שלום חבר'ה
התשובה של משהב"ט

1ט ל י

New member
שלום חבר'ה../images/Emo24.gif התשובה של משהב"ט

היא שאני זכאית ל-20% נכות. מה זה אומר? אין לי מושג. מתה על כולכם (אולי בעצם עדיף לחיות?) שלכם,

הי טלי../images/Emo42.gif

זה אומר ש...............הם מכירים בך כנכת צה"ל (ולא מתחמקים להם מאחריות עם איזה 1%-9%....... שאין להם כמעט משמעות). וזה חשוב מאד
. את תתחילי לקבל תגמולים בכל חודש, גם יחזירו לך רטרואקטיבית- מהחודש בו חלית בלופוס. ומה שהכי חשוב זה, שאם חס וחלילה תהיי שוב חולה
ותזדקקי לתרופות יקרות ו/או לטיפולים והתייעצויות עם רופא מומחה, הם יתנו לך את התרופות (כמובן שגם את התרופות שאת לוקחת באופן קבוע הם ישלחו לך הביתה מדי חודש) ויתנו לך התחיבויות על כל מה שאת צריכה שנוגע וקשור למחלה. חוצמזה זה אומר עוד המון הטבות חשובות - לדוגמא- יעוץ שבועי עם פסיכולוג בחינם (אם את מעוינינת)
, מימון שכר לימוד לתואר ראשון ושני
, ועוד ועוד ועוד.......... יש להם חוברת בה כתובות כל ההטבות. את יכולה לבקש ממשרד השיקום אליו את שיכת שישלחו לך הביתה. וגם יש אתר מצוין של אגף השיקום של משרד הבטחון ובו יש פורום. שם את יכולה לברר ה-כ-ל! (agaf-hashikum.co.il אם אני לא טועה). אז מזל-טוב
(עד כמה שזה נשמע מוזר להגיד מזל טוב על כך שמכירים בך כנכה.......
) ויללא, בי

ritosh

New member
טלי,../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|

ותרגישי טוב חמודה! תכנסי לאתר שעדית המליצה לך. תקבלי שם הרבה אינפורמציה. ו...גמר חתימה טובה

1ט ל י

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

קיבלתי את החוברת. היא כתובה בצורה לא ברורה. אני אכנס לפורום של אגף השיקום. אם אני כבר צריכה לחיות עם המחלה ה
הזו, עדיף עם משהב"ט מאשר בלי. אני בהחלט זקוקה נואשות לפסיכולוג. איך בדיוק זה הולך? כל המחלה הזו, ושלושת השבועות האחרונים בפרט, הביאו אותי למצב רע. ההרגשה הטובה שיש לי עם זה שקיבלתי נכות, מתערבבת עם פחד בלתי נשלט עד כדי דמעות. תודה, טלי

למעלה