שלום חברים- אני מרגישה שכאילו שנים

שלום חברים- אני מרגישה שכאילו שנים

לא ביקרתי אתכם. עוברת עלינו (עליי ועל רועי) תקופה לא קלה. אולי אתם זוכרים שבזמנו סיפרתי לכם שעלינו לפנות את הדירה שלנו... ובכן היום הזה הגיע. הדירה, דירה חדשה בת פחות מארבע שנים החלה לפתע לשקוע
מסתבר שמי שהיה אחראי על מדידת הקרקע, לא עשה עבודה טובה (בלשון המעטה). ואנחנו נמצאים באתר בניה כבר כמעט שנה... כמובן שמעורבים בזה עורכי דין מהנדסים וכו´ ולא נעים להגיד- אבל מקרה וורסיי עשה לתביעה שלנו רק טוב. לפני כחודשיים פנה אלינו עורך הדין וביקש מאיתנו לצאת מהדירה כדי שהקבלן יוכל לעשות את עבודת התיקונים בדירה. מכיוון שאני הייתי בחופש ביקשתי לעשות זאת מיד. אלא שאתם בטח יודעים איך גלגלי הבירוקרטיה עובדים... ואני נשארתי עם טונות של ארגזים זרוקים בבית ו no where to go... ואז כאילו דווקא- בדיוק כשהתחלתי את העבודה החדשה והייתי אמורה להשלים המון חומר שכבר שכחתי ממזמן, דפק בדלתי השכן ואמר: נועה, מחר מפנים אותנו
... אז קצת צעקתי וקצת כעסתי- אבל כמו ילדה טובה ארזתי את הבית (את כולו- וזה המון...
) ושמנו פעמינו להורים שלי, עם הכלב וכל הפקלאות. אז עכשיו אני כאן, יושבת על ארגזים. חיברתי את המחשב בצורה כזו פרטצ´ית- רק כדי שאוכל להתעדכן במה שקורה לכם. אני מרגישה מטומטמת שאני מתלוננת על דברים כל כך פעוטים לעומת ההרס שקורה בארה"ב... אבל כנראה שזה דרכו של עולם- לראות את מה שקרוב כדבר שהכי מטריד
בכל מקרה, אני מתנצלת שלא נכנסתי להגיד מזל טוב לכל הבנות שהתחתנו בשבועיים האחרונים: אתל, שרית, שיר* וכל אלה ששכחתי. (המון מזל טוב ורק טוב). שמחתי לראות כמובן את כל ההתקדמויות של כולם בבחירת בעלי המקצוע, שירים ושמלות. וצר לי שלא יכולתי לתרום קצת מעצמי... אנחנו בנתיים עשינו V על עוד כמה דברים: טבעות, רב, פגישה עם הdj, בגדים לרועי. וכמובן כרטיסים לקפריסין- שביום שני שאתם תשבו לארוחת החג... אנחנו נהייה כבר נשואים (טוב, לפחות לפי קפריסין
) שתהייה לכולנו שנה טובה רק אושר ואהבה. מתגעגעת- נועה.

הילית*

New member
נועה, שיהיה לכם המון מזל טוב

אחרי הכל... החתונה הרשמית שלכם היא עוד יומיים... מא חר ובחרתם לעשות את הטקס עם כניסת השנה, אז אני מאחלת לכם שתתחילו את השנה החדשה בכייף הכי גדול שאפשר, ושתהיו כל השנה שמחים כמו בתחילתה...
שלך, הילית

למעלה