שלום זקוקה לעזרה

bntalkmr

New member
שלום זקוקה לעזרה

אולי מישהו יודע מה צריך לעשות במקרה כזה בחור מוסלמי פלסטני ובחורה יהודיה ישראלית אוהבים ומענינים להתחתן לדור יחד ועזרת השם להקים משפחה הבעיה היא שכמובן מפני שהבחור עוד צעיר אין לו בכלל אישור כניסה (למען האמת יש לו מאסר על תנאי שאמור להסתיים עוד שנה כי נתפס על שהיה לא חוקית ) איך אפשר להתחתן ולהיות ביחד למי לפנות ומה צריך לעשות? כעיקרון אין בעיה לא מצד הבחור ולא מצד הבחורה להמרת דת אם זה יותר טוב? אך מעדיפים שכל אחד ישאר בדתו בכללית בבקשה עזרו לי כל מידע יכול לעזור אולי מישהו ממכם זה קרה לו? תודה רבה

THE WIZARD 55

New member
שלום גם לך.

רק קודם אפשר שאלה... אם אין לו אישור כניסה, איך הם בדיוק הכירו?..

NELLY

New member
ויז יא הבלה

הוא נתפס כאן על שהיה לא חוקית...משמע שהוא היה כאן וגורש...יאעני הכירו בזמן שהייאתו הלא חוקית

יש בתפוז קומונה שנקראת זוגיות מעורבת או משהו

כזה, הם בטוח יוכלו לעזור לך בהרבה דברים. את יכולה גם לפנות למנהל פורום ערבים שבעצמו בזוגיות כזאת.

THE WIZARD 55

New member
גם אנחנו יכולים לתמוך בה :) לפחות נפשית

וחברתית. אבל יש פה שאלה, איך הם הכירו, למרות שאין לו אישור כניסה והרי ברור שלא יוכל להכנס לישראל, ואני לא יודעת אם לה יתנו לעבור לשם, ואם בכלל כדאי לה לעשות את הצעד הזה לאור המצב שיש שם. הרבה שאלות, הרבה תהיות, נושא מאוד קשה.

mike00

New member
מה צריך לעשות במקרה כזה?

להמליץ להם על פרידה ושכל אחד "יחזור הביתה"..... או לחליפין הם יכולים בשמחה לעבור לפלשתין........אני לא מבטיח לה שיזרקו עליה אורז וסוכריות,אבל לפחות בן הזוג שלה לא יישב בכלא...

THE WIZARD 55

New member
אתה חושב שיתנו לה לעבור לשם?

ואתה חושב שכדאי לה לעבור לשם לאור המצב? בפרט שהיא רוצה להשאר יהודיה.

mike00

New member
רשום שאין בעיה מצד הבחורה להמרת דת....

אז שתזכה לחיים ארוכים ואני מאחל להם הרבה ילדים,בריאות ואושר ועושר,רק שיעשו את זה שם ולא כאן... אם כדאי לה לעבור לשם?מה איתו?כדאי לו לעבור לכאן??במיוחד לאור העובדה שמדובר באדם שימצא את עצמו בכלא אם יגיע לכאן....

mike00

New member
הבעל הרי שהה בצורה לא חוקית בישראל זאת אומרת

שהוא ידע איך להכנס לפה ללא אישור,אם ידע את הדרך לכאן הוא יוכל בקלות למצוא את הדרך בחזרה,קל וחומר כשמדובר בתכנון לוגיסטי של הברחת אשתו לעתיד.....בהצלחה לכל המעורבים..

THE WIZARD 55

New member
מאיפה אתה יודע שנכנס

אולי נפגשו משני צידי החומה... בגלל זה אני שואלת איך הם הכירו, מאוד מעניין אותי לדעת, והיא לא עונה לנו.

mike00

New member
מה נסגר איתך וויזי?

עישנת משהו היום??? כתוב שם שחור על גבי לבן שלבחור יש תנאי בגלל שנתפס על שהייה לא חוקית,אני מתאר לעצמי שזה קרה בישראל ולא בקניה...

גזענות בפלסטין? לא ייתכן../images/Emo5.gif

לפי החוקה הפלסטינית האיסלאם הוכרז אמנם מכדת המדינה, אבל הובטחה סובלנות כלפי 'דתות שמימיות' אחרות. 4 ARTICLE Islam is the official religion in Palestine. Respect and sanctity of all other heavenly religions shall be maintained. The principles of Islamic Shari’a shall be the main source of legislation. Arabic shall be the official language.

THE WIZARD 55

New member
ראינו כבר את הסבלנות הדתית שהם מפגינים

השאלה אהרן, האם בחורה ישראלית יכולה לעבור לשםפ ללא שום בעיה..ברור שיאלצו אותה להתאסלם...

mike00

New member
לעבור היא יכולה,השאלה בכמה חתיכות היא תחזור

ואם זה יהיה בשקית או ארון....

למעלה