שלום חברים, איך עבר עליכם היום?

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
שלום חברים, איך עבר עליכם היום?

יש לכם משהו מיוחד/חוויה שונה או אירוע מיוחד שעברתם היום? אצלי - היה לי יום מיוחד במינו
אני עוברת קורס ובקורס דיברו על איך לתקשר עם הצד השני, במידה וצד לא מדבר, לא מספר על עצמו ולא משתף בכלל - אז מה כדאי לעשות ואיך כדאיי לעשות ע"מ להגיע להידברות? א. לתאם ציפיות - להיות עם 2 רגליים על הקרקע ולהיות מציאותיים. אם נמצאים עם בני זוג שלא מדברים כלל, אז לא לצפות שישר תתחלנה שיחות לתוך השעות של הלילה, שעות על גבי שעות. ב. יש אפשרות לבוא להגיד שלום, לחייך (החיוך עושה פלאות בחיים) ולשאול מה נשמע וגם אם הצד השני אומר רק שלום ובזה זה נגמר - לראות את זה כהתחלה בשינוי להידברות. ג. לפעמים אם רואים ששאלות מסויימות לא מובילות לשיחות, אז לנסות להחליף נושא כי אולי הצד השני הנושא הזה לא מעניין אותו בכלל? אולי הוא חושב כמה אני כבר יכול לשוחח על הנושא הזה? ד. החכמה הכי גבוהה היא להגיע למצב שאומרים משפט והצד השני מתחיל לשפוך ולספר מכל הלב. אז איך עבר עליכם היום?

MsUnderstood

New member
או,איך עבר היום..

השבוע הזה בכלליות זה שבוע מושלם.. הביאו לי את הרשיון שלי(אתמול עברתי טסט!) הייתי בפול חזרות (מ11 עד1 ומ3 עד 10 בלילה) החג מחזור מתחיל להיעמד והכל מתחבר לאט לאט אני מתה על הכיתה שלי!! לא רוצה להיפרד.. כל החוויות עכשיו הן מיוחדות כי הן של פעם בחיים

sh53

New member
עושה רושם שאת מרוצה

ורוצה שיהיה כך, בדיוק אותו דבר, גם בשבוע הבא.

sh53

New member
נפלא בצורה כזו שהיה אתמול.... מה???

פירוט בבקשה

sh53

New member
מתחרטת אולי הייתי צריכה לכתוב

כתבת: נפלא אולי הייתי צריכה לכתוב וזה עשה לך טוב בטח. מה לדעתך עדיף ההודעה הקודמת או זו (בשביל עצמי - כדי ללמוד להבא)?

ToryMaster

New member
איזה קטע

בדיוק היום היה לי ריב נורא גדול עם החברף שהסתיים בזה שהוא ליטרלי stormed out of my house כי לא הסכמתי לומר מה קרה.

../images/Emo26.gif

ואי, איזה קטע, מישהו שאני מכיר, שלומד בקורס של חברה סלולארית, ועומד להיות נציג מכירות למד בדיוק את אותם דברים: לפני כל שיחה, לחוש את הלקוח ולתאם ציפיות.. אני מניח שיום אתמול עבר עלי די בלחץ, אבא שלי יצא לחופשה עד סוף השבוע, ואני מחליף אותו בעבודה, כל יום שעובר אני רואה עד כמה קשה להכנס לנעליים שלו.

sh53

New member
אתה מרגיש ש"הנעליים" של אבא

גדולות/קטנות עליך? האם תאמר לו דבר בענין הזה?

הנעלים של אבא.

