שלום חבר´ה, גם אני כאן צריך כבר להתחיל לנהל את הפורום הזה ביד רמה. התחילו השטויות.
ק קותי New member 23/7/01 #1 שלום חבר´ה, גם אני כאן צריך כבר להתחיל לנהל את הפורום הזה ביד רמה. התחילו השטויות.
פ פליפר. New member 24/7/01 #3 שלום לכולם ../images/Emo11.gif אשמח מאד להגיע למפגש - אבל האם יש סיכוי ל"מקום טוב באמצע"?? בכל זאת גם יש כאלה שהם "חצי צפוניים"
שלום לכולם ../images/Emo11.gif אשמח מאד להגיע למפגש - אבל האם יש סיכוי ל"מקום טוב באמצע"?? בכל זאת גם יש כאלה שהם "חצי צפוניים"
א אבי ע New member 24/7/01 #4 פליפי - איפה הבנת הנקרא? ../images/Emo39.gif מענית לא מקום טוב באמצע? רק תצטרך לחצות את הקוים מהתק"ם לשמוץ...
פליפי - איפה הבנת הנקרא? ../images/Emo39.gif מענית לא מקום טוב באמצע? רק תצטרך לחצות את הקוים מהתק"ם לשמוץ...
פ פליפר. New member 24/7/01 #8 שלום לך - שכחתי שאנחנו שכנים ../images/Emo13.gif נהיה בקשר - אני לא חושב שתהיה לי בעיה לארגן רכב - בכל מקרה -צור קשר באי-מייל ואני אתן לך את הטלפון שלי (או להיפך ) נוכל בהחלט לבוא באוטו רכב להתראות נבו
שלום לך - שכחתי שאנחנו שכנים ../images/Emo13.gif נהיה בקשר - אני לא חושב שתהיה לי בעיה לארגן רכב - בכל מקרה -צור קשר באי-מייל ואני אתן לך את הטלפון שלי (או להיפך ) נוכל בהחלט לבוא באוטו רכב להתראות נבו
שיח סלימאן Well-known member מנהל 24/7/01 #11 מאחר ואני במילואים........ אני עוד לא יודע באיזו שעה אוכל לצאת. אם אצא מוקדם אצטרף אליך בשמחה. ו ב ב ח י " נ
מאחר ואני במילואים........ אני עוד לא יודע באיזו שעה אוכל לצאת. אם אצא מוקדם אצטרף אליך בשמחה. ו ב ב ח י " נ