שלום , זמן רב לא הייתי פה...

avital24

New member
שלום , זמן רב לא הייתי פה...../images/Emo20.gif

יש לי בעיה רצינית נפרדתי ממישהו שהייתי איתו בקשר זמן רב והייתי על סף התמוטטות עצבים לא שמתי לב לחוסר רגישות המדהים שלו והסתכלתי על תמונה שלי ולא הבנתי למה הוא פגע בי כ"כ (הוא לא מבין על מה אני מדברת... מצחיק.) הייתי שבורה והחלטתי לנסוע לחדרה להתרחק ושם עברתי את ההזיות הכי נוראיות שהיו לי ראיתי תמונה של בחורה והיא כאילו בכתה בגלל שהוא פגע בה (נקרא לו ד') ולא יכולתי להכיל את הכאב שלה והמוח שלי לא היה בשליטתי אני חושבת שעברתי התמוטטות עצבים באותו יום וגם למחרת (מזל שהייתי מספיק חזקה ולא התאשפזתי) וזה היה ממש ממש איום ונורא לא יכולתי לעשות כלום חוץ מהכאב המדהים ששרר סביבי שגם לא יכולתי להירדם היום קצת יותר טוב לי אבל אני עדיין סובלת בעיקר בלילות כשאבא שלי מגיע (אני בורחת ממנו בגלל זה רציתי לעבור לחדרה אני לא יכולה להתמודד איתו הוא מפחיד אותי) ואתמול דיברתי איתו שוב (עם ד') ואחותי הקטנה אמרה לי עזבי אל תתרגשי ממנו אל תתני לו להרגיש שהוא מוביל את השיחה ואשכרה זה גם הלחיץ אותי כי נזכרתי בימים שהיינו יחד והוא היה "שולט" בי ומנהל את השיחה לפי הרצונות שלו וזה עירער אותי עוד פעם מבפנים אני חיה בסיוט בעיקר בלילות שאז גם אבא שלי נמצא ואני מרגישה שליטה מכול הכיוונים וזה ממש לא נורמלי אתמול התהפכתי 3 שעות במיטה עד שנרדמתי (אני מרגישה שאני כבולה לעצמי ולא יכולה לצאת מזה כבולה לעצמי לתרופות לבי"ח להכול ואוף זה מעצבן מאוד) וכשניסיתי להירדם הייתי במעין טראומה כזאתי של הוא באמת ניתב את השיחה ? האם הוא שלט בי ? האם הוא רצה רק לנצל? אם הוא חיפש רק את הקטע הפיסי ? והרגשתי כ"כ רע כי אני חושבת שאנ י יודעת את התשובות. הוא אמר לי שהוא אוהב אותי אבל אם הוא היה אוהב הוא לא היה כזה חסר רגישות והוא גם היה מוכיח לי שהוא אוהב אותי ולא מקבל את העובדה שנפרדנו בקלות יחסית. הבעיה היותר גדולה עכשיו היא שאני לא יודעת מה לעשות איתו אני לא מצליחה לנתק את הקשר טוטאלית (ונראה לי שאני צריכה) מצד שני חשבתי שאם אני אפגוש אותו אני אולי יצליח להבין למה הוא פגע בי ככה ואם הוא באמת התכוון הבעיה שהוא לא עוזר לי בזה בגרוש ממש וכל פעם שאני מדברת איתו אני מרגישה יותר גרוע , אני מרגישה ממש גרוע איתו אולי זה אומר שאני צריכה להתרחק ממנו מהבית שלי ומכול מה שמטריף לי את השכל אעפ"י שאני כבולה , כבולה בחשיבה לבי"ח לכול הבלאגן אני גם חושבת שאולי זה יהיה קשה להורים שלי אם אני אעבור שוב ואם חס וחלילה תהיה בעיה בחדרה ואז אני אחזור זה ישגע אותם מצד שני אני לא צריכה לחשוב על זה כ"כ אלא על מה שיעשה לי טוב בחיים כי אני לא במצב שאני יכולה להתחשב בהתחשבות יתר. אני אשמח לשמוע דעות וחיזוקים כי אני עדיין בתוך המשבר הזה שעכשיו אני מחפשת דרכים להתנתק ממנו ולחזק את עצמי לא מתאים לי להיות שבורה ככה ובבעיה כזו , נראה לי שהתמכרתי אליו , התמכרות שהייתה נוחה אבל הרסנית בשבילי כי שנה שלמה התעלמתי מהרגשות האמיתיים שלי וממי שאני רוצה להיות ושנה שלמה נתתי לו להוביל אותי למקומות שלא אהבתי ושנה שלמה התכחשתי לעצמי ולרגישות הגבוהה שלי וזו הסיבה שנשברתי כ"כ הכול פרץ החוצה והוא עדיין חושב שהוא מיסטר גבר עם בדיחות קרש שיכולת לשגע גם פיל הוא חושב שהוא איזה משהו מיוחד , מציאת המאה , כי הוא עדיין חסר רגישות ואני עדיין לא מצליחה לקלוט אותו (אתמול דיברתי איתו וכול השיחה נמחקה לי בפנים אני לא זוכרת על מה דיברנו בכלל חוץ מזה שהוא אמר שאני זו שבחרתי לנתק , מעניין למה ממש...חחחח ממש בדיחה) , אני עדיין לא מצליחה לקלוט איך הוא מסבך אותי עם הרגשות שלי ולמה וכשאני אקלוט את זה אז אני אהיה בעמדת כוח אם אני אבין אם זה ממטרה לפגוע או מתוך הטימטום שלו אולי. מצטערת שהכול נשפך ככה , ככה זה יצא , לא חשבתי רק כתבתי , אני עדיין לא יכולה לחשוב בבהירות , המוח שלי לא צלול אולי בגלל שאני פגועה ורגישה וקולטת הרבה ולא מסוגלת לעכל את זה. אז זהו מקווה שיהיה ברור והרבה אהבה אביטל האוהבת וגריני את עשר באמת שליחה של אלוהים יש לי תחושה חזקה כזו אז קחי
4 U & for your honesty (כנות בעיברית צחה). ביי ובאהבה ואני באמת אשמח לשמוע דעות אני לא רוצה להיות בצד המפסיד או בצד שמנהלים לו את החיים.

