שלום חברות/ים....אני חיה

maxima

New member
שלום חברות/ים....אני חיה

חולה..... מעל שלושים שנה השפעת פחדה ממני השנה היא אזרה עוז ותקפה אותי בכת עוזה הכל כואב העיניים דומעות שיעול מטריד ואני כמו ספמרטוט תאמינו לי שכבר שכחתי מזה שפעת גררתי את עצמי למחשב מתוך מחשבה שאשכח את הכאבים אבל זה לא עוזר החום לא יורד ואני רועדת מקור מאחלת יום נהדר לכולם והרבה בריאות........

yaely2

New member
מנהל
מקסימה מקווים לראותך ביום ההולדת

מקסימה חמודה
הרבה בריאות לך ולכולם. מקווה לראותך ביום ההולדת בריאה ובמצב רוח טוב. יעלי

emmy5

New member
מקסימה ,תרגישי טוב ../images/Emo24.gif

הרבה בריאות

לייציק

New member
מקסימה יקרה, קבלי ממני ../images/Emo24.gif חם

מבינה אותך כל-כך כל-כך
רובנו היינו ב"סרט" הזה ...
מה שאני יכול להציע לך, בנוסף לרגשות החמים, זה לנוח, לשתות הרבה תה עם לימון, לקחת הרבה ויטמין C, דקסמול סינוס, ונגד השיעול אני יכולה להמליץ לך על סירופ תוצרת בית שמכינים מ- בצל אחד גדול חתוך דק-דק או מגורד בפומפיה גסה, לערבב עם 5 כפות מלאות דבש, לתת לזה לנוח לפחות 3 שעות ואחר כך לסחוט היטב דרך מסננת. מזה תקחי מדי פעם כף מלאה - אין הגבלה במספר הפעמים ... בכל פעם שהשיעול המרגיז הזה מתחיל להציק לך ... תאמיני לי, זה עוזר
והעיקר העיקר, כשהחום יורד והשיעול נסוג, מיד לשבת אצל המחשב ולבלות אתנו שחושבים עליך ומאחלים לך החלמה מהירה
נכון שאני נשמעת כמו רופא ...
זה בגלל שיש לי יועצים טובים ...
גם לי יש היום ביקור לא נעים אצל מומחה חניכיים, כי החליטו שאני זקוקה לטיפול בחניכיים, דבר שאיני שלמה אתו לגמריא כרגע וחושבת שיותר ממה שהם חושבים על החניכיים שלי, הם חושבים על הכיס שלהם ...
ולכן, כמובן שאלך לקבל חוות דעת נוספות
מה הם חושבים להם ... שאני אפקיר את פי היקר בידיהם ככה בקלות ...? נאאאאא להם

מנורה

New member
ליצ'יק חביבתי מקווה שלא תצטרכי../images/Emo22.gif

טיפול אבל דבר אחד את עושה טוב שאת הולכת לקבל חוות דעת נוספת מתוך ניסיון שלי ושל רבים ממכרי חובה לטפל בחניכיים אדיב כאב בכיס מאשר בפה בהצלחה מזל שבמחשב כותבים ולא מדברים

לייציק

New member
טוב נווו, תלוי איזה טיפול ... ברור

שלא אזניח ...
זה היה סת.....ם, יותר מתוך פחד שמי יודע מה יצטרכו לעשות לי ... בכל מקרה אלך לקבל חוות דעת נוספת ומקווה לטוב ...
תודה לך מנורתי

ora11

New member
ערב טוב והחלמה מהירה למקסימה../images/Emo184.gif

מקסימה תרגישי טוב אין תרופת פלא לשפעת הזאת להוריד חום לשתות הרבה ולנוח. השיעול נמשך הרבה זמן . החלמה מהירה

bimbo.

New member
מקסימה יקרה, קינאת בכל המשופעים?

הבריאי מהר. אני רוצה לראות אותך ביום ששי!! בנתיים קבלי
חם ואוהב (זה עוזר. באחריות)

maxima

New member
תודה בימבו אנ באמת זקוקה לזה../images/Emo13.gif

הזרימה מהאף יכול בקלות למלא את הכנרת

למעלה