שלום חברות וחברים שלי ../images/Emo24.gif
אמא שלי ואני התגעגענו אליכם. אתמול ההורים עשו לי יום כיף....נסענו בבוקר לטבעון , אופו שסבא וסבתא שלי גרים , אז ישבנו כולנו בבית קפה קולי כזה , וסבא וסבתא השוויצו בי...
בפני כל המכרים והחברים שלהם.....( וגם אמא שלי השוויצה בי קצת עם החברות שלה......) אז הבנתי ת'קטע שלהם....ואני הרבצתי חיוכים וצחוקים לכולם.....אפילו למלצרית , אני חושב שהיא קצת מאוהבת בי.....אבל היא " קצת " גדולה עלי בנתיים....
. אחורי זה הזקנים שלי קנו לי מתנה.....מזרון כזה כמו שיש לי בלול....והם שמים לי אותו על הריצפה ואני ככה משחק לי ונהנה לי עושה " בטן גב " תרתי משמע.....ואני כבר קצת זוחל ברוורס.....אנ'לא מבין למה אמא מתרגשת מזה כך כך....אחורי זה.....באנו הביתה ועשינו טיול ב
, ככה לייד הבית , אח"כ אמא ואבא ניקו ת'בית....בטח שעזרתי להם....
, ראיתי קלטות ושרתי והוצאתי להם קולות רקע.... אוקצור בערך בסביבות שבע בערב נרדמתי עדדדדדדדד 5 בבוקר , אז ההורים שלי הלכו " לנוח " גם.....ישנו עדדדדדדד שהתעוררתי, עכשיו אני שוב ישן אבל לא להרבה זמן...רק כדי שאמא תוכל קצת להתעדכן בפורום....ואני יתכרבל לי קצת במיטה , פתאום בא לו חורף..... ורציתי להגיד עוד משו...ראיתי ת'תמונות מהמפגש אתמול , איזה כיף לראות אתכם שוב .....אולי תבואו פעם לצפון....נעשה מנגל ענקי ביערות הכרמל...נתשגע ת'הורים...וכאלה...
מה דעתכן\ם ? יאללה חייב לזוז...הזקנה רוצה ת'מחשב שלה.... אוהב , בר.
אמא שלי ואני התגעגענו אליכם. אתמול ההורים עשו לי יום כיף....נסענו בבוקר לטבעון , אופו שסבא וסבתא שלי גרים , אז ישבנו כולנו בבית קפה קולי כזה , וסבא וסבתא השוויצו בי...