שלום, זקוקה לעזרה יצירתית עם שם של תרגיל

Ordentlich

New member
שלום, זקוקה לעזרה יצירתית עם שם של תרגיל

על קורה. אני מתרגמת ובספר הנוכחי יש לי שם של תרגיל על קורה שמבצעת מתעמלת מצטיינת בת שש ונקרא באנגלית scorpion בגלל תוכן הספר אני חייבת להשתמש בשם, לא יכולה למשל לתאר את התרגיל, וזה צריך להיות שם של תרגיל על קורה שרק מתעמלת תכיר ולא כל ילדה. הבנתי מנועה שעזרה לי מאוד, שלתרגיל הספציפי הזה אין שם בעברית, אני לא חייבת דווקא אותו, אשמח לכל שם של תרגיל על קורה שמתאים למתעמלת מצטיינת בת שש ואשמח מאוד לשמות עם חיות אבל זה גם צריך להיות קצר ולא מסורבל. המון תודה

אמא לה3

New member
שלום לך

קודם כל לטובת אלו שלא יודעות, התרגיל "סקורפיון" הוא בעצם מאוזן עם רגל לראש עם תפיסת הידיים. תרגיל יפה. אני חושבת שכדאי שתספרי קצת על מהות הספר כדי שיהיה קל יותר לעזור לך.

Ordentlich

New member
תודה

מדובר ברומן מתח ואני לא רוצה לספר על התוכן בפורום פומבי כדי לא לקלקל להרבה קוראים. אחת הדמויות היא ילדה מתעמלת כאמור, היא לא גיבורה ראשית והסצנה המדוברת קצרצרה ובסוף הספר, אבל לשם של התרגיל יש משמעות, כלומר אני חייבת שם של תרגיל על קורה ורצוי עם חיה (כמו במקור) כי אני ל יכולה לכתוב 'מאוזן עם רגל לראש.'

Xx ofek xX

New member
יש תרגיל

שנקרא 'תנין' למרות שאני כמעט בטוחה שלא עושים אותו על קורה... אני אנסה לחשוב על עוד תרגילים שהשם שלהם הוא גם של חיה

אמא לה3

New member
חשבתי על "'WOLF"

סוג של קפיצה, בעיברית זה "אקדח" או משהו כזה.... ואגב, אני רואה המון "תנין" באליפויות ותחרויות הNCAA על הקורה...

Xx ofek xX

New member
אם עושים תנין על קורה

אז אני חושבת שזה הכי מתאים לה, לא? ומה זה NCAA?

Tammie

New member
NCAA זו אליפות המכללות בארה"ב

זה מסלול שמיועד לתלמידי קולג'. בכל מקרה, תנין נשמע באמת מתאים.... אולי פרפר? יש אנשים שקוראים לפליק פלאק טמפו רגל רגל פרפר....

פרפר גם יפה

ובד"כ פרפר זה סלטה גוף ישר רגל רגל (אפשר מפליק פלק, מערבית, מגשר, מגלגלון, מהמקום...) אבל השאלה אם ראית פעם ילדה בת *שש* שמבצעת פרפר על קורה?

יש הבדל בין וולף לאקדח; וגם תנין ואחרים

וולף, או W (כך גם קוראים לקפיצה), זאת בעצם קפיצת קיפול עם רגל אחת כפופה. שתי הברכיים צמודות. אקדח זה תרגיל שמשמש יותר לכושר, שבו ממצב של עמידה מרימים רגל אחת באוויר, מכופפים את הרגל העומדת עד לעמידה שפופה, כשהרגל השנייה ישרה באוויר. בתרגיל זה הברכיים לא צמודות, הברך הכפופה (שעומדת) יותר גבוהה מהברך הישרה (הרגל הישרה מקבילה לקרקע). באנגלית דרך אגב קוראים לזה לפעמים shutting a duck... תנין אפשר לעשות על הקורה. אני גם חשבתי על התרגיל הזה בהתחלה. לי היה את זה באחד מתרגילי הקורה שלי כמתעמלת. ויש כמה סוגים של תנינים. זה לא ממש תרגיל נפוץ, ובטוח לא כמו סקורפיון, אבל אולי יכול להתאים בהקשר. נזכרתי בתרגיל נוסף- עטלף. זה בד"כ תרגיל על הסולמות, אבל אפשר גם על הקורה. עוד תרגיל פלצני ולא שכיח. האם התרגיל חייב להיות על הקורה- או שאפשר גם תרגיל במקבילים או בקרקע?

Tammie

New member
הכוונה הייתה שקוראים לקפיצה

קפיצת אקדח, כי בעצם מגיעים כמעט לאותו מצב כמו באקדחים בכושר....

Ordentlich

New member
רצוי שיהיה על קורה

כי הייתי מעדיפה לא להתרחק יותר מדי מהמקור. אבל אם זה מתאים למתעמלת מצטיינת בת שש אולי אלך על זה. אני מתלבטת כרגע בין פרפר לעטלף :) ותודה רבה על כל העזרה!

אמא לה3

New member
אני הייתי הולכת על

פרפר. זה תרגיל מאוד נפוץ בקרב מתעמלות רק ש...לא נפוץ כלל אצל בנות 6... עטלף לא ראיתי שמישהי עושה, יש מצב שאף אחת לא באמת תדע מה זה, במיוחד על קורה...

אמא לה3

New member
לגבי תנין

זה כבר יותר מתקבל על הדעת, רק שילדות בנות 6 בדרך כלל לא מבצעות זאת על קורה, זה יותר לקוח מתחום האקרובטיקה.

אני בד"כ לא מגיבה פה

[אם כי אני קוראת בשקט
] אבל אפשר לשאול מה זה תנין?

chuch1

New member
הוצאת לי את שאלה מהפה :)

אני יודעת מה זה תנין לילדים פיצים על הקרקע במשחקי החימום שאני עושה להם- אבל על הקורה...?

למעלה