שלום חבר'ה

שלום חבר'ה

כמדומני שפעם היה שירשור על המג'יקל מיסטרי טור-שעושים הופעות מחווה לביטלס.אז אם מישו יודע איפה אפשר להשיג כרטיסים להופעה ביום חמישי, אני אשמח לשמוע!

Another Girl

New member
היי

דווקא כן, ראיתי באחד מעיתוני הסופ"ש שהמג'יקל מיסטרי תור מופיעים בבלוזט שבזכרון ביום חמישי. הייתי מציעה לך לעיין בהם (עיתוני הסופ"ש,נראה לי של מעריב) ולראות אם יש פרסומים על זה,או פשוט לחפש את המספר של ה"בלוזט" ולהזמין מקום מראש(עדיף ומומלץ,יהיה מפוצץ!) חשבתי שהיה יכול להיות נחמד לכולנו להיפגש שם...אבל ההתראה קצרה ואנשים יתקשו להגיע ביום חמישי לדעתי...

אולי באמת כדאי...

לארגן שם מפגש פורום... ההתראה לא כל כך קצרה... שלושה ימים, ואין שום צורך בהתארגנות, כי יש את כל הפרטים- יום, מקום, ושעה, מה עוד שאלרוס יקירנו גר בזכרון, וממילא הרעיון הרווח כאן הוא להיפגש בזכרון (אם הבנתי נכון), אז...

Another Girl

New member
אבל תחשוב על זה...

שרוב אנשי הפורום הם תלמידים שלרובם יש לימודים למחרת. אז אם זה נגמר מאוחר,(וזה כן) סביר להניח שהם לא יוכלו.

אבל לפחות 3 אנשים...

כבר אמרו שהם יוכלו, ואני משוכנע שיהיו מספיק אנשים שיצטרפו. כל מי שיכול עקרונית לבוא לשם, אנא לאמר זאת כתגובה להודעה זאת.

Another Girl

New member
אם תגיע לשם...

אתה תזדהה בפנינו?

מג'יקל מיסטרי טור? לא תודה!

ידיעה חשובה! המג'יקל מיסטרי טור, הם להקה גרועה. אבל באמת גרועה. לא יודעים לשיר ולא לנגן (שזה לעניות דעתי תנאים די הכרחיים בכדי להיות להקה מוצלחת). אם כבר, אז הקאברים של רוקפור לביטלס, הם המשובחים ביותר בשוק. (ואיסר טננבאום, המתופף שלהם, הוא ג'ון בונהאם הבא). לתשומת ליבכם.

מה שנכון נכון...

הם לא המצויינים ביותר, אבל מנגד, הם הלהקה הכי טובה ששמעתי מבצעת קאברים (לא ששמעתי כל כך הרבה) של הביטלס. והם די טובים, אם כי לא ברמה של המקור.

ביטלמן

New member
אני לא יודע מה איתכם אבל רוקפור

שעשו את הקאבר לסטראוברי פילדס היה ג-ר-ו-ע! הם הרסו את השיר! הם הכניסו לשיר דיסטורשן ויותר מדי רוק הדבר האחרון שהשיר הזה צריך...

למעלה