שלום חברים אני לא כול כך הייייייהי

שלום חברים אני לא כול כך הייייייהי

שלום חברים כן חתפתחלי שפעת למרוות החיסון מה מתברר שזה שפעת מזוג חחדש שגורום הרבה סיבוכים טמפ " גבוה עליה בסכרת שיכול לגרום לדלקת ראיות , למזלי הרופא שלי גילה מיד שזה לא רגיל . גם יום שישי במ"חם היו מלאה חולים מכול הגילים וגם מבוגרים שאפשר לומר שהתנהגו למופט . שוב אני כלוא בבית עד יום חמישי תחת השגחת המוסורה של אשתי דואגת לי תה . מחק. אורז ובעיקר הטרופות . אני מאחל לכולם הרבה בריאות קבלו הטוב שבעולם סב אריה

סבא אריה היקר!

העיקר שתהיה בריא!!!!!!!!!!!!!

schlomitsmile

Member
מנהל
עם כושר כמו שלך,רוח חזקה ואשה טובה בודאי תבריא במהרה! ../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif

kutz2

New member
סבא אריה היקר שלום,

אתה לכולם מאחל הטוב שבעולם רק אתה שוכח לאחל את זה לסבא אריה, אז אני מאחל לך הרבה בריאות , אני אנני מתחסן נגד שפעת היות ופעם אחת התחסנתי ושכבתי חולה 10 ימים ורצו לאשפז אותי,מאז חיסון החוצה,אני שומר על בריאות טובה בזה שאני מתקלח כל יום במים קרים בלבד,בשבתות מתרחץ בים בחורף,אין לי סוודר או מעיל, בלילה ישן אם חלונות פתוחים,אוחל שום-בצל-ירקות גבינה מסריחה עם תולעים זה מונע מהוירוס להיתקרב אלי,תנסה ותהיה בריא,יהודה

kutz2

New member
סבא אריה אם אגיד לך למה אני מתכוון

אתה לא תישן טוב בלילה, אני מקבל מגרמניה מפעם לפעם גבינת "limburger זו גבינה שאני לא מכניס למקרר היא חריפה אך טעמה גן-עדן הסוג השני זו גבינה שאתה שם אותה על הצלחת והיא מתחילה לטייל יש בה גם מהרוקפור,ויש בה גם ........ נכון, ערב טוב,יהודה

יהודה שלום רב

הגבינה הגרמני הזה ספציפי לא מוכר לי עבור התעם אני סומך עליך ,לגבי הריח אין לי ביע אני תרתרן . קממבר וגם ברי שהוא יותר דק מה אומרים הצרצתים "" כול עוד הוא לא אולך לבד סימן שהוא עדיין לא עשוי טוב . רשמתי את השם אחפס בחנות "טיב טעם " ודאי שם אפשר למצוא אין לי שום "פרפראנס " במיוחד לגבי גבינה אני הואב את כולם ובעיקר ה"פונדו שויצרארי " בינתיים אין כימו העמק שלנו סבא אריה

יהודה יש לך תעות הוא לא גרמני

השם פתאום צילצל די מוכר לכן נכנסתי לאינטרנט ,LIMBURGER בהולדית LIMBOURG בצרפתית שהיא פרובינציה של בלגיה בצפון מזרח בגבול עם הולנד וגם גרמניה איתכן שמי ששולח לך הגבינה הוא תושב המקום צד גרמניה ולתומך חושב שזה גבינה גרמני במקור הוא בלגי -הולדי סבא אריה

kutz2

New member
סבא אריה ערב טוב,ערב טוב פורום נכבד

בשנות ה-40 אפשר היה לקנות את הלימבורגר גם בארץ ביחוד בחנויות של דליקטסים היקס אוהבים אותה,אני למדתי לאכול אותה בבית,זו גבינה חצי קשה אך מאד טעימה,אני נהגתי גםלהכין גבינה מסריחה לבד לערבב גבינה לבנה אם מעט מלח לכסות אם בד ולהשאיר אתה לעמוד 10 ימים ומחוץ למקרר לערבב וכשהיא מתחילה לקבל קרום היא מוכנה,

חברים אלפי תודות לכם

באמת לו היה אישתי חודפת אחרי לא יודעה הם אייתי כותב היום . כן נכון תמיד אני מאחל לכולם הטוב שבעולם ,בצדק ידידי יהודה לגבי קוניאק עבורי זה לארדם שבועה ימים זה מה שאמרה לי הרופאה של ה"מ,חם " כשהיא שאלה אותי מה עם כושר גופני . סיפרתי לה שפעמיים בשבועה אני מתהמן קראטה רק היה חסר ששנינו נתחיל קרב היא למזלי חגורה שרורה אמרתי לה אני קצת יותר צנוע ס"כ חומה . נכון זה יעזור לי חהתהושש ביתר מהירות ????? לכולם חברים אני מודה לברכות ו לכולנו אותי כולל הטוב שבעולם אוס סבא אריה

kutz2

New member
סבא אריה אני יכול לתת לך תרופה של

סבתא,חצי כוס מים פושרים וכפית זנגוויל זה תבלין,לבחוש הייטב לסגור את האף ולשתות בבת אחת,זה שורף את כל החיידקים למחרת אתה כמו אריה,בריאות ,יהודה

למעלה