שלום, זקוקה לעזרה למשימה יומרנית

דקלים

New member
שלום, זקוקה לעזרה למשימה יומרנית

אני מכינה עוגה לבת המצווה של האחיינית שלי, ויש לי כמה שאלות. רכשתי בצק סוכר וצבעים. האם קישוטים מבצק סוכר נדבקים לציפוי בצק הסוכר? איך אתם מחברים? אני לא הולכת לפסל כל כך, אבל אני רוצה לצפות את העוגה בבצק סוכר, ואז להניח עליה את הקישוטים ואת השם של האחיינית. תודה מראש רונית שבדרך כלל בפורום מתכונם ולא מאמינה שהיא בכלל הולכת לעשות את זה.
 
את יכולה להדביק עם רויאל

או CMC מדולל במים, או חלבון. הכי מומלץ - רויאל. להדבקה חזקה: CMC מדולל. בהצלחה.
 

דקלים

New member
ועוד שאלה:כמה זמן צריך ללוש את הבצק

סוכר לפני שמרדדים? צובעים אחרי הלישה? האם בזמן הלישה מוסיפים אבקת סוכר או רק בזמן הרידוד?
 

דקלים

New member
אפשר תרגום: מה זה CMC?

וגם: אם אני אתקע את הקישוטים לתוך הציפוי בבצק סוכר הם לא יתחברו אחד לשני?
 
אם כך, עדיף רויאל

שהוא מעט חלבון עם הרבה אבקת סוכר. CMC הוא חומר באבקה שפועל כמו דבק ומחזק בצק סוכר. אם אין לך, אין טעם לקנות. לחבר בהידוק לא כדאי, מכיוון שרוב הסיכויים שיתפרק. את יכולה לחזק עם קיסם עץ שתתקעי פנימה, אבל עדיף גם חומר דבק.
 

דקלים

New member
תודה. כמה חלבון על כמה אבקת סוכר?ו.

מה לגבי שאר השאלות שלי למעלה? וגם, האם שמים את הבצק המרודד על עוגה יבשה או על הקרם שוקולד?
 
כעקרון -

עבור רויאל משתמשים בחלבון אחד + 200 גרם אבקת סוכר לפחות. מהכמות הזאת יוצא המוןןן רויאל, אני בדרך כלל משתמשת בחצי כמות ועוד נשאר. בקשר לעבודה עם בצק סוכר בכלל, תוכלי למצוא הרבה חומר פה במאמרים. כדי שתלמדי שלב שלב. בכל מקרה, את צריכה לצפות את העוגה בקרם שוקולד ועליה להניח בצק סוכר שרידדת עם קורנפלור, ועל הציפוי הזה תדביקי את החלקים שקרצת/פיסלת. בהצלחה.
 
אפשרי, אבל קצת פחות מומלץ

לא זוכרת בדיוק למה, נדמה לי שקצת יותר דביק. בכל מקרה, לא להגזים עם הקורנפלור, בכל רידוד/לישה, לשים כמה שפחות, כך שהבצק לא יתמלא בו ויסדק אחר כך.
 

דקלים

New member
תודה על הכל. הכנתי, עשיתי, יצא נחמד

רק בעיה אחת, נשארה קצת אבקה על המוצר המוגמר. מה עושים?
 
למעלה