שלום חביביי - שרשור ריענון פרטים

Synthetic mE

New member
שלום חביביי - שרשור ריענון פרטים

איך אתם עם חדרים אטומים ומסכות אב"כ? הולך לכם בסדר? אני יודעת שאותנו שחררו מוקדם מהרגיל :) נו תודו שבשביל זה שווה מלחמה :) סתם.. אני צוחקת.. הםםם בואו נעשה חידוש הכרות כל אחד ירשום מעט פרטים עליו... איך קראו לו אביו ואימו.. או לחלופין איך קוראים לו חבריו.. עם איזו דמות הוא הכי מזדהה.. גיל ומקום מגורים וכל החרטא הזה אפשר להוסיף מספריי אייסיקיו יאללה...

E l i a n

New member
ובכן, נוכח המצב הבטחוני..חח..סתם.

אותנו לא שחררו מוקדם ולא אבטיח..הייתי צריכה ללכת הביתה (את כל ה-10 מ') עם הקופסא של המסכה ביד-בגשם!!! ררר..ואני עוד חולה והכל.. פוליטיקאים דפוקים! דווקא בחורף! .. :( וול.. השם שלי הוא אליאן,הרבה אנשים מעדיפים לקרוא לי אלי, או אליאן כאשר הטעם הוא באמצע המילה,ולא בסופה.. אני מזל אריה ואני אוהבת תשומת לב.. אני לא כל כך מכירה את הסדרה בשביל להגיד עם מי אני הכי מזדהה.. זייהו,לא? .. אה,ו..וידוי- אני אליאן ויש לי ערכת מגן עם מפוח למבוגר :) אוקיי.. ביי :) אליאן.

חחח...

ראית את ההודעה חשובה לגולשים הוסיפו אותה ממש לא מזמן למישהו פה יש מידע מודיעיני לחשוף בכל מקרה יש לי רק דבר אחד להגיד נה נה בננה! עלי לא יפלו טילים! כי אני ירושלמית...אתם יודעים עיר קדושה לשלושת הדתות ואם יפלו פה טילים כולם ירביצו לסדאם גם האמריקקים ום הפאנאטים ואז ירביצו לסדם מכל הכיווינים ויהיה נורא כיף! אבל סדאם יודע את זה אז עלי לא יפלו טילים!!! (יש לי כישרון לקחת עניינים די חשובים ולפשט אותם בצורה דרסטית) הדמות שהכי אהבתי בדריה היא ואלי אני מזדהה איתה זה ג'ייןושאר הפרטים נמצאים בכרטיסישי)

אני אזור א'

יעני גוש דן - אז אני באזור די מסוכן
. קוראים לי דינרה אני בת 13 מראש העין. אני מזל אריה, ואני הכי מזדהה עם.. (אני די מתלבטת בין ג'ין לטראנט) שניהם כאלה דומים לי בצורות שונות... טוב, בחרתי בטראנט. מס' אייסיקיו: מצתערת אני לא אוהבת להביא פרטים אישיים עד כדי כך ל-(סליחה על הביטוי) סתם אנשים. חוץ מזה אין לי אייסיקיו!

Esmena

New member
דינרה! איזה שם יפה ../images/Emo13.gif

אני אהיה בסדר במפעל, אל תדאגו למרות שאתם גם לא מתכוונים לדאוג, מקווה שאתם תהיו בסדר, מזדהה שכלית בעיקר עם בריטני וקווין.

ailag

New member
את מי משחררים מוקדם?

אצלי לא שחררו מוקדם. אני יכולה לשחרר את עצמי מוקדם (היום התחלתי ב-12 במקום ב-10, נתתי לעצמי אישור) אבל אני אפסיד מספיק חומר בשביל לא לעשות שטות כזו. קשים הם חיי הסטודנט. טוב, נו, אני אפרט קצת .. גיל: לדעתי אני הכי גדולה כאן .. ? אם כן אז חבל, כי זו סדרה שאוהבים גם אנשים מבוגרים ממני. (לא כל סדרה מצויירת היא סדרת ילדים). אני בת 21, סטודנטית בפקולטה למדעים מדוייקים (ת"א). דמות : אני שונאת להזדהות עם דמויות (מתישהו אני אתן את הנאום של להתאים אנשים לתוך תבניות. ושזה סתם לא כיף לי) אבל אפשר לנחש למי אני דומה. אליאן, דינרה: מזל אריה? באיזה יום? מישמיש: מי יודע, אולי מזג האויר יגרום להסטה של הטיל. או גורמים אחרים. never say never, תתכונני. אבל נכון, בטוח יותר שם. מישהו זוכר? "בין נהר פרת ונהר חידקל, בבגדד מתמר דקל.." *בום* "כבר לא."

כן אני מוכנה

היום קישטתי ת'ערכת מגן שלי ושמתי אליה סמל של שלום שאם מישהו אי פעם תהה הוא ככה בגלל שזה כיאילו עיגול עם רגל של יוונה בפנים וגם יצא לי לאים על מישהו שאם הוא יעצבן אותי אני אזריק לו אנטרופין (רק קצת...) וזהו זה בערך כל הדברים הכל כך מרתקים שיש לי לכתוב

אני - 12 לאוגוסט

אני יותר גדולה ממך בשני ימים - למקרה שאת לא יודעת לחשב לבד (עזבי אני חולה
)

וגם אם לא שמתה לב

החישוב שלי היה דפוק גם אם היא היתה בגיל של ('היא ב16 ואני ב12 ואני גדולה ממנה ב|הגדש|שני ימים'.....)

bleeding rose

New member
פחחח..לי לא נתנו ללכת לביצפר...

ככה זה כשיש אמא פולניה
, ועוד במשך המלחמה סבא וסבתא שלי נישארים וסבתא פולניה זה....אוי וואי
...... הורי קוראים לי מיטל (סבתא שלי קוראת לי 'מיטלינקה'
...ארררר)....חברי מרבים לקרוא לי מיצי, טיש (משפחת אדמס) ומיאו, כשעושים לי 'פסספסספססס' אני באה. אני בת 16 וחצי ואני מגני תקווה (איכסה יש שם הרבה שמששששש וערסים....
=
, עדיף לי
...) ואין לי אייסיקיו....ו...זהו...אלא אם כן תבקשו לדעת עוד משהו...

bleeding rose

New member
שכחתי דמות...

ניראה לי שג'יין, וטיפ'לה דריה...לפעמים טרנט. וכשאני מבקרת אופנה אני עלולה להישמע כמו קווין...אבל עם טוויסט לסיגנון שלי ולא שלה.

שלום!

שלום אני חדשה פה... :) גם אותנו שיחררו מוקדם מהרגיל, ולא למדנו בכלל!! קוראים לי אור, ואני הכי מזדהה עם ג'יין... לא יודעת למה.
בת 14 ישוב נידח במרכז איסיקיו-מת...
וווזהו! יום טוב לכולם....

למעלה