שלום- זקוקה לעזרה בקשר לאימון אישי בגירושין |

ליאן30

New member
שלום- זקוקה לעזרה בקשר לאימון אישי בגירושין |

אני מקווה שהגעתי למקום הנכון.. אני רוצה לברר עבור אחותי שנמצאת בתהליכי גירושין ואי וודאויות קשים- אם קיים מאמן-ת אישי שמתמחים בתחום של זוגיות במשבר והתמודדות עם תהליך הגירושין? שיכול לסייע לה להבין את התהליכים העומדים בפניה, את הפרוצדורות השונות והמורכבות, את הנושאים הכלכליים וכו' אודה מאד לעל עצה והכוונה מצידכם

שלום ליאן

כדאי לעשות הבחנה בדברים שכתבת פרוצדורות - באם הכוונה חוקיות, מוסדיות, שמירה כל זכויות וכיוצא באלה - מין הראוי לפנות לעזרתו של עו"ד (יש לנו אחד בסטוק
) נושאים כלכליים - גם כן ראוי לפנות לבעל מקצוע בתחום, רואה חשבון, מנהל חשבונות או יועץ כלכלי כזה או אחר מעבר לאלה גירושין הוא תהליך שבהחלט משנה את עולמו של אדם (ברוב המקרים) פנימית וסביבתית מאמן יכול בהחלט ללוות אותה בתהליך שינוי כזה אימון יאפשר לה לבנות לעצמה בסיס חדש וברור לחיים ממנו היא תבחר את החיים שלה ותדע למצוא תשובות בעצמה ואולי הכי חשוב, לחפש מאמן לפי נישה זו התחלה מצויינת רק בסופו של דבר חשוב שלאחותך יהיה את הרצון לעבור תהליך אימון ושתמצא מאמן שתהיה לה כימיה טובה איתו ושידע לעורר בה מוטיבציה יום מבורך

אוריק3

New member
היי ליאן..

מן הסתם כדאי להפנות עניינים הקשורים להליכיי הגרושים הפרוצדורליים לעו"ד בר מוניטין ועשי זאת לאחר שבררת טוב טוב... לגבי חיזוקה של אחותך מציע לך קודם לבדוק איתה מה היא רוצה. ואם היא מעוניינת להתאמן .. ואז נשמח לשוחח איתה.. בהצלחה רבה לכן

ליאן30

New member
תודה לכל המשיבים

אני מבינה כעת שעו"ד טוב הוא הצעד הראשון והמחייב. ננסה למצוא אחד כזה טנשתמע בעתיד תודה

isaacm

New member
תרשי לי להאיר את עינייך

אני לא כותב לך כמאמן - אלא כאדם שמצא את הדרך היפה לפרק משפחה. עורך דין אינו בהכרח המסייע הטוב למעבר המהלך בצורה יפה. ישנם הרבה זוגות שלאחר שנגמר להם הביחד (אצלי זה אחרי 20 שנה) מצאו את הדרך לפרק את החבילה ללא צורך ב"מחיקת" השנים שהיו. כיון שהנושא אינו מעניינו של הפורום לא אפרט מעבר לכך כאן. איציק

הדס92

New member
עזרה באימון אישי בגירושין

ליאן 30 שלום, שמי הדס ואני בעצמי עברתי תהליך גירושין לא פשוט, ומתוך נסיוני האישי למדתי את הנושא ואני מצויה ב"פרוצדורות" כפי שאת מכנה אותן הלא פשוטות. ככל שהידע של אחותך יהייה רחב יותר בטחונה האישי יעלה מול המאבק אותו היא מנהלת. מעבר לכך את צודקת בכך שיש צורך בליווי ותמיכה רגשיים כדי לעבור את הגירושין בשלום וגם לצאת מחוזקים.אני מאמנת בתחום ויכולה לעזור לך גם מקצועית וגם מנסיוני והחוויות אותן עברתי.

shosh arie

New member
אימון מערכות יחסים

שלום ליאן, אני מכירה וממליצה על מאמנת, שהיא גם משפטנית ומגשרת, אשר התמחתה באימון מערכות יחסים. נראה לי שהשילוב הזה עשוי לקדם את אחותך. שולחת לך מסר אישי. בהצלחה,

למעלה