שלום חברים! התגעגעתי! ו...

שלום חברים! התגעגעתי! ו...

רציתי להראות לכם כמה דברים חדשים. צר לי ששלא הגבתי כאן הרבה זמן, פשוט אין לי רגע לנשום, וגם- המצלמה שלי הייתה מושבתת כך שלא יכולתי להעלות תמונות. בכל אופן, המצלמה חזרה לפעולה וגם אני חוזרת לפורום שלנו. בתמונה הזאת אפשר לראות תפאורת פופ אפ שהכנתי לפורים

גם אנחנו התגעגענו ליאורה ../images/Emo140.gif

איזה כייף שחזרת ועכשיו את שוב איתנו
שמח שאת עסוקה אבל אל תשכחי לנשום מדי פעם...זה חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תפאורת הפופ אפ שהכנת נראת מדהימה ואהבתי אותה מאוד. מחכים לראות את הדברים החדשים הנוספים שהזכרת בהודעתך ובעיקר אותך איתנו בפורום

תמונות הבובות בצורה יותר נוחה לצפייה

ליאורה, ברשותך העלתי את התמונות בצורה שתהיה יותר נוחה לצפייה ולא על העוקם על מנת שיתנו את הכבוד הראוי לבובות נפלאות כאלה. תקשיבי השארת אותי היום פעור פה,נדהם וחסר מילים
גם תפאורת הפופ ארט הכ"כ יפה להצגת פורים, התמונה שצרפת בשרשור זה של בובת אחשוורוש המקסימה המשתלב בתוכה... אני מבין שהוא בובת כפפה, איך את מפעילה אותו בתוך התפאורה? אשמח להסבר וגם לתמונה שתראה זאת בברור יותר, אם יש לך כמובן. בהמשך הרסת אותי סופית עם הפיל המתוווווווווווווווווווווווק להפליא ( היה שווה ללמוד בקורס של גילי אם זו התוצאה ) ואת המכה הסופית והניצחת
נתת לי עם בובת רב החובל ה - מ - ה - מ - מ - ת גם התפאורה שסביבו יפה מאוד!!!!!!! מתוך איזו הצגה\ פרוייקט הוא? אם זו התוצאה של העדרותך מהפורום לאחרונה אני מסכים בהחלט, למרות הגעגועים ,שתעלמי לנו מדי פעם ( אבל לתקופה קצרה בלבד!!!! ) ותשובי עם תוצאות יפות כ"כ.

תודה לכם חברים יקרים וגם

תודה לך דודי על העלאת התמונות .
ובכן, היות ומדובר בתפאורת פופ אפ ההפעלה של הבובה חייבת להיות מלמעלה. במקרה של האחשווראש הכנתי בובות מריונטה קטנות והפעלתי אותן כך.
השיטה להכנה קלה וידועה מאוד: גוש פלסטלינה ועליו פיסות נייר עם דבק פלבטי וכו' וכו'. אם מישהו באמת לא מכיר , אסביר טוב יותר....

שלום לך סמיילי ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

ברוכה השבה אלינו לאחר זמן רב כ"כ
אני שמח לראותך איתנו שוב. מה שלומך? לאן נעלמת ולמה? מההודעה שכתבת לעומרי אני מבין שהמסר ששלחתי לכל חברי הפורום והידיעה על בובות חדשות של עומרי החזירו אותך אלינו אז כל הכבוד לי ולעומרי שאנחנו גברים שמצליחים למשוך כמו מגנט
אבל ביננו ,את לא צריכה אותנו כדי לבקר בפורום קצת יותר כולנו נשמח לראותך גם בהמשך

למעלה