שלום חברים! אני עורך מחקר!

-אלה-

New member
היי לכוווווללללם

היי אנשים מה המצב????? אני חדשה בפורום..... ואני מכורה לזינה!!!!!!!!!!!!

ענבר1

New member
ברוכה הבאה למשפחתנו הקטנה ../images/Emo3.gif

אל תתפקעו מצחוק אני רצינית
או שלא

Niva JCK

New member
לאלה! |

היי אלה, מה קורה?? ברוכה הבאה בהחלט, לעולמה הקסום של זינה הנסיכה!!!!! ניבה

Joxer

New member
שלום חברים! אני עורך מחקר!

שלום חברות וחברים! שמי אורי. אני חדש בפורום הזה, אך לא כל כך חדש בעניני זינה! לצערי כבר כשנה ואינני רואה זינה באופן רצוף, ומאז צליבתן של זינה וגבריאל אני רואה פרקים רק באופן מקוטע. אני מאוד לא מעודכן. האם השמועות שמגיעות אלי נכונות? = האם הסידרה הגיעה לסופה?!!!!!!?!!! !@##$$%$%^%! (תגידו לי שלאאאא!). במידה וכן, בבקשה אל תספרו לי איך היא נגמרת ("אל" במובן של לא לספר!). הפרק האחרון שראיתי זה שהילדה של זינה מקבלת הארה ומפסיקה להיות רעה ומעצבנת. בכל אופן חברים, היום אני סטודנט באוניברסיטה. אני לומד פולקלור ומחקר התרבות. בחודשים הקרובים אני מתכוון לערוך מחקר קטן בנושא זינה וחבריה הצופים - אתן/ם! אם יצא מזה משהו מעניין, אשמח גם לפרסם את המחקר כאן באתר! רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בכך? 1. פעם היה באתר הרישמי של זינה רשימה של כל הפרקים ביחד עם תקציר על כל פרק. מישהו יודע איפה אוכל להשיג רשימה כזו? 2. האם מישהו הקליט במקרה (או שלא במקרה) חלק ניכר מהסידרה? ואם כן, האם הוא או היא היו מוכנים להלוות לי את הקלטות או שאבוא ואראה איתו/ה חלק מהפרקים? (אני בן-אדם נחמד... באמת! ;0) hehehehhehehe אני מודה לכם להתראות! אורי/Joxer.

*neta*

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

פה תוכל למצוא תקצירים וגם באתר הזה ולפי מה שהבנתי ממה שאמרת..הפסקת לראות בסוף עונה רביעית(הצליבה), ראית מספר פרקים מהעונה החמישית, והעונה השישית, שעוד לא הגיעה היא גם האחרונה...

Niva JCK

New member
היי אורי, אני יכולה להיות לך לעזר!

היי אורי, איזה בדיוק מחקר אתה עושה על זינה? האם זה קשוא באוניברסיטה אן שזה פשוט רעיון שלך, ביוזמתך? דווקא מגניב לחשוב שבאוניברסיטה עושים מחקרים על זינה....ממממ... בכל מקרה, אני רוצה לתת לך אתר אפילו יותר טוב ממה שכבר ניתך לך והנה הוא: http://ausxip.com/news/season6eps.html זה האתר אולי היה מצוין שיש, כל שמות הפרקים, וכמובן תקצירי הפרקים וגם תמונות מהפרקים! אתר מעודכן בהחלט! ...בקשר לקלטות, מצטערת בזה אני לא יכולה לעזור לך, אין לי גם את כל הפרקים. אבל, בהצלחה. אני בטוחה שאנשים פה יכולים לתת לך לראות. עכשיו, כן, לצערי הרב ולצער רבים פה, העונה ה-6 היא בהחלט העונה האחרונה, גם ללוסי ורנה מגיעה מנוחה לא?? חבל... אבל זה מה יש. הסידרה וכל הפנטזיה לא חייבת להגמר- עכשיו כותבים (מעריתים באתר מפורסם) גם עונה 7 של זינה ויזואלית, ואפשר למצא את זה באינטרנט (כתובת כרגע שכחתי, אם תרצה אני אביא לך). וספוילרים.... אני לא אתן לך, אל דאגה. אז בהצלחה! ניבה

Joxer

New member
ובכן...

