !!!! בכל אופן שאלה : איך קוראים למרפאה של חולי הסרטן ? תשובה : כימוטרפיה

Bennytt4

New member
אל תקראו את ההודעה שמעליי !!!

איייייייי איזה טעות... למי שלא קרא אז הנה תיקון : שאלה : איך קוראים למספרה של חולי הסרטן ? תשובה : כימוטרפיה.

T0MERiko

New member
.......

אמא אמא לסבא יש צלקת על הרגל אמא: שתוק ותאכל מסביב

dragongirlm

New member
היי גם אני

גאה להיות משוגעת ...או בשפה יפה יותר פסיכית.....חיחיחי...]-]

All Choice

New member
שלום, יהודים. תתחדשו.

יש לכם עכשיו נכס יקר כמוני. תשמרו עלי טוב. אם כבר יהודים, אז יש לי שאלה: -מישהו פה אי פעם הצליח ללכת לראות סרט בבית קולנוע, שלא יהיו בו יהודים (באולם קולנוע יעני, לא בסרט)? אני עובד על המשימה הזאת כבר בערך שנה ולא הצלחתי...

dahanis

New member
בדיחות שחורות

היי חברים מצאתי אתר הכרויות נחמד שיש בו פינת הומור עם המון המון בדיחות שחורות. לא היה לי כוח להתחיל להעתיק אותם לפה,אז פשוט הנה הלינק..תהנו. הבדיחות נמצאות בפינה תנו חיוך

Nitai 69

New member
שלום אני חדש יש לי כמה בדיחות

אני לא אחראי על מי שנפגע למה היטלר התאבד? קיבל ת'חשבון גז איך קוראים למסעדה הכי מפורסמת בשואה? בגטו (המבין יבין) מי נדלקה על אילן רמון? האטמוספירה איזה צמח מתחיל באות מ מני לוי מה שר כיסא חשמלי לאנשים? אתה חיב למות עליי מה הייתה המטרה של נאס"א בפרוייקט של אילן רמון לשלוח חתיכים ולהחזיר חתיכות זה הכל לעכשיו

רותם ע

New member
פורום חולני../images/Emo142.gif

אבל בשבילכם זו בטח מחמאה
שני ילדים הולכים בייחד עם אמם לקניון. הם נכנסים לחנות בגדים, לאח האחד האמא קונה חולצה חדשה, ולשני לא. הם נכנסים לחנות למכירת דיסקים, לאח האחד האמא קונה דיסק חדש, ולשני לא. הם עוברים לייד דוכן גלידה, לאח האחד האמא קונה גלידה, ולשני לא. בזמן שהאמא הלכה לנוחיות, והבנים נשארו לבד, צחק הבן הראשון על אחיו: "הא! לי אמא קונה בגדים ודיסקים וגלידה, ולך היא לא קונה כלום!
", השיב לו האח:" מה אתה צוחק, יש לך סרטן"

little bony

New member
../images/Emo45.gif...

אני מאד נפגעתי..
סתםם
אבל דיי כבר לטחון פה את אותן בדיחות 100 פעם משחזרים פה בצורה מדהימה

שלום!

אני חדש, אני חולה, על הומור שחור ובכלל. מה לדעתכם הבדיחות השחורות המזעזעות ביותר? לדעתי זה הבדיחות-תינוקות. למי שלא מכיר: מה יותר טוב מעשרה תינוקות על העץ? תינוק אחד על עשרה עצים. מה זה בחוץ שחור, בפנים ורוד, אבל משתנה לשחור? תינוק בתנור. מה יותר מצחיק מתינוק מת? תינוק מת בחליפת ליצן. מה זה ורוד עם כסף ומתנגש בדברים? תינוק עם מזלגות בעיניים. וכמובן, בדיחות אמא-אמא: אמא אמא, מתי מגיעים לניו יורק? -שתוק ותמשיך לשחות! אמא אמא, מתי מגיעים לסבתא? -שתוק ותמשיך לחפור! אמא אמא, למה הספגטי כחול? -שתוק לפני שאני מוציאה לך עוד וריד! אמא אמא, אני לא אוהב את הצלקת של סבא... -אז תאכל מסביב!

kelebrin

New member
שלום לכולם!

הומור שחור הוא ההומור האהוב עלי ביותר (וכבר סבלתי קשות מכך) אז נתחיל בכמה בדיחות שואתיות טובות (מי שיפגע, שלא יקרא): איך קראו לילד בשואה? ילדון! ואיך קראו לסב בשואה? (להשלים לבד) מה היו תכניות הטלוויזיה האהובות על היהודים בשואה? רכבת ההפתעות, זהו זה ו-אריזה משפחתית. והאהובה עלי, דיאלוג בערוץ IRC שגם הוא מאופיין בהומור שחור- א': "אני הולך להיות היטלר הבא. אני אהרוג את כל היהודים וליצן אחד." ב': "למה הליצן?" א': "רואים? לאף אחד לא אכפת מהיהודים!" הערה: מי שכתב את זה גם כתב לאחר מכן שהכל בהומור והוא יהודי בעצמו ואין לו שום דבר נגד יהודים. כמו שאתם רואים, אין לי הרבה בדיחות שחורות טובות, והייתי רוצה ללמוד כמה שיותר מהפורום הזה... ביי!

gidi ahronovich

New member
אני מישתמש עיוור וחדש בפורום

היי שמי גידי ראשית אני מיתנצל על שגיאות הכתיב בעיות בצג הברייל אני בן 28 יש לי תואר במוסיקה ובתור עיוור אני תמיד מישתמש בהומור שחור ולא זה לא מיתוך מיגננה או משהוא כזה יש לי אתר אינטרנט ששם יש מאמר בשם מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל מאמר שנכתב בזמנו לאייל הקורא שם יש טיפה מחוש ההומור ומהציניות שלי. אשמח אם תיכנסו. אם יש למשהוא מסנגר אשמח אם הוא יוסיף אותי כתובת המסנגר שלי היא [email protected] אני לא קורא את האימיילים בכתובת הזאת היא חסומה לאימיילים נכנסים היא רק למסנגר כתובת האימייל שאותה אני כן קורא היא [email protected] אשמח ליפגוש אנשים חדשים כתובת האתר שלי היא www.giditull.com גידי

MajorWinters

New member
איזה כיף../images/Emo19.gif

חובב ג'טרו טו... גם אני.... אגב. איך אתה בדיוק קורא? ולפני שזה מתחיל- בדיחות על עוורים- לא 'כפת לך אני מניח...

למעלה