שלום חברים! הנה כמה בובות שהכנתי לאחרונה
ל ליאורה ברד New member 19/9/11 #2 טוב...לא יודעת מה קורה... אני מנסה להעלות עוד תמונות ולא הולך לי! מ ה השתנה פה? למה את הראשונה הצלחתי ואת השאר לא? מזל של מתחילים? מה יהיה?
טוב...לא יודעת מה קורה... אני מנסה להעלות עוד תמונות ולא הולך לי! מ ה השתנה פה? למה את הראשונה הצלחתי ואת השאר לא? מזל של מתחילים? מה יהיה?
י יהבוליק New member 19/9/11 #3 או מי גאד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היא פשוט מתוקה!! איזה עיניים ( בלי עין הרע..) ממש ממש אבל ממש אהבתי !
או מי גאד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היא פשוט מתוקה!! איזה עיניים ( בלי עין הרע..) ממש ממש אבל ממש אהבתי !
ד דודי בן אדרת New member 21/9/11 #6 ליאורה (ברד) האם את עדיין נתקלת בבעיה זו? האם ניסית מאז להעלות את שאר התמונות ונתקלת באותה בעיה??? במידה וכן עדכני אותי ואני אברר עם הצוות הטכני של תפוז. יש מצב שבגלל המעבר למערכת החדשה היתה תקלה רגעית
ליאורה (ברד) האם את עדיין נתקלת בבעיה זו? האם ניסית מאז להעלות את שאר התמונות ונתקלת באותה בעיה??? במידה וכן עדכני אותי ואני אברר עם הצוות הטכני של תפוז. יש מצב שבגלל המעבר למערכת החדשה היתה תקלה רגעית
ה המון קינמון New member 22/9/11 #9 יש לה כנפיים../images/Emo35.gifקשר לראות בתמונה../images/Emo22.gif