שלום חברים - אני חדש!!!!!!!!!!!!

roniway1

New member
שלום חברים - אני חדש!!!!!!!!!!!!

שלום לכל חברי הפורום , כחובב מושבע של סרטי אימה , אני שמח על הפורום המדהים הזה!!!!! אני קורא זמן רב את ההודעות פה -ושמח להתעדכן! והחלטתי שצריך גם לכתוב ולהיות פעיל בפורום המצוין הזה!!! סרט האימה האהוב עליי הוא .EVIL DEAD ואני אוהב את סדרת יום שישי ה-13 , והסידרה של פרדי קרוגר.

Herzeleid

New member
../images/Emo13.gif ברוך הבא...../images/Emo58.gif

חחחח אני לא מאמינה שבאמת אהבת ת'סדרה של פרדי קרוגר !!! זה הלך והדרדר מסרט לסרט-כמה פעמים צריך לרצוח ת'מפגר הזה כדי שיעלם כבר ? %^&^*$ הוא מעצבן. הסרט שהם היו בבית החולים הפסיכיאטרי אהבתי. דפוק אבל חביב-הקטע עם הילדה שהיתה תלויה כשהראש שלה תקוע בטלויזיה היה נחמד. מה שהיה משעשע בסרטים זה האנשים המטומטים שנרדמים בכל מקום זה הרג אותי. איזה אחד נרדם בשירותים בביצפר חחחח WTF!?!?טוב נו הרי אסלה כ"כ נוחה -מי לא היה נרדם במקומו?ועוד עם הניחוח הנעים של החרא שלו שנידף באוויר כמו בושם ... בעבעבע ואיזה אחד נרדם כשהוא נוהג. טוב שזה לא מטומטם בכלל... וגם זה היה נורא מעצבן שהשחקנים נראו מבוגרים ממה שהם אמורים להיות-בסרט הראשון נראה לי...או השני..או שנהם..וואטאבר בקיצור כשהם היו בתיכון.

roniway1

New member
מסכים איתך מצד אחד...

לגבי פרדי קרוגר , לדעתי יש רגעי אימה מסוימים בסרטים האלה , המנגינה המצמררת בלילה ,הילדות עם החבל -ויש בהחלט כמה קטעים מעצבנים ומגוחכים. תסכימי איתי שגם מי שממש לא אהב את הסידרה ירוץ לקולנוע לראות את הסרט הבא! אני חושב שסידרת יום שישי ה-13 טובה יותר מהסידרה של פרדי - יותר מפחידה ויותר מותחת!!!!

A v i s h y 1 7

New member
פחחחח....

פרדי קרוגר זה מצחיק לא מפחיד!!!!! או כמו שאמרה קייסי בקר (דרו ברימור- צעקה 1995) הראשון היה מפחיד וכל השאר חרא ! חוץ מהאחרון הסיוט של ווס קרייבן !

kfir number 1

New member
צעקה

צעקה זה מ1996 ופרדי קרוגר לא מפחיד. הקטע שצולם הכי טוב היה שגוני דפ מת בתוך המיטה ממש בלעה אותו ושרצחו את אחת החברה בהתחלה ולא ראו מי רצחו היה הרבה דם מה שמזכיר לי את הקטע בניצוץ עם הדם סצינה מבריקה של סנטלי קובריק

kfir number 1

New member
צעקה

צעקה זה מ1996 ופרדי קרוגר לא מפחיד. הקטע שצולם הכי טוב היה שגוני דפ מת בתוך המיטה ממש בלעה אותו ושרצחו את אחת החברה בהתחלה ולא ראו מי רצחו היה הרבה דם מה שמזכיר לי את הקטע בניצוץ עם הדם סצינה מבריקה של סנטלי קובריק

kfir number 1

New member
מצטער

אבל המחשב קלט פעמים שלא תחשבו שזה בכוונה ויש לי שאלה: מי יותר יפה יום השישי ה13 או סיוט ברחוב אלם? ומי ראה פרדי נגד גייסון?

ליאורנר

New member
כדי לפחד מפרדי אתה צריך להבין הכל..

פרדי זה הסרט המפחיד ביותר שיצא עד היום...... מה שיפה בפרדי שכדי להבין הכל אתה צריך לראות את כל הסרטים... תאמין לי שאם תראה הכל ותבין הכל אתה תפחד מאוד מזה... וזה בהרבה יותר מפחיד מ'יום שישי ה 13' כי 'יום שישי ה 13' סתם סרט משעמם... ראיתי את ה 4 הראשונים וזה הכל אותו דבר... אין לזה ממש עלילה.. הוא פשוט בא ורוצח אנשים[רובם בדרכים לא מקוריות] קיצר אין על פרדי קרוגר..... כל סרט שם זה יצירת אומנות[באיחוד 1 ו 7]

elenwee

New member
גם אני אוהבת אותם

ופרדי הוא באמת מצחיק שחבל על הזמן

למעלה