שלום חברים אני חדש פה. >>

יוסי321321

New member
שלום חברים אני חדש פה. >>

אני בחור חרדי ליטאי ואני נראה מצויין ואם לא הייתי נולד חרדי בטוח הייתי דוגמן על ושחקן! היום אני הולך ברחוב ומסתכלים עלי ואפילו מתחילים איתי גם בנים וגם בנות. אבל אני ביישן בטירוף ומסרב לכולן. ואני גם בקושי מסתובב ברחוב לא יודע למה. אבל מה שאני מרגיש שקצת נדפקתי מכל הסיפור! ועוד דבר בקשר לחוויות מיניות לא עברתי אבל כשהייתי יותר צעיר ניסו להתעסק איתי לא פעם ולא פעמיים! היום בעקבות כך נהייתי תוקפן כלפי גברים שרק מנסים!! חברים, מה דעתכם עלי?

סוג ב

New member
../images/Emo245.gif יפיוף

כמה אהבהההה.. גם ביישן וגם צנוע... יש יתרונות וחסרונות, בלהיות אנשים יפים... בסוף, תמצא את הדרך...

יוניבי

New member
לך תתחתן, אבל לא לפני שתרגע עם עצמך

כי אם תבוא עם הגישה הזאת לבחורה שאני מקווה שאתה רוצה שתהיה גם חמודה מעבר ליפה, מהר מאוד תמצא את עצמך לבד. מעבר ליופי שלך יש עוד משהו שאתה גאה בו?

יוסי321321

New member
תודה לך על תגובתך!

אממ יש לי הרבה דברים שאני גאה בהם! אני הצלחתי לבנות את הביטחון העצמי שלי מאפס! ועדיין יש לי מה לתקן ולהוסיף!

פרויז1

New member
יוסי! מצה יש בך - באישיותך, התנהגותך שעשוי למ

שוך בחורה אליך. שתרצה אותך. שתתאווה לחיות אתך. הרי אתם תחיו בתנאי עוני עד עוני מחפיר, שכן אתה תלמד כל היום בישיבה וההכנסות המשפחתיות שלכם יהיו מזעריות. אז : חוץ ממראך החיצוני שניתן לטעמך לנצלו בשוק העסקי,אגב שוק מתוחכם וחצוף, והבטחון העצמי שבנית במהלך גיל ההתבגרות המאוד בעייתי לכל בר נש - מה עוד? יש. יש הרבה! תאזור אומץ, תברר עם עצמך וציין לפנינו.

יש דוגמנים ביישנים

אני פגשתי דוגמן בצבא והוא היה סופר ביישן, מסמיק מכל הערה של בחורה על היופי המדהים שלו, אבל ראיתי אותו בתמונות בעיתונים. אם אתה יפה אל תפחד זה לא ישנה הרבה, זה ישנה בדרך שאתה מתמקח כמה כסף מגיע לך על העבודה.

עץ שתול

New member
אהלן דוגמן!!!

כך את הדברים הטובים שאלוהים חנן אותך ותתחיל להתעסק בהם ולנצל כל רגע... רק לא הבנתי מה מטריד אותך, הרקע האמונתי או הענין של הסיפוק המיני (וזה לגטימי ביותר)?

noa555555

New member
כדאי להפסיק לחשוב כל היום על איך שאתה נראה,

תזהר לא ליפול לחטא הגאווה בגלל זה, כי זה ריק מתוכן. זה שהיו לך חוויות כאלה ואחרות - לכולנו היו. אתה לא לבד בעסק הזה, תפתח את אישיותך כמו שצריך, וכל הבעיות תפתרנה. זה שכל כך חשוב לך המראה החיצוני שלך עלול להפוך אותך לטווס, תזהר. אתה יכול לסרב לגברים (או לנשים) באסרטיביות מנומסת, אתה לא צריך להיות תוקפן כלפי אף אחד.

בסופו של דבר אנחנו מתאהבות באישיות...

גם אם מה שמושך אותנו בהתחלה זה המראה החיצוני קשה להחזיק מעמד עם שחצן

noa555555

New member
זה נכון שאדם לא צריך להיות דוחה

חינה פיזית, כי אז , עם כל האישיות הכי נהדרת, יהיה קשה להתאהב בו ולהתקרב אליו ממש, אבל בין זה לבין אישיות נרקיסיטית שכזו המרחק הוא עצום. אותי אישית זה ממש דוחה שמישהו, (גבר או אישה) עסוקים כל היום בלחשוב כמה שהם יפים, בלהגיד את זה, בלעבוד את זה בלי סוף ובלי טעם טוב, מעבר לאתסטיקה רגילה, ואגב, אישיות נרקיסיטית בעייתית יכולה להיות גם אצל מכוערים, שסבורים שהם מתנת האל לאנושות , שהם מוצלחים , חכמים ונהדרים, כך שזה לא ענין תלוי מראה בלבד. בואי נגד לסיכום, שהאישיות חשובה מאוד. מבחינת מראה חיצוני, אפילו לזה הכי יפה נתרגל בסוף ונפסיק לראות את היופי הזה, ממש כך. מנסיון. אבל לאישיות שמזינה אותנו כל הזמן (ולא רק את עצמה באנוכיות)- לזה אין מחיר . אותי שחצנים ממש דוחים.

למעלה