שלום זינאים יקרים...

• פותח הנושא LLRO
  • פורסם בתאריך

LLRO

New member
שלום זינאים יקרים...

זאת פעם ראשונה שאני כותבת הודעה למרות שאני קוראת את ההודעות שלכם כבר כמה חודשים... בקיצור, התקשרתי לערוץ 10 כבר כמה פעמים (כמה שיותר ככה הם יראו יותר לחץ מצדינו) כל יום הם אמרו לי משהו אחר וכשהתקשרתי היום היא אמרה לי שזינה תחזור רק אם הערוץ ישאר באויר, אבל את בת-דודה שלי שהתקשרה כמה דקות אחרי הם העבירו לאחראית על לוח השידורים והיא אמרה לה שגם אם הם ישארו באויר לא בטוח שהם יחזירו את זינה. חבל שהם לא העבירו אותי לאחראית על לוח השידורים, אני כבר הייתי צועקת או לפחות מבהירה לה ש"לחץ ציבורי עצום" שהיה להם אז זה כלום לעומת מה שיהיה להם אם הם יורדו את זינה... עכשיו למשהו אפילו יותר עצוב מזה: אתם מודעים לעובדה שעוד ארבע ימים לקווין היתה אמורה להיות יום הולדת? זה כל כך עצוב... לפני כמה שבועות היה לכם דיון ארוך על זינה, גבריאל ומה שבניהם, אז חשוב לי להביע את הדעה שלי: לפי דעתי זינה וגבריאל כן אוהבות אחת את השניה אבל הן לא נמשכות אחת אל השניה. נכון, הן התנשקו פעמים אבל בשתי הפעמים זינה היתה בגוף של גבר כי רק ככה הן נמשכות אחת אל השניה. זאת דעתי לפחות. בקשר לשאלה "למה התחלתם לראות זינה?" אז ככה: בעונות הראשונות של זינה בארץ הייתי עדין קטנה (אני עכשיו רק בת 14) אבל אחותי ראתה ואני ראיתי איתה. אחר כך אחותי התגיסה לצבא ואני הפסקתי לראות אבל חברה שלי ראתה וכל הזמן דיברה על זינה ובאמצע העונה החמישית בערך היה יום שבו שיעמם לי ולא היה לי מה לראות אז החלטתי לבדוק מה חברה שלי מוצאת בזינה והתאהבתי, עכשיו אני מעריצה יותר גדולה ממנה ובגלל שאני לא בדיוק זוכרת את הפרקים שראיתי בגיל 5 אני "חיה" בעיקר על פרקים חוזרים בסטאר וורלד. זה כל מה שיש לי להיום באהבה שני

*זינה*

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אממ... רק רציתי לכתוב שיום הולדתו של קווין הוא בדיוק בתאריך השלושים לפטירתו. שמתם לב ל... אירוניה...?

למעלה