שלום חברות וחברים שלי

dafgol

New member
שלום חברות וחברים שלי ../images/Emo24.gif

אמא שלי ואני התגעגענו אליכם. אתמול ההורים עשו לי יום כיף....נסענו בבוקר לטבעון , אופו שסבא וסבתא שלי גרים , אז ישבנו כולנו בבית קפה קולי כזה , וסבא וסבתא השוויצו בי...
בפני כל המכרים והחברים שלהם.....( וגם אמא שלי השוויצה בי קצת עם החברות שלה......) אז הבנתי ת'קטע שלהם....ואני הרבצתי חיוכים וצחוקים לכולם.....אפילו למלצרית , אני חושב שהיא קצת מאוהבת בי.....אבל היא " קצת " גדולה עלי בנתיים....
. אחורי זה הזקנים שלי קנו לי מתנה.....מזרון כזה כמו שיש לי בלול....והם שמים לי אותו על הריצפה ואני ככה משחק לי ונהנה לי עושה " בטן גב " תרתי משמע.....ואני כבר קצת זוחל ברוורס.....אנ'לא מבין למה אמא מתרגשת מזה כך כך....אחורי זה.....באנו הביתה ועשינו טיול ב
, ככה לייד הבית , אח"כ אמא ואבא ניקו ת'בית....בטח שעזרתי להם....
, ראיתי קלטות ושרתי והוצאתי להם קולות רקע.... אוקצור בערך בסביבות שבע בערב נרדמתי עדדדדדדדד 5 בבוקר , אז ההורים שלי הלכו " לנוח " גם.....ישנו עדדדדדדד שהתעוררתי, עכשיו אני שוב ישן אבל לא להרבה זמן...רק כדי שאמא תוכל קצת להתעדכן בפורום....ואני יתכרבל לי קצת במיטה , פתאום בא לו חורף..... ורציתי להגיד עוד משו...ראיתי ת'תמונות מהמפגש אתמול , איזה כיף לראות אתכם שוב .....אולי תבואו פעם לצפון....נעשה מנגל ענקי ביערות הכרמל...נתשגע ת'הורים...וכאלה...
מה דעתכן\ם ? יאללה חייב לזוז...הזקנה רוצה ת'מחשב שלה.... אוהב , בר.

dafgol

New member
אבא שלי ואני משחקים ....

הזיפים של אבא מדגדגים אותי....זה נורא מצחיק....

lovely2

New member
הברבור והבבואה שלו../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

בחיי...
2 טיפות מים אבא'שלו

dafgol

New member
הכי כיף על הבטן....

אני מנסה להגיע לציפי הציפור ולנשכן האהוב עלי...

dafgol

New member
נו אבא...די כבר לצלם...

חלאס...תן לי להנות ולשחק ...

כמיסה

New member
צלם צלם לא כל יום רואים דבר כזה../images/Emo70.gif

ברבור יפיוף אמיתי ונראה שהוא גדל במהירות אגב... עומרי שואל מתי הוא יפגוש אותו

עמית@

New member
ברברון ../images/Emo24.gif

אתה כזה מתוק שזה לא ייאמן
מה יהיה? אני מכירה ת'בית קפה הזה, גם אמא שלי לקחה אותי לשם- אולי שבוע הבא נהיה שם שוב. שהאמהות שלנו ידברו בינהן?

נו בטח....בוודאי....../images/Emo45.gif

שנקבע כבר מעכשיו ?! אני ואמא שלי מסכימים , יכול להיות שגם אבא שלי יבוא ( אם הוא לא יעבוד ) אז איך אני אזהה אותך ?
חשבתי להזמין עוד חברים , זה יפריע לך ?

עמית@

New member
ממש לא יפריע- כמה שיותר אנשים לנסות

לאכול להם את הקצף של הקפה כך ייטב.. אני אשים פרח אדום בדש
זה תלוי באבא של תמר- נראה איתו מתי אנחנו נוסעים.

חגית99

New member
ברבור אתה מתוק אמיתי!!!

מוצא חן בעיננו הרעיון להיפגש לאיזה פיקניק. חגית.

dafdaf

New member
שלום לך חבר יקר ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אתה כזה מתוק ואתה ממש גדל מיום ליום
ואולי תלמד את הבן שלי לישון בלילה וגם לעשות כל מיני דברים מעניינים..
לאמא שלך...

twiti

New member
הי ברבורון, אתה משו משו ../images/Emo24.gif

תמסור ד"ש לזקנים שלך...

תמרה*

New member
ברי - אתה מתוקי אמיתי

אנחנו בצפון בערך כל שבועיים אצל המשפחה של ירון ליד עפולה, נשמח להיפגש.

ayelet i

New member
../images/Emo140.gif הי בר...

זאת נועם של איילת כותבת לך. אתה נראה מה זה חמוד ואני מתה לפגוש אותך כבר (אתה צריך לנדנד לאמא שלך שתביא אותך לביקור!) שאלתי את אמא אם אנחנו יכולים לבוא לפיקניק גם והיא אמרה שנראה ונשאל גם את אבא - תלוי במזג האוויר ובאומץ שלה להוציא אותי ככה החוצה להרבה זמן... הרעיון של המזרון נשמע מדליק - ואני חושבת שכשאהיה גדולה יותר אני אנצל אותו - אפשר? חוצמזה שיהיה לך המשך יום טוב וד"ש להורים!

למעלה