avital24

New member
ו-../images/Emo24.gif חם ../images/Emo9.gif ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif ואהבה../images/Emo20.gif

שלא תגידו ששכחתי להיות נחמדה
V
V|

אור ה101

New member
אביטל

כמה טוב לראות שאת פה, אחרי מה שראיתי שכתבת זה היה ממש נורא לקרוא את זה, אביטל אני לא הבנתי בדיוק מה קרה שם אבל איך שהבנתי "החבר" שלך שלקח מעין השתלטות עליך ואת אומרת שאת תקופה איתו אז אני חושב שאם עדין את לא מבינה את הראש שלו זה אומר דרשיני ותשאלי את עצמך אם זה נכון בכלל להיות עם אדם שאמור להיות חבר לחיים ואולי מעבר לזה וכו" שעדין את לא מבינה את הראש שלו, ולפי הבנתי מה גם לנהל שיחה יש את האחד שלוקח חסות אז איפה ההדדיות איפה הכבוד? בקשר לדירה וכו" האמת אני לא יודע מה לאמר לך אני מאמין שתמצאי את הדרך ואת תהי יותר מאושת. נ.ב. אני לא שופט אף אחד כתבתי לפי איך שהבנתי את מה שקרה.

avital24

New member
היי אור ../images/Emo23.gif../images/Emo16.gif../images/Emo20.gif../images/Emo127.gif

אתה באמת צודק אם אני לא מבינה את הראש שלו משהו באמת ממש לא בסדר ואיכשהוא הוא גרם לי להרגיש שאני לא בסדר שאני דואגת מזה , פיתחתי תלות ממש לא בריאה ואני לא יודעת איך לצאת ממנה , אני מרגישה שהוא יותר חזק ממני ריגשית (משהו שממש מתסכל אותי) ושהוא יכול לשלוט בי אם הוא ירצה למרות שאני לא אתן לו ואולי זו הסיבה שנפרדתי ממנו 5 פעמים , כנראה שאני מרגישה שמשהו לא בסדר , הנקודה היא שהייתי רוצה לדעת איך הוא מרגיש בשביל לסיים את זה טוב יותר וזה לא ממש מתאפשר לי. אני חייבת לדעת מה הוא מרגיש מצד שני זה מוציא אותי מאיזון כל פעם מחדש. אביטל המון אהבה

