שלום חברים אני חדש כאן

שלום חברים אני חדש כאן../images/Emo39.gif

למען גילוי הנאות אני חייב להגיד לכם שאני מאמין באלהים אבל אינני מאמין בתורה משמים. האם במצב כזה אני רשאי להשתתף בפורום "חרדים"?

אלישיר

New member
לא בתור במה לדיון בזה שמבחינתך

בעזי"ת לא בתור במה לדיון בזה שמבחינתך א-לקים משחק בקוביות. בתור סתם דוס;
.

קודם כן, נא לקרוא את הודעת מנהלי

הפורום, זה יחסוך הרבה אי נעימויות בעתיד. דבר שני, ויכוחים תיאולוגיים או סתם ויכוחים בין חילוני'ים לחרדים אין מקומם בפורום וי'ימחקו מהפורום. פורום חרדים זה פורום חברתי לחרדים. על כן הודעות שאינן מתאימות לאופי הפורום ימחקו. פורום חרדים לא יהפוך להיות מה שנעשה בסוף מפורום "נטעים" ומה שהתחיל להיות בפורום "דתיים חילוני'ים". אתה מסוגל לעמוד בכללים האלה? ברוך הבא לפורום
אתה לא מסוגל לעמוד בתנאים האלה? לא נורא, יש מספיק בפורומים בתפוז גם בשבילך. עוד דבר קטן: מתנצלת על הקשיחות יש דברים שחייבים להבהיר מההתחלה אצל גולשים מסוימים.

האם סעיף 2 של ההודעה לא פוסל אותי?

קראתי את הודעת מנהלי הפורום ויש לי מספר שאלות: - האם סעיף 2 של ההודעה "כינויים שלא מתאימים לפורום יחסמו" לא פוסל אותי מראש להשתתף בפורום? - את מתנצלת על קשיחות, לא הבנתי בדיוק על איזה קשיחות את מתכוונת, בס"ה אני בודק מראש את עמדת הפורום, וקיבלתי תשובה יפה. - אני מבין שפורום "חרדים" אינו מקום לויכוחים, אבל את מרמזת שמה שקורא בפורום "דתיים וחילוניים" אינו בסדר, למה את מתכוונת? הרי את לבד אומרת שיש פורמים מתאימים לויכוחים, ובינינו ויכוחים זה לא מילת גנאי, רק צריך להיות במקום מתאים לכך, כמובן שאם מישהו לא יכול לנהל ויכוח תרבותי מקומו כלל לא בתפוז, ולצורך כך יש שם כמה מנהלים מצויינים כמו "מתנדב" "yoyo10".

rafi4733

New member
נראה שאתה חוזר בשאלה ויש לך חדר אחר

אז בבקשה עזוב אותנו ולך לך לחדר חוזרים בשאלה ושם תעלה את כל התאוריות שלך.

לביא4

New member
יש לך תיאוריה אחרת?

נראה לך שמישהו אחר כתב אותה? ואם כך מי זה? משורר מימי הביניים, או איזה היסטוריון שלא יודעים את השם שלו? אל תגיד שאתה לא מאמין, אולי אתה לא יכול להבין את זה, וזה הגיוני, המוח האנושי מוגבל מטבעו ולא יכול להבין כל דבר, במיוחד דברים שנשגבים מבינתו כבר דנו באחד השירשורים מה פירוש "להאמין" "אמונה" זה לא דבר ש"רואים". ודרך אגב - כל יהודי הוא מאמין, גם אתה מאמין, ברוב המקרים מעדיפים להאמין אחרת כדי לתת דרור והצדקה לאורח חיים שבוחרים.

אתה לא חייב לעבור פורום אבל

זה מזעזע אותי. אז בבקשה מרצונך תעבור לפורום אחר (אתה בצ´ט יוצאים. לא?)

למעלה