שלום חברים אני מופיעה כאן כסמויה

אנדרסן

New member
שלום חברים אני מופיעה כאן כסמויה

אבל עוקבת בקביעות אחרי מה שנעשה אוקיי עכשיו לסיפור שלי אני אחות לאח חרש שקדם את עצמו במו ידיו נעשה מורה לספורט ומאמן לספורט .מה שאני רואה פה זה דברים מאוד מעציבים אתם שצריכים להיות מאוחדים להלחם על הזכיות שלכם ובמקום זה אתם מאשמים אחד את השני קדימה לשנה החדשה שהפורום הזה הייה אם הרבה הישגים חדשים

0ne Man

New member
ברוכה הבאה לפורום! ../images/Emo24.gif

שלום לך שרית, אכן את צודקת שכולנו לקויי השמיעה, חרשים וכבדי שמיעה, צריכים להיות מאוחדים כדי לעמוד על שלנו ולהשיג זכויות לטובת הלק"ש. הכוח נמצא באחדות! אני מאד מקווה שבשנה החדשה הבאה עלינו לטובה, יתאחדו כל החרשים יחד, ויילחמו יחד, כאיש אחד, מול כל הרשויות, שחושבות משום מה, שחירשות- זו לא נכות. תנאי מוקדם לכך, שלא יהיו מלחמות בין החרשים לבין עצמם, ובכך את צודקת לחלוטין... שתהיה לך שנה נפלאה ומתוקה!

קודם כל ברוך הבא לפורום

בקשר למה שכתבת על אחיך טוב לשמוע את אחיך התקדם את עצמו למורה ספורט יישר כח לו שאני הייתי תלמיד בבית הספר יסודי היה לי מורה ספורט חירש והוא אדם מאוד נחמד היה לי כייף ללמוד אצלו צום קל וגמר חתימה טובה

אנדרסן

New member
באיזה בית ספר למדת כי אחי מלמד קרוב

לשש שנים אני גאה שיש לי אח כזה על אף מגבלויותיו צוםקל וגמר חתימה טובה

צלף

New member
חירש לחירש אדם ../images/Emo2.gif

תראי אנדרסן היקרה, זה שאנחנו חרשים או לקויי שמיעה זה לא אומר שאיננו בני אדם לטוב ולרע, כלומריש לנו יצרים טובים ורעים כמו לכל אדם אחר, ומה שמקשה כאן שחלק מהחרשים גדלו בחברה סגורה (מועדנים לחרשים) וכמו בכל חברה סגורה/חמולה/קיבוץ הרבה פעמים חלקם סוחבים שנאות ישנות... על כל פנים אני ואישי לא נרשה ניהול מריבות כאן,אנחנו כבר מחקנו הודעות של ניסיונות להתחיל לנהל כאן מריבות ונמשיך כך להבא
ואנחנו רואים את תפקידנו גם להשרות אוירה של שיתוף פעולה, ותמסרי זר פרחים לאחיך
אנחנו בהחלט יכולים להיות גאים בו...

אנדרסן

New member
יפה אמרת בעניין המריבות

ומה שאתם עושים זה נחשב לזכותכם מי יתן שבעוד כמה שנים תשיגו יותר זכויות לחרשיפ

למעלה