שלום חבר'ה אני בבעיה רצינית

שלום חבר'ה אני בבעיה רצינית ../images/Emo4.gif../images/Emo26.gif

יש מופע לזכר ענבל פרלמוטר ב-1.10 שכמה בנות מארגנות (עם אנשים לא מוכרים במקום המופע הרגיל שיש כל שנה) ואני וכמה חברות הולכות לנגן בו הבעיה היא שהמאגר מידע הישראלי מאוד דל ביחס למאגרי מידע של להקות מחו"ל ועברתי כבר על כל האינטרנט בחיפוש אחרי טאבים לשירים שלהן, בלי יותר מדי הצלחה
הטבלטורה היחידה (ודגש על טבלטורה כי זה מה שאני צריכה) שמצאתי היא של ההתחלה (בלבד) של ציפור אני לא מוצאת את ההמשך וזה כבר ממש מתחיל ליאש יש לי חמישה שירים שאני צריכה למצוא: קוצים של פחד reminder ציפור ערפד לילות בלי מילים בקוצים של פחד, רימיינדר ולילות בלי מילים לא צריך יותר מדי טבלטורה. הבעיה היא שאת ערפד - לא מצאתי אפילו אקורד אחד! ובציפור יש טבלטורה שלמה שלא מופיעה בשום מקום ממש מתחיל לייאש!! בבקשה אם למישהו מכם יש דרך להוציא או יש לו את האקורדים או יודע איפה לחפש - אנא מכם - אני פונה ללב שלכם - עזרו לי
תודה תודה תודה יעלה

New Volume

New member
יש אתר מצוין שנקרא קורדסיל

אתר נהדר שלא מוכר וחבל http://www.geocities.com/chordsil/ בהצלחה. יוזמה נהדרת, אבל יהיה חבל אם היא תתחרה בערב גדול שבטח יתקיים בגלל שזה עשור השנה. לפני שנה וחצי התחרה ערב מחווה למכשפות עם שני שליש מכשפות ועוד שליש וחבל.

לפי מה שהבנתי מהמארגנות

זה יהיה הערב המרכזי שיחליף את מה שבד"כ יש עם שני שליש ושליש

ותודה על האתר אבל הוא לא עזר ../images/Emo4.gif

יש בו גם רק אקורדים בלי טאבים וגם לא את כל השירים... אבל תודה למישהו אחר יש?

../images/Emo121.gifבלי להעליב.

אבל למה ביקשו ממכן לנגן משהו שאתן לא יודעות, בלי לתת לכן תווים או לפחולת (לא מבין למה משתמשים בזה) טאבלטורות...

TziMHoNoa

New member
נסי למצוא את השיר

בפסנתר או גיטרה (תו-תו), ותוציאי טבלטורה לבד, ככה אולי הוא יהיה גם שונה קצת ומעניין...

אני יודעת את האקורדים...

של רוב השירים רק טבלטורה לא אבל אם לא יהיה מצב למצוא - אני אמציא :) ובקשר לערפד - כנראה שבסופו של דבר ניאלץ למצוא לבד את האקורדים
פשוט אני לא רוצה לעשות את זה מחשש שלא יהיה נכון...

dogalmog

New member
נאי לא יודע מה ההבדל בין טאבים ואקורדים

אבל אני ישים תאתר תגידי לי אחר כך אם זה עור: http://www.tab4u.com/index1.html

לא עזר ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif

אני אומרת לכם, אני באמת מתייאשת כאן |בוכה| תודה בכל זאת!

clyps

New member
אהיה שם ../images/Emo13.gif

אין אפשרות להוציא משמיעה?

למעלה