שלום חברים,אני מתביישת להודות,אבל רק היום

גליתוש39

New member
שלום חברים,אני מתביישת להודות,אבל רק היום

יצא לי לשמוע את הדיסק החדש של פבליטו כמו שצריך.בלי הפסקות,ומה שיש לי לומר זה, איזה דיסק!!!!הוא בריפט כבר בפעם החמישית.ממש תענוג לאוזניים והנשמה.אני ממש מתענגת ונמסה מהקול של הזמר המדהים הזה!!!בא לי לבכות מרוב שהוא נוגע בנשמה. איתן,מסרתי לו ד"ש ממך כשראיתי אותו בהופעה.(כמובן!!!שאני מתנהגת כמו סתומה מרוב התרגשות.. )רונן,תרגיע עם הצחוק....) כרגיל הוא היה מדהים,ותענוג לנשמה. שיהיה לכם אחלה יום,ורותם ברוך הבא למקום שכולם מבינים את כולם...

karoleking

New member
../images/Emo9.gifאל תתביישי

גם אני בכיתי. בעיקר בשיר הראשון.

לא נורא זו תכונה פופולארית בקרב נשים ../images/Emo7.gif

אבל האמת השיר נוגע ומרגש , ואני יודע שהוא נוגע בך במיוחד .

לקח קצת זמן עד שהגיע לאתרי ההורדות ? ../images/Emo6.gif

סתם אני צוחק ,אני מאד מבין אותך וחושב שמדובר באלבום יפה ומעולה שמצטיין באיכויות יוצאות דופן , למרות שאני חושב שבכל אלבום של פבליטו יש צבע ומשהו מיוחד בפני עצמו , בעיני כל אלבום של פבליטו הוא נכס יקר מפז .

גליתוש39

New member
איתן.........איזה רשע אתה!!!!מוסיקה ישראלית

אני לא מורידה!!!ועוד את פבלו?!להפך תמיד אני קונה שני דיסקים,ונותנת מתנה.כמובן שכל דיסק שלו נוגע,אבל הפעם יש בדיסק משהו יותר חושפני ואישי.

myh350

New member
זה בסדר העיקר שמעכשיו הוא לא יפסיק

להתנגן אצלך כמו שאצלי בכל הזדמנות אני שמועת את הדיסק היום כל אחה"צ לא היה לי מחשב אז מה עשיתי? שמעתי את הדיסק ושיגעתי את כל מי שהיה בבית כי שמעתי חזק וברור ושרתי את השירים

ואיזה כייף זה נכון ? לפעמים כשאני מאזין

לשירים של פבליטו , ולא משנה אם במערכת בבית , באוזניות , או בנסיעה ברכב ...אני חושב לעצמי איזה כייף פשוט תענוג ! הנסיעה הופכת לחויה , הליכה ברגל לטיול של חלום , האזנה בבית לאושר ושמחה רבה , וכל דקה היא הרפתקה . וזה השלב שאני אומר לעצמי תודה על ההיזדמנות שניתנה לי להכיר את השירים של פבליטו .

גליתוש39

New member
הוא לא!!!איזה כיף זה שיש לי עם מי

לחלוק את האהבה וההנאה שלי מהמוסיקה של פבליטו.

למעלה