אור ה101

New member
אביטלוש

אני לא יודע למה את צריכה לדעת איך הוא מרגיש. אני חושב שאת מרגישה כך כי את עדין מרגישה שאת קשורה אליו ומתי שתחליטי שאת מתנתקת ממנו גם רגשית לא יהיה איכפת לך איך הוא מרגיש. אני חושב שבשביל להתנתק ממשהו או ממישהו לא צריח ליחס לו חשיבות וממלא הוא לא קיים ולא בחשיבה ולא בסדר יום של האדם. נ.ב. מחזיר לך אור

osho7

New member
היי אביטל../images/Emo42.gif

נראה שנכנסת ללופ, ואת לא יכולה לצאת. נראה לי שהדרך היחידה להרגע בתור התחלה, זה לנסות להתמקד במשהו אחד טוב שאת אוהבת, שיש לך בחיים להודות עליו (כמו שאמרתי גם לאור) ולהתחיל לזמן את הטוב אליך. אולי איזה משהו שאת נהנית לעשות שיכול לנקות לך את המחשבות, כמו נגינה או גננות, סריגה, קריאה,בישול.. לא יודעת.. ורק לעשות. תחליטי שאת מניחה את הכל בצד עד "יעבור זעם", ואז תתמודדי עם כל דבר בנפרד לאט לאט.

avital24

New member
היי ../images/Emo9.gif

נראה לי שללכת לספרייה או לגלוש בבית ואולי בפורום כאן יעזרו אני מכינה גם שרשראות מחרוזים אבל אני מרגישה כ"כ פגיעה בבית שאני לא מסוגלת לשבת בשקט כאילו אני לא רוצה שיראו אותי בחולשה שלי ובכאב (אפילו שזו המשפחה שלי אולי דווקא בגלל זה) אני מפחדת לתת להם להתקרב אליי שאני לא אסתבך יותר ודי הסתבכתי בעבר איתם אז ככה שקשה לי לעשות את החרוזים אבל לגלוש יהיה יותר נחמד. באהבה אביטל
משום מה אני לא מאמינה שאני אצליח לנקות את המחשבות (לא לבד) כי כל פעם שאני מדברת איתו אני מתמלאת מחדש ואני רוצה לדבר איתו בשביל להבין יותר שמתי לב שכשאני איתו אני לא אוהבת את עצמי ואת התמונות שלי אני כאילו מתכחשת אליהם , לוקחת את ההתכחשות שלו אליי , זה גם מעניין להבין למה.

osho7

New member
אוווווקייייי....

אז נכנסתם למאבקי כוחות של מי יישבר ראשון? כל אחד מפחד להתמסר כדי לא להפגע, ושניכם משליכים את הרגשות שלכם על השני. את מרגישה אותו ואת ה"חרא" שלו וחושבת שזה שלך ולהיפך. מה שלא טוב לך זה שאת לא אוהבת את עצמך לידו. אם את חושבת שזה יכול להשתנות , אולי יש סיכוי שתצמחי מההתנסות הזאת. אם זה רק מוריד אותך, תורידי הילוך ותנסי לתפוס מרחק לפחות עד שתביני מה את מרגישה עם זה באמת. אין חסינות ואין ערבויות באהבה ואנחנו כל הזמן לומדים לשחרר שליטה. כן זה המוטו. שחררי אותו, ותקווי שהוא משחרר אותך.

avital24

New member
היי אושו../images/Emo20.gif

נראה לי שבאמת היינו במאבק כוחות ותאמת גם הסביבה של הבית שלי לא עוזרת לי ודי מלחיצה אותי (אין לי שום דבר לעשות בבית ואני יודעת שאני יכולה לעשות המון ואני לא עושה כלום כבר יותר מ-4 שנים , לא עושה כלום רציני אני כבר לא מעריכה את עצמי כמו פעם אבל זו נקודה אחרת) , אז תאמת נפגשתי איתו יום שבת ובפגישה הרגשתי בסדר אבל כמו שהוא אמר שהוא צריך ללכת לא הרגשתי טוב וכשחזרתי הביתה הרגשתי מוזר ושלחתי לו הודעה שהיה נחמד ואולי נדבר מחר והוא לא החזיר תשובה וגם לא ענה שהתקשרתי וגם לא הגיב להודעה אחרת ששלחתי לו ואולי הוא עדיין משחק איתי משחקים למרות שלו ככה רציתי שהקשר בינינו יהיה ורציתי לומר לו שאם פגעתי בו אני מצטערת אבל לא היתה לי דרך אחרת אבל גם את זה כנראה אני לא אגיד לו כי המשחקים האלה מעצבנים אותי , הרגשתי גם די אשמה שכאילו אני לא בסדר ש"זרקתי" אותו כמה פעמים ושעכשיו הוא לבד בגללי (וגם אני לבד ולא קל) וחשבתי שאולי אני לא בסדר ומסבכת דברים אין לי כוח כבר לכל המאבקים האלו אני לא יודעת מה הוא רוצה עכשיו ומה הקטע , נראה לי שאני גם לא חושבת צלול כ"כ כרגע אגב למה התכוונת בלשחרר אותו זה לא היה לי הכי ברור , הרגשתי גם אשמה שאני מתייעצת אליו עם אנשים אחרים בלי לדבר איתו על זה.

