שלום חבר'ה....בין כלי המטבח שקיבלתי

livluvit

New member
שלום חבר'ה....בין כלי המטבח שקיבלתי

לחתונה, יושב לו כלי אחד "במאחורה של הארון" , שאין לי מושג מה עושים איתו אולי מישהו יוכל לפצח לי את התעלומה? תאור : הכלי עגול, קוטר בערך 30 ס"מ, עשוי מתכת כלשהי (לא כבד) שני חלקים חלק 1. גובה כ 5 ס"מ ניראה כמו סיר נמוך שבאמצע יש מין גבעה כזאת של משהו שהכי קרוב שאני יכולה לתאר אותו זה ..רשת הפוכה או...פומפיה עם שינים ענקיות...מסודרות במעגלים חלק 2. משמש כאילו מכסה לחלק התחתון , אבל סוגר עד חצי גובה עגול (כמובן) באמצע שלו סגור, ומסביב חריצים חריצים הכלי מקסים ואני מתה להשתמש בו :)) אשמח אם מישהו יצליח להבין ובכלל אם מישהו ינסה לפענח את התעלומה.. תודה מקרב לב..:)

livluvit

New member
אויייי...איזה מעליבה:)

מה, התאור שלי לא היה מעולה?...:) מצטערת, אין לי את האביזרים המתאימים...יותר נכון?..יש לי ואני לא יודעת עדיין להשתמש בהם:..((

בחיי שאני שונאת לפגוע או להעליב

אף אחד

עגת

New member
אז אולי זה מתלבש בתוך סיר כלשהו כדי

לאדות בו. לי בכל אופן יש כלי דומה למה שתיארת שנועד לאידוי, והוא מתלבש כמעט על (בתוך) כל סיר, מכניסים לתוכו את הירק לאידוי, והמים מתחת רוחשים.

yitz

New member
נשמע כמו סיר אידוי או

או כלי לפסטה בכלל שמתי לב שדברים שמבשלים הרבה זמן עדיף להשתמש בכלי אידוי כך שהלמטה לא נשרף

livluvit

New member
לפי המשפט המצורף שלך , ,,,

חשבתי שזה ישמע לך כמו מאפרה:)))) לא זה לא סיר. זה פתוח גם מלמטה עם חרירים כאלו אבל תודה:) אם יהיה לך עוד רעיון....אשמח לשמוע

livluvit

New member
סליחה אבל.....איך בכלל

מאדים ירקות? נאמר עם הכלי שיש לי אני צריכה לשים אותו על סיר עם מיים?

למעלה