שלום זקוק להמלצה על נגן 1 גי'גה

DimaStyle

New member
שלום זקוק להמלצה על נגן 1 גי'גה

הטווח הוא עד 450 כולל משלוח ועברתי על רוב האפשרויות והשארתי 2 למטה למישו יש מידע על הנגנים האלה או על המלצות אחרות במחיר הזה ??

DimaStyle

New member
אז אני אשאל אחרת..מה יותר טוב

הנגן ה1 או ה2? ומה יותר טוב מכל הבחינות..לכל בחנות או ברשת?

stardust19

New member
אז ככה- שניהם $#@ כמו שנאמר ע"י מתן

אבל אם כבר אתה רוצה לקנות נגן כזה תקנה את PROSOUND- התאורה הכחולה יותר יפה בחושך וההקלטה יותר טובה (הכל ביחס לראשון כמובן)

יאיר B

New member
אם הרדיו חשוב לך - קח את הראשון

יש לו רדיו מובנה (שזה יותר טוב מרדיו באוזניות כמו בפרוסאונד). אם רדיו לא חשוב לך - קנה את הזול ביותר. שניהם אותו דבר.

matke

New member
מחיר=איכות

אתה רוצה נגן חרא עם איכות מסריחה שמתקלקל תוך חודשיים? אני מכיר מישהי שקנתה חמש נגנים כאלה ב4 חודשים. על פעם אחד הפסיק לעבוד. לדעתי תתפשר קצת על הזיכרון. או על המחיר.

DimaStyle

New member
אני לא בטוח בקשר לחודשיים כי יש

לחברים שלי "נגני מדבקה" והם בסדר גמור מה גם יש אחריות. על המחיר אין טעם להתפשר כי אני לא מתכנן לחרוש עליו ועל הזיכרון גם כי בשביל להעביר קצבים גדולים כמו סרט צריך 700 מגה.

stardust19

New member
הג'נרים האלה הורסים לאנשים את כל

הקטע של נגן טוב= כסף טוב...חבל ממש חבל

DimaStyle

New member
העלתי את המחיר אז..

http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=newstick1024fm&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0&aff=Zap מה דעתכם?

matke

New member
הוא נראה לי מדבקה/

אבל תחכה לתגובה נוספת ותבדוק בזאפ מחירים www.cnet.com

weird dust

New member
החברה לא משהו לדעתי

הנגן הוא גנרי כמו סמארט בסופו של דבר. זה כמו בפירסומת לביטוח: "כולם אותו הדבר, תיקנה מה שזול יותר" אם אתה רוצה נגן ג'נרי אני לא יגיד לך לא. אני ימליץ על משהו אחר.

matke

New member
חזרת מוקדם.../images/Emo3.gif

יאי תסדר לי במוח מה ההבדלים בין הH320 האמריקאי לאירופאי..

weird dust

New member
מה ההבדל

באירופאי יש חיבור של USB OTG ובאמריקאי אין. זה ההבדל העיקרי בעצם. בכל מיקרה בשני המיקרים אני ממליץ להחליף לתוכנה קוראנית אז אין יותר הבדלים.

matke

New member
תודה רבה.../images/Emo13.gif

וזה דווקא סבבה. לא אכפת לי הUSB OTG אלה עם כן יהיה עידכון שמאפשר לחבר קנון לנגן ואז אני יתאבד.

avnerlevy

New member
למה זאפ?? www.bazman.co.il

זאפ לא מראה את כל החנויות, אני מחפש גם ב www.bazman.co.il לפני קנייה. שילוב של שניהם מנצח! יש חנויות שם שאין בזאפ ולהיפך. דרך אגב וואלהשופס לא בזאפ וכן ב"בזמן" ידעתם?? זאפ היא בגדול זירה של החנויות הקטנות, ללא אולסייל, וואלה שופס ונטאקשן בעצם חצי מהחנויות לא שם, תחשבו על זה?!

למעלה