בניגוד לגודל המציאותי, בו אני מידה 47 בעוד אבא מידה 42. בדמוי הזה, אבא מידה 74, ואני מידה 24. הוא מכיר המון המון אנשים, והעבודה שלו היא גם עבודה פיסית (לא קשה, אלא פשוט דורשת ידע רב מאוד). המון המון ניסיון שיש לו (טוב, בכ"ז, 20 שנה במקצוע), ואני, שעובד אצלו לפעמים (בחופשים בעיקר) מכיתה ד' (היום אני עולה לי"ב) מרגיש כמו "גמד קטן" לעומת הניסיון שלו. שלא תבינו לא נכון, אני לא מרגיש אפס לעומתו, כבודו במקומו מונח, וכבודי במקומו מונח גם כן, פשוט רק היום, שלראשונה יוצא לי להחליף אותו ב100% לבדי, אני מבין עד כמה העבודה שלו קשה ודורשת המון ניסיון ומחשבה. מעבר לעובדה שהעבודה שלו קשה מבחינת ניסיון, הוא גם בקשר עם המון (ושאני אומר המון זה אומר ספר טלפונים של מעל אלפיים איש) אנשים, כמובן שעשינו חפיפה של כמה ימים, אבל עדיין, זה דורש המון המון הכרות עם אנשים. אני מתרגל לאט לאט, אבל עדיין, מאוד מאוד מוזר לי.

נו, רק דיברתי.

הנה, אחד מהאנשים שעובד פה ביקש שאעדכן אותו בנוגע ללו"ז פגישות עם כמה לקוחות, יש כ"כ הרבה אנשים שצריך לדחוף בשעתיים, ואני פשוט בדילמה למי לשלוח אותו קודם. אבא, כמובן היה פותר את הבעיה בלי להניד עפעף, אבל אצלי זה קצת יותר מסובך. זה כמו נהיגה, ככל שאתה פוגש יותר מצבים, אתה יותר מנוסה, ויודע איך להתמודד עם כל אחד.

AndreaCorr ©

New member
אחלה יום ../images/Emo13.gif

אחלה ימים יותר נכון. אחרי שינוי גישה, נראה שהחיים מתחילים להסתדר

Shusho

New member
היום לא היה כלום, אולי אספר על אתמו

ל. להתעורר כשמחבקים אותך סתם באמצע הלילה או בבוקר כשלוחשים את שמך באוזן עד שאת מתעוררת אני חושבת שזו ההרגשה הכי טובה שהיתה לי מזה חודשים. ושלא תבינו לא נכון, זו לא חברה טובה וזה אפילו לא חבר, הוא פשוט בן אדם לא מוגדר שאני מכירה בקושי חודש ופגשתי פעם אחת לפני. אבל זה לא כל כך מוזר לי. התעוררתי אחרי לילה מלא בשיחת נפש כל כך יפה, אפילו שגמרנו את כל הוינסטון הנחמד שלי בשביל זה. כשחזרתי הביתה ישנתי כל כך הרבה אבל היתה לי הרגשת מחנק לא ברורה. הייתי אמורה ללכתלרוקי עם חברות או עם אותו אחד שאיתו התעוררתי בבוקר אבל בסופו של דבר הכל התבטל וראיתי מגרש השדים בערוץ 11, שזה סרט מבחיל בהחלט. יום טוב לכם.

NitsNats©

New member
על האתמול שלי.

אתמול שלי התחיל מלפנות בוקר של נגינה בגיטרה עם חברות ושירה. ישבנו שתי חברות טובות ואני, הן ניגנו, שלושתינו שרנו. היה ממש כיף. ליום זה קדם השלשום הנהדר שבו קמתי עם חיוך על הפנים שנשאר שם המון זמן. ואתמול בערב קיבלתי את הדבר שהכי רציתי בזמן האחרון... ישבתי על המחשב, האזנתי לפור אליס, מוזיקה קלאסית מנוגנת על פסנתר. אמא נכנסה כולה המומה מזה שאני שומעת את זה. סיפרתי לה שאני לא הולכת לוותר על למידת הנגינה, שזו אובססיה. והיא נתנה את אישורה לתחילת לימודי הנגינה. אמרה שנביא פסנתר הביתה ונמצא איפה לשים. אני מאושרת.
.

למעלה