שלום חברים! בשורה משמחת!

שלום חברים! בשורה משמחת!

א. הרבה זמן לא כתבתי כאן, אבל דעו שכל יום אני נכנסת מתעדכנת ונהנית מכל מה שכותבים כאן. גם מהעצות הפרקטיות וגם מהחביבות והנעימות.( חשבתי על זה היום: כל מי שאני מכירה שמתעסק עם בובות, הוא אדם כ"כ חביב. רעיון למחקר...) ב. דודי - הרבה בהצלחה. לנשום- לא להתרגש ולא להתגעש. לנשום- גם זה יעבור. ובנתיים- שולחת הרבה חיזוקים. ג. הופעתי היום בהופעת בכורה תמורת תשלום!!! והיה נהדר!!! מסיבת סידור. אני הכנתי הכל מא' ועד ת'. בעצם חוץ מת' כי את ה-ת-אטרון עצמו בעלי בנה. וב"ה היה ממש מוצלח, הקהל ( ילדי א') היה מרותק ושיתף פעולה, וההורים והמורים החמיאו- ואפילו ביקשו כרטיס ביקור. איזה כיף!

מזל טוב!

איזה יופי לשמוע שהיו תגובות חיוביות ואוהדות, מאחלת לך בהצלחה והרבה הרבה מופעים!

גליתוי

New member
כל הכבוד!../images/Emo45.gif

ובהצלחה בהמשך... תמשיכי לכתוב ולעדכן אותנו!

אכן בשורה טובה ליאורה../images/Emo70.gif

איזה יופי לשמוע שהופעת הבכורה עברה בכזו הצלחה ושאלו התגובות שקיבלת עליה ויותר מכך שאת מרגישה טוב עם התוצאה שוב אני משבח את בעלך על עזרתו
איזו הצגה העלית? והאם יש מצב שנזכה לראות תמונות של הבובות שלך, של התפאורות, של המבנה וכ'ו
תודה על העידוד ,העצות והחיזוקים
נושם למרות הכל
ב"ה יהיה טוב הרבה יותר לי, לך ולכולנו - אמן ואמן שבת שלום

שוב אני מסתבכת עם העלאת התמונות...

אני לא מצליחה לצרף תמונות לאלבום. איך עושים את זה? והאם אפשר בלי קשר לאלבום להעלות תמונות? אנא עזרתכם! ובנתיים הסיפור: ילד קטן נוסע לבדו בספינה. כשמסביבו הרבה עובדי אלילים, והוא היהודי היחיד. לפתע מתחילה סערה שמאיימת להטביע את הספינה. רב החובל קורא לכולם להתפלל. כל עובדי האלילים פונים לפסלים שלהם, אך אלה לא עוזרים. הילד מרב פחד שוכח להתפלל עד שניגש אלי רב החובל ומבקש ממנו להתפלל בטענה שידוע שתפילת היהודים מתקבלת. הילד פונה בתפילה ואכן הסערה נפסקת. לאחר מכן יש הפסקה בדרך והנוסעים מוזמנים לרדת ולקנות מוצרי מזון להמשך ההפלגה. הילד אינו רוצה לרדת. ניגשים אליו האנשים ושואלים אותו מדוע אינו רוצה לרדת איתם? הוא עונה שהוא מרגיש בודד ומסכן ולכן אין לו חשק. אומרים לו האנשים: אתה מסכן? אנחנו מסכנים! האלוקים שלך נמצא איתך בכל מקום, ושומע לתפילתך, את הפסילים שלנו, אינם מועילים בכלום. ואכן הילד מתעודד ומגיע לביתו בשלום...

וואו ליאורה... הכל נראה מדהים

יש לך בעל מוכשר מעניין לראות את הכל ביחד אני לא מצליחה לראות את התמונה של התיאטרון , זה רק אצלי?

גליתוי

New member
ליאורה איזה יופי!../images/Emo140.gif

איך את מפעילה את התיאטרון רואים אותך?ואיך את עומדת ביחס למסך ולבמה? נראה מושקע מאוד, מאחלת הרבה הצלחה והנאה!

גליתוי

את המסך עם הוילון הסגול אני מעמידה על שולחן. את התפאורה על הבד אני תולה מאחורי הוילון הסגול, כך שברווח שנוצר בין המסך לבין התפאורה הבובות יכולות להציג. ולא רואים אותי.

איזה יופי ליאורה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

משום מה השירשור הזה חמק מעיניי אתמול
תודה רבה רבה שנעינית לבקשתי והעלת תמונות
שלמרות שטענת שאת לא בטוחה שתצליחי - העלית את התמונות בהצלחה! מבנה התיאטרון יפה ומרשים
רק שלא ממש הבנתי... הסברת שאת מניחה מניחה אותו על שולחן אבל כדי שיוותר הרווח שאת מזכירה להפעלת הבובות המבנה אמור לא ל " שבת " על כל השולחן ואז זה אמור להיות לא יציב כ"כ...או שזה שולחן מיוחד??? או שאולי לא הבנו ואת מכניסה את הבובות מאחורי מסך התפאורה??? תודה על השיתוף ותודה מראש על התשובות לשאלות אלה

בדיוק!

אני מכניסה את הבובות מאחורי מסך התפאורה. ניתן גם לבנות מסך שהמפעיל מרים את היד כדי לשחק את הבובות. אבל יש לו חיסרון, שהוא גדול יותר( צריך להסתיר את המפעיל היושב) וגם קשה להובלה ברכב רגיל, לכן בסופו של דבר החלטנו על המסך הזה.

למעלה