שלום חברים, אני חדשה!

moria007

New member
שלום חברים, אני חדשה!

איזה כייף לגלות שיש פורום לסדרה!!! אני ואמא שלי מכורות, והשבוע אבא שלי חשב לאשפז אותנו, שתינו ישבנו ובכינו כל כך הרבה כשקלייר מתה! איזו אכזריות!!!!!!! למה הם עשו לנו את זה?..... דווקא כשהיא ואלכס סוף סוף מצאו את האושר שלהם?... והפרק שאחרי היה עוד יותר עצוב, שם בכלל לא הפסקתי לבכות... וזה למרות שכאילו היתה לי הכנה למוות שלה כי בניו זילנד ראיתי את העונה החדשה והיא לא מופיעה שם, אז ידעתי שלהוציא את קלייר מדרוברס-ראן זה רק בארון קבורה... למרות שבעצם היא נשארה בדרוברס... זאת סדרה ממש טובה, והשחקנים מעולים. השחקנית שמשחקת את טס טובה במיוחד, משכנעת ואמיתית... וגם אלכס הפתיע אותי- במיוחד בקטע שהוא נוסע לרודאו ואומר לניק "שום דבר כבר לא משנה".... וכל מה שנשאר זה לבכות.... בקיצור, חוץ מהמוות של קלייר, זאת סדרה מצויינת. אגב, אני עדיין לא התגברתי על המוות של בריק, ועל עזיבתה של בקי.... קשה לי מאד להתחבר לדמויות החדשות, אני לא ממש אוהבת את סטיבי... דווקא את דייב אהבתי, אבל זה יצר אצלי בלבול רב כי אני תמיד בעד ניק.... ניק וטס לנצח!!!!!! גם את טרי אני מחבבת, שמנדריק ומצחיקול.... לסיכום- אם רק היה אפשר להחזיר את קלייר לחיים.... אני עדיין באבל.

הי מוריה ../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

ברוכה הבאה לפורם שלנו . אני ממש מבינה אותך לגבי המוות של קלייר הוא אכן היה עצוב ,אני לא חושבת שיש מישהו פה שהעניים שלו נשארו יבשות

moria007

New member
המשך ושאלה

כשטס פשוט צעקה, צעקת שבר... זה היה כל כך אמיתי.... עדיין יש לי צמרמורת כשאני נזכרת בזה, וכשאלכס וטס מסתכלים על הטבעת וטס קולטת שהוא התכוון להציע לקלייר נישואים.... תגידי, אני נורמלית? שזה לא עוזב אותי ככה?.... יש לי שאלה: האם הולמרק רכשו את כל העונות, והאם ישדרו את הכל? אני לא יכולה לחשוב שיש פרקים ואני לא אראה אותם רק כי לא משדרים אותם בארץ... תודה, וסחטיין על הפורום!

moria007

New member
עוד המשך...

אגב, התמונה שצירפת מייצגת את הסדרה והצוות במיטבו... חבל שקלייר ובקי כבר לא איתנו... יש לי תקווה שבקי תחזור יום אחד...

yaelelele

New member
ברוכה...... הבאה... לכיתה א'../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

סורי.. אני והחירפונים שלי.... חחחחחחחח ברוכה הבאה! בטוחה שתהני! ולא.. את לא משוגעת.. את כולנו זה העציב גרם לבכי והכל. אבל אני עדיין שמחה ומאושרת ביגלל שאני יודעת שהבנאדם עצמו (ליסה) חייה.

moria007

New member
פיספוס

הכי אני מתחרטת שפיספסתי את הפרק שבו בריק נוסע... מאז אני לא מרשה לעצמי לפספס, מי יודע מה יקרה?...

Nira22

New member
אני לא יודעת בקשר לעונה הבאה (5)

אבל את העונות הראשונות (1-3) הם אכן רכשו ואף שידרו כמה וכמה פעמים ברצף ובשידורים חוזרים אז בהחלט יש סיכוי שישדרו שוב את העונות מהתחלה.

moria007

New member
באסה

בלי העונה החדשה זה לא שווה..... סתם- אני מעדיפה לראות פרק אחד בלבד מאשר לא לראות בכלל.....

Nira22

New member
אם כוונתך בעונה החדשה

לעונה הרביעית ברור שהיא תשודר ואף הפרק הראשון לעונה (הרביעית) שודר ביום חמישי. כמו כן אני מאמינה שהולמרק ירכשו או שכבר רכשו את העונה החמישית.

ednatr

New member
עונה חמישית

עד עכשיו שודרה העונה הרביעית באוסטרליה. טרם צולמה או רק עכשיו מצולמת העונה החמישית. עכשיו אנו רואים כאן את העונה הרביעית, שהסתיימה לפני כחודש באוסטרליה. השאלה אם יעבירו כאן את כל פרקי העונה הרביעית או רק את חלקה (לפי אתר הולמרק, נראה שיעבירו רק חלק מהעונה ולא את כולה).

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

הם לא יכולים לקטוע לנו את העונה זה ממש לא הוגן
הם לא יכולים לא להראות את החתונה או את יסמין אני מחכה לפרקים האלה מאז שהתחילו השידורים החוזרים של הסידרה

נועה167

New member
ברוכה הבאה!

ובקשר למה שאמרת אני מסכימה!! המוות של קלייר אני לא מפסיקה לחשוב על זה וזה ממש עצוב לי ולדעתי הרסו את הסידרה שעשו את זה... אמנם נמשיך לראות והכל אבל זה אף פעם לא יהיה אותו דבר!! ובנוסף גם הוציאו את בקי ובריק :( בקיצור זה מבאס! ובקשר לפרק של המוות של קלייר הם שיחקו שם פשוט מעולה.. זה הרגיש ממש כאילו זה אמיתי.. הם שיחקו מעולה. ואלכס :( הוא נראה לי הכי התחרפן מהסיפור הוא כ"כ מסכן עכשיו.. :(

למעלה