גריני

New member
אביטלוש, יקירתי ../images/Emo23.gif

כמה הרגשתי בחסרונך כאן, וכמה עצוב לי לקרוא את שעובר עליך. אני שמחה עם זאת, שבאת לכאן לקבל חיזוקים ומקווה שתצליחי להתחזק ולחזור לעצמך. ואני רוצה להוסיף על מה שכתבו לך כאן, ולהדגיש שוב ושוב:אהבת העצמי! אהבת העצמי!. בתוך המונח "אהבת העצמי" מקופל: כבוד לעצמי. אם מישהו משפיל אותך, מזלזל בך וברגשותיך - יש בזה משום פגיעה בכבודך העצמי, ומי שאוהב ומכבד את עצמו - נמנע משיתוף פעולה שכזה. כלומר, אם את נמצאת בחברת אדם שאינו מכבד אותך או את רגשותיך - את לא אמורה להישאר בחברתו. נ ק ו ד ה. והאדם הזה, יהיה מי שיהיה (חבר/אבא/אמא.... כוווולם). אין צורך להיכנס ללחץ ולמריבות בגלל דברים כאלה, אפשר להגיב בצורה שקטה ולהגיד משהו כמו: "לא מתאים לי לקבל יחס כזה ממך, ואם לא תשנה את צורת ההתייחסות שלך אלי - אני פשוט אנתק את הקשר".... את נמצאת בתהליך של לימוד ה"שפה הזו". אז זה שקשה לך כרגע? זה ברור. קחי את הקושי הזה כאתגר, כשיעור. העובדה שקשה לך מצביע על כך שזה משהו שאת צריכה ללמוד. אין צורך שתבואי בטענות לעצמך, בסגנון של "למה אני מכורה אליו? למה אני לא מצליחה להתנתק" וכו'. קבלי את עצמך ואת הקושי באהבה ובהבנה - שזהו תהליך. ובסופו של התהליך הזה את תצמחי ותהיי איתנה בדעתך, תאהבי את עצמך כך שמי שלא יאהב ו/או יכבד אותך - פשוט לא יהיה לידך! ובינתיים, אני ממליצה לך בדיוק את מה שאושו המליצה: עשי מה שטוב לך, הקשיבי לחלומותיך - הם מדריכים מופלאים בשבילך. ואת יודעת שכולנו כאן קשובים לך ואוהבים אותך מאוד.
יקירתי
נ.ב. תודה על המילים החמות שלך אלי...(וכמובן שכולנו שליחים של אלוהים
).

שבוע טוב גריני../images/Emo13.gif

אהבתי מאד את התשובה שלך...אבל אני תוהה למה אנחנו אוהבים ומכבדים אנשים אחרים יותר מאשר את עצמנו...למה זה כל כך קשה לנו? וזה באמת קשה...למה הנתינה יותר קלה לנו..והקבלה לא כל כך?

mkarin

New member
גם אני הייתי רוצה תשובה לשאלות../images/Emo4.gif

חבל שאצל כל אחד התשובה שונה.

