שלום חברים וחברות יקרים

פנינה51

New member
שלום חברים וחברות יקרים

הבטחתי לעדכן והנה אני מקיימת בסופהשבוע הזה היתה לי שיחה נוