שלום חבריי הפורום אני חדשה ורציתי..

rolan

New member
אונו מומנטו תותחית ../images/Emo59.gif

עם שם מפוצץ כזה, אנחנו סקרנים שבעתיים. מוכנים גם מוכנים לקבל אותך. שבי איתנו וספרי לנו את סיפורך.... ברוכה הבאה

princess lis

New member
ברוכה הבאה ממונט התותחית ../images/Emo140.gif

מנהלת הפורום נתנה אישור לקבלתך... מה שנשאר לי להגיש לך
ערב טוב לכולם

תודה על קבלת הפנים

מי אני?אז ככה אני המרחפת שנכנסה מהדלת הראשית עליה סיפרה לכם בפורום יונה לבנה. היא סיפרה לי עליכם וכמה שהיא מאושרת שבזכות הפורום הזה היא הכירה אנשים נפלאים וכמובן שהסתקרנתי משום שפרק ב' בחיי כבר כמעט נפתח אבל אני פוחדת מכישלון וכתוצאה מכך אולי אפסיד את המיוחד שלי. כיום אנחנו נפגשים רק בסופי שבוע. אנחנו קוראים המון ספרות מקצועית וסיפורים אישיים על פרק ב'.על הצלחות וכשלונות ואני שואלת אותכם:היש לכם עצות? מהניסיון שצברתם? סליחה שזה כזה ארוך...

ברוכה הבאה תותחית יקרה

אני כל כך שמחה לראות אותך איתנו,זה סימן שקיבלת הסבר מצויין איך להיכנס ואפילו מצאת את הדלת הנכונה. בואי שבי איתנו ואם החברים לא הלכו לישון בטח יציעו לך גם קפה,אני הולכת להוציא עוגה טעימה בדיוק בשבילך. לגבי שאלותיך תקבלי תשובות בהמשך.

ערב טוב יונתי תמתי

אחלה של עוגה הבאת לי ואני בדיאטה . אם בכל מפגש כזה אני אקבל עוגה אצטרך לאצטרף לפורום תמיכה לדיאטה חחחחח אגב את עדיין בשוק? או שהלכת לאיבוד? רציתי לדעת מה להביא למחר, בטח יש כבר חלוקה, אז תיצרי קשר,יונתי תמתי.ותודה על הברכה .

ערב טוב לך פרי

כו הוא בן זוגי ומחר אני מקווה שהכיר אותך ואת כל השאר.כמובן שאבוא עם המיוחד שלי.

למעלה