הי ניבה! תודה על תגובתך ועל הלינק. ובכן... אני עורך את המחקר/עבודה במסגרת קורס בתקשורת ואומנות בנושא "זהות, מגדר ולאומיות בקורנוע ובאומנות". הרעיון לחקור דווקא את זינה הוא שלי (על אף שבהצצה חטופה באתר WHOOSH! אפשר לראות כי הקדימו אותי בכך רבים אחרות ואחרים!). מכיוון שאני בא מכיוון של פולקלור ומחקר תרבות מה שמעניין אותי (מעבר לסידרה עצמה וניתוחה) הוא היחס של הקהל לסידרה. מי רואה את הסידרה? (גיל, מין, עיסוק וכו´) מה היחס של כל אחת ואחד על הסידרה? מה כל אחד אוהב בסידרה? איך כל אחד מתייחס לזינה? ומה הפרשנות של כל אחד ליחסים המיוחדים שבין זינה לגבריאל... ועוד ועוד. אני מקווה שבשלב יותר מתקדם בעבודה אוכל לראיין כמה צופים. עד אז גם אשמח לקבל תגובות בכתב במסגרת זו של הפורום. אני מקווה שעניתי טיפה על שאלותייך. שוב תודה על ההתענינות! אורי aka Joxer

חברה שלי עשתה עבודה סמינריונית

על זינה במסגרת הלימודים שלה, בזכות מה שהיא שמעה על הסדרה ממני. ואורי, אם תכין שאלון מסודר אני בטוחה שכולם ישמחו לענות לך ואפילו להפיץ הלאה.

Joxer

New member
בקשר לעבודה של חברתך

תודה רבה על תגובתך. נשמע מעניין מאוד ומשמח כי כבר הכינו עבודה על זינה. במסגרת איזה חוג העא כתבה את העבודה? יהיה מעניין מאוד לקרוא את העבודה ולפגוש את חברתך! אשמח ואודה לך מאוד אם תוכלי לקשר אותי בדרך כלשהי איתה. זה מסקרן מאוד! תודה

האמת היא שמזמן

לא הייתי בקשר איתה. בכל אופן, היא עשתה את העבודה במסגרת לימודי הפסיכולוגיה שלה, בהקשר לזה שהסדרה נהייתה אייקון לסבי. חוץ מזה אני יודעת שבחו"ל מישהי עשתה דוקטורט על הסדרה, אבל לא זוכרת את הנושא הספציפי.

חברה שלי עשתה עבודה סמינריונית

על זינה במסגרת הלימודים שלה, בזכות מה שהיא שמעה על הסדרה ממני. ואורי, אם תכין שאלון מסודר אני בטוחה שכולם ישמחו לענות לך ואפילו להפיץ הלאה.

Joxer

New member
בקשר לשאלון

אני נורא שמח לשמוע כי תשמחו לענות על שאלון אודות זינה, וצפייתכם בסידרה! אני אכין אותו ובקרוב אפרסם אותו כאן. שלכם בנאמנות, אורי aka Joxer

-אלה-

New member
לאורי.....

אני מאוד ישמח לעזור לך במחקר שאתה עושה על זינה. ולדעתי זה מאוד נחמד שעושים מחקר על זינה!!! אז כל מה שיש לך לשאול אתה יכול לשאול אותי...

Joxer

New member
תודה רבה! ../images/Emo13.gif

כאמור, אכין שאלון בקרוב, אשמח לתת גם לך לענות עליו. תודה שוב! אורי aka Joxer

Niva JCK

New member
אורי- בקשר....

להצעת השאלון- כדי שתכין אחד מסודר- כולם ישמחו לענות לך עליו. יש לי עכשיו שאלה. אני לא כ"כ אוהבת לכתוב בעברית... אני מאד מאד אוהבת לכתוב באנגלית, אפשר את האי מייל שלך, ןאחרי שאני אראה את השאלות, לענות לך עליהם באנגלית? זה יהיה הרבה יותר כיף! אז כמו שנאמר, כדי לך לעשות לכולנו שאלון כזה, המחקר שלך, ונשמח לעזור!!! ניבה

Joxer

New member
עברית או אנגלית

עברית או אנגלית, אין בעיה. העיקר שתכתבי בכיף! אורי aka Joxer

Niva JCK

New member
אורי- באנגלית!

ENGLISH AL THE WAY BABY!!!!!!!!!! תכתוב את השאלות איך שאתה רוצה, וכל אחד יענה לך באיזה שפה שהיא, אוקיי?

THANATOS

New member
שלום לך אורי!

סחתיין על הכינוי
... בתור תלמיד מצטיין של מדעי החברה אתה מוזמן לתחקר כמה שבא לך... עשיתי את זה כבר בפורום הנ"ל (ד"א: החבר´ה כאן משתפים פעולה בצורה יוצאת מן הכלל אבל אתה בטח כבר שמת
לזה...) והיו מגוון תגובות שעזרו לי במחקר... לדעתי לא תתאכזב מאיתנו...
במחקר... (_______MORT

למעלה