avital24

New member
היי גריני ../images/Emo141.gif

נחמד לשמוע שהרגשת בחסרוני , טוב לדעת מה שנקרא אני אשמח לשמוע פירוט נוסף למה בדיוק התגעגעת , חיזוק לאגו
הקטן שלי. וסה"כ נראה לי שאני מתמודדת יפה אני לא שבורה כמו לפני שבוע ולא כמו לפני שבועיים שאז הייתי על סף התמוטטות די רצינית והתגברתי די מהר יש לי רק קאצ' כזה שאני רוצה לתת ולהעניק לאותו בן אדם וגם חשש לנתק איתו את הקשר לגמרי שאולי זה יהיה קשה מדי לי או לו ואיכשהוא אני מוקפת במעין עיסה כזו אח"כ של רגשות לא ברורים ואם נוסיף גם את הבית שבו אני לא עושה שום דבר ככה שרוב שעות היממה אני מוקפת בעיסת משהו לא נעים בכלל פעם זה הגעיל אותי היום אני חיה עם זה ואם תגידי לי שזה לא מבלבל אז אני אגיד שזה מבלבל בהחלט ממש דפוק , אני יכולה כמובן לעבור לחדרה ואז להתרחק מכול זה (כשאני אמצא עבודה) ואולי לבנות את האופי שלי מחדש מצב ממש מוזר המחשבה שלי לא בהירה במצב כזה בכלל לא אני לא יודעת אם אני אתחיל ללמוד במצב כזה אם זה יהיה טוב בכלל שאני מוקפת בעיסה הזו מכול כיוון אפשרי , ממש מכל כיוון לפחות עכשיו יש לי אינטרנט בבית אז אני אחפש עבודה בצורה אינטנסיבית יותר ובטח אמצא משהו. אגב תסכימי איתי שזה לא פשוט לומר כמעט לכל מי שאני מכירה שלא מתאים לי להיות איתו כי הבוץ הזה שנדבק אליי מגיע לי מכול כיוון אפשרי כמעט בין אם זה הורים אחים הבחור שהייתי איתו בקשר אולי אני לא בסדר אבל העיסה הזו של הרגשות הדביקים משהו מלוכלך כזה שאני חיה איתו בשלום בלית ברירה שהגעיל אותי כ"כ בעבר עכשיו מקיף אותי אולי בגלל זה אני לא מתקדמת לשום מקום. ממש בעיה. נראה לי שאני חייבת למצוא עבודה ולעבור לחדרה ואולי גם לסלוח להורים שלי ולא לכעוס עליהם על המצב הזה שהגעתי אליו פשוט להמשיך הלאה נקייה מכל רבב בלב.

גריני

New member
למה התגעגעתי...

בעיקר למשב הרוח הרענן שלך, אביטל. בד"כ, אפילו כשאת כותבת הודעה עצובה, גם כשאת ברגשות קשים - יש איזה רעננות מיוחדת בהודעות שלך, שלא לדבר על זה שאני מוצאת את עצמי חסרת נשימה בסוף ההודעות שלך (זה למה שאין לך פסיקים ולא נקודות
). יש בך רוח טובה - במובן הישן והטוב של המילה! - לזה התגעגעתי
ובתשובה לשאלתך: אני מסכימה איתך שאי אפשר להעיף מעליך כל מי שנותן לך הרגשה לא נעימה, אבל אולי תתחילי באחד (?) אולי תתחילי בזה שתגידי פעם למישהו שאיננו מכבד - שלא מתאים לך להיות איתו כרגע. זה לא אומר לנתק את יחסיו איתו/ה לעולם - זה אומר רק להעביר את המסר שלא נעים לך, ושאת כבר לא מוכנה לקבל יחס כזה. אני רוצה לספר לך על קטע שהיה לי עם אמי לפני כמה שנים. לאמי תמיד יש ביקורת כלפי (מאז שנולדתי ועד היום, זה לא נגמר...). היה קטע אחד איתה - שקבעתי להיפגש איתה בקניון והגעתי לפגישה עם סיגריה דולקת ביד. עוד לפני שאמרה לי שלום - אמרה: שוב את עם הסיגריות שלך? ואני עניתי לה: את יודעת, זה ממש לא נעים לי הביקורת שלך, בכל פעם שאנחנו נפגשות... שאספר לך, אביטל, שמאז ועד היום לא שמעתי עוד ביקורת ממנה??? (בחיי!) אז זה לא חייב להיות דרמאטי וסופי... מספיק שאת מעבירה מסר קטן - זה יעשה לך את כל השינוי.

ש ו נ י

New member
ואלק גרין, הלוואי ועל אמא שלי

ועוד כמה שאני מכירה בקשה כזאת היתה עוזרת אני יכולה לבקש מבוקר עד ערב להתלונן להתחנן לדפוק ת'ראש בקיר יא אללה שאין עם מי לדבר ויש אנשים שאת יכולה להביא להם נבוט בראש ולהגיד להם הכי גס ומפורש והם יסרבו להבין ולשנות/להפסיק ויש אנשים שמספיק להם רמז קטן איך אומרין? יש ויש

ביקורת../images/Emo140.gif

אז ככה...אני גדלתי תחת ביקורת וזכוכית מגדלת, והתרגלתי לקבל ביקורת כל החיים,עד שהתעוררתי לפני כמה שנים והחלטתי ל"נפנף" את כל מעבירי הביקורת ולהשאר רק עם חברה אחת או שתיים. בדקתי כל אחת והחלטתי אם היחסים האלה טובים לי או לא, עם מערכת היחסים טובה לי או לא, כאשר החלטתי שלא, חתכתי מיד ! בלי להסס רגע. אני אקבל ביקורת רק כאשר היא ביקורת בונה ובנימוס, ולא ביקורת שבאה לחלוק על דברים שאני עושה או על אורח חיי, או על דברים שאני מאמינה בהם. אנשים תמיד יהיו להם ביקורת כי הם לא מסתכלים על עצמם, לא נותנים מרווח נשימה לאחר ...לא מקבלים דעות ואמונות אחרות. כששומעים על הספר =שיחות עם אלוהים= ישר באים ומבקרים בלי לדעת בכלל על מה הספר ומה כתוב בו...אני כלל לא מתווכחת,,,שולחת אותם לקרא ואחר כך אפשר להתווכח או לדון בנושא אם מה שכתוב נכון או לא. לא יודעת אם הסברתי את עצמי כראוי - אבל אם אני שומעת צליל ביקורת - אני פשוט מנתקת קשר עם אדם זה ..או לחילופין מתעלמת.

avital24

New member
קודם כל תודה רבה ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif

רציתי לומר תודה על המחמאה גם אם זה יותר ממחמאה , קיבלתי בשמחה. נראה לי שהורים שלי הצליחו לשכנע אותי לא לעבור לחדרה (שנה הבאה אני מתחילה ללמוד משפטים ככה שלא יהיה כדי לעבור כי אני אלמד באונ' ת"א) ואני חושבת לעצמי מה עדיף לחיות את החזון הכי גבוהה שלי בחדרה אבל אז בלי מקצוע לחיים או תואר מלבד מקצוע המחשבים שרכשתי בצבא או שעדיף להישאר במרכז לעשות תואר ראשון למצוא עבודה טובה וריווחית לקבל מיקרים של נוער במצוקה ולעזור להם וזה נראה לי עדיף , נראה לי שבעריכת דין אני אתרום הכי הרבה לחברה אני אעזור לנזקקים לנוער במצוקה לאנשים שאישפוזים פסיכיאטריים מאיימים עליהם ולכל אלה שהגיעו לשולי החברה בעקבות החיים שלהם ולא מבחירה רצונית ואז יהיה סבבה גם עכשיו יכול להיות . היה לי גם חלום על כת השטן וראיתי שני בנות אתיופיות שהיה להם אלבום וביקשתי לראות אותו והיו שם תמונות שלי ושל המשפחה שלי ואמרתי להם מזה זה המשפחה שלי איך זה הגיע אליכן והן אמרו לי שאני משוגעת שמדברת שטויות ואז נכנס בחור לחדר וראיתי שהוא לחוץ מאוד שגיליתי את התמונות אבל הוא לא אמר כלום והלך לחדר אחר ואז המשכתי להסתכל וראיתי את כל המשפחה חוץ מהאחות אחת לפני הכי קטנה שהיה לה קשר לכת הזו ואז הבחור חזר עצבני מאוד ואמר לי איזה שטויות את מדברת כל האנשים שראית בתמונות הם מתים שהיו באושוויץ הם בכלל לא בחיים ואני אמרתי לו איזה שטויות אתה מדבר זו המשפחה שלי ואני מכירה את כולם והם חיים זו המשפחה שלי אני מכירה אותם. וזהו זה מה שאני זוכרת אם למישהו יש פירוש אשמח לשמוע. דבר אחרון דיברתי עם הבחור דוד והיה די נחמד נראה לי שהוא ממש נפגע ממני , הייתי מוצפת ברגשות לפני שנפרדנו והכול התפרץ החוצה והרחקתי אותו מאוד אני מנסה להתקרב אליו עכשיו אבל הפעם באיזי לאט לאט ובלי עודף רגשות שלא יהיה בלאגן נוסף. וחוץ מזה הכול בסדר. אביטל

למעלה