שלום חברים ,דיווח מב"ס יובל -אשדוד

שלום חברים ,דיווח מב"ס יובל -אשדוד

שלום רב לכם , כן היום השתתפתי בטקס זכרון לשואה ולגבורה בבית ספר של נכדי איתי ,דור שלישי, גם נעמתי לפני כול הבית ספר כדקה בערך , לאחר מכן הרצאה "איך נצלתי מהשואה לפני כול כיתות "ו" במשך כשעה ,עוד לפני זה נרתפתי ע" מספר מורות כיתות "ב" לדבר עם הילדים מספר דקות , כידי לעשות סדר במחשבות שלהם . אני קצת פחדתי אבל כול הכבוד לילדים הם שמרו על השקת כשדברתי . אני רוצה לציין שבשעה ראשונה גם נעמתי בכיתה של נכדתי שרון שהיא כיתה שניה בחתיבת הבניים ,גם שם נתקלתי בהפתעה מוחלטט וכול הכבוד להם התנהגו למופת . ושוב ללא הפתעה ,כאשר עברנו לשאלות , אותה השאלה חזרה על עצמה , " למה אין לך מספר על היד " תשובתי " אם היה לי מספר על היד ,90% שלא היה לי המזל לעמוד מולכם ולספר סיפרי . אני חש הקלה וסיפוק גדול ששוב היום יכולתי להזכיר את בני משפחתי שניספו בשואה אני מאחל לכם הטוב שבעולם סבא אריה (ברגע שהיה לי תמונות אפרסם אותם )

ליתר דיוק

כלתי צילמה בוידאו לכן אבקש מבני להוציא מספר תמונות מהוידאו סבא אריה

סבא אריה היקר../images/Emo140.gif

כמה פעמים שתספר על המפגשים שלך עם הנוער שלנו, אני אתרגש מחדש, כל כך חשובה לי התגובה שלהם לסיפור שלך, כל כך מרגש שאתה מספר להם את סיפור ההצלה שלך. כל מי שרוצה לקרוא את סיפור הצלתו של סבא אריה, מוזמן לקרוא - ב"מאמרים", סבא אריה הסכים להעלות את הסיפור שלו, וזה חשוב לנו מאד! ושוב תודה לך סבא אריה, שתזכה לשנים ארוכות ובריאות של נחת ועשיה פוריה.

blue skies

New member
כל הכבוד!

על האומץ והכוח לספר את הסיפור. אפשר שאלה? האם אתה מגיע להרצאות דרך ארגון מסוים או באופן פרטי? אשמח אם גם סבי יוכל לעשות זאת ולהפתח קצת יותר

מסע לפולין

במסע לפולין בשנת 2005 בו הייתי הורה צלווה נסע אתנו סבא משה, שהסע יחד עם בתו ועם שני נכדיו התאומים. סבא משה לא נסע כאיש עדות, אלא כבן משפחה שהצטרף לנכדיו. בהגיענו לבירקנאו סיפר לנו סבא משה את סיפורו,ואף הצביע על הצריף בקרנטינה בו שהה. סבא משה היום הוא בן 80 שנה, ומאז שהשתחרר מהתופת זו הייתה הפעם הראשונה בה חזר לאושוויץ. הערצתי אותו על קור הרוח שגילה. כן ירבו אנשים כמוהו. לעומתו אני לא זכיתי להכיר את סבי וסבותי, שנבפו בטרבלינקה.

למעלה