שלום, זקוקה לדעתכם בבקשה

ytzuk

New member
שלום, זקוקה לדעתכם בבקשה

אני בדילמה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. אני אמורה בתור תרגיל בבבי"ס לפתח מוצר של מקדונלדס+ פלאפל. חשבנו על קהל יעד " משפחות צעירות". הפלאפליות תהיינה כמו מקדונלדס מבחינת מיקום (מחוץ לעיר) סדר, נקיון, ושירות מהיר. ומצד שני הפלאפל יהיה גם בטעמים לילדים (פלאפל פיצה, פלאפל קטשופ, פלאפל ביסלי וכו'). הרעיון שאמור למשוך את הילדים לסניף הוא: 1. הילד יקנה מנת ילדים שבה יהיה: 4-5 כדור פלאפל (אולי בצורות של דול]נים או דינוזאורים) 2. שתיה 3. משחק 4. ציפס 5.סינר + כובע מניילון 6. קופון להכנת בצק עם הקופון הילד ילך למקום במסעדה שבו תשב בחורה שתהיה אחראית על "הכנת פיתות בטאבון" והילד יקח עיגול של בצק, יכין פיתה, ישים בטאבון (האשה תשים) וכשהפיתה תהיה מוכנה הוא ילך איתה לשולחן עם ההורים ויאכל בתוכה (עליה) את הקטשופ עם הציפס והפלאפל. השאלה היא : האם אתן בתור אמהות הייתן לוקחות את הילדים לכזה מקום? זה נראה לכם מושך? מעניין ילדים? תודה

Jen74

New member
../images/Emo140.gifקודם כל בהצלחה בתרגיל../images/Emo208.gif

לדעתי אם כבר פלאפליה אז אולי להכין כדורי פלאפל??? בגדול נשמע ממש רעיון מדליק וכן, אני חושבת שאני הייתי לוקחת את הבנות שלי למקום כזה, השאלה היא כמובן מה יהיה המחיר? אם זה יהיה עממי כמו הפלאפל או מחיר קצת יותר גבוה, אמריקאי כמו המקדונלד'ס? הרעיון לכשעצמו מדליק ביותר ונראה לי שילדים בגילאים של 3 עד 10 יהנו ממנו. צריך לקחת בחשבון שיש ילדים שלא ממש אוהבים פלאפל ולפחות במקדולנד'ס ודומיו יש תפריט מגוון שכולל המבורגר, שניצל וגם צמחוני ובנוסף מגוון תוספות. רק פלאפל, צ'יפס ושתייה נראה לי תפריט דל שלא יחזיק את המקום. כדאי להוסיף גם סלט (שאולי הוא טריוויאלי בעיניך ולכן לא ציינת) ואולי עוד כמה דברים ישראלים טיפוסיים כמו צלחת חומוס ופיתה (אולי אפילו הפיתה שהילדים מכינים במקום)

ytzuk

New member
תודה על התגובות

כל השאלות מאוד עוזרות לי לגבש את הרעיון של הסניפים. לעשות פלפאלים זה קצת מסוכן בגל השמן, בכלל כנראה ששמן וילדים זה קצת לא בריא אז חשבנו על: פלאפל אפוי, בצורת דינוזאורים בתוך קופסת פלסטיק (מנת ילדים) כך שהילדים יוכלו לקחת את הקוספא הביתה ולעשות ממנו קופסה לסנדוויצ'ים או לטושים וכו' בנוסף לפלאפלים דינוזאורים יהיו פלאפלים בטעמי קטשופ וביסלי גריל ופיצה חתיכות מלפפון/עגבניה וקטשופ. פיתה - הילדים יאפו בטאבון. מה דעתכם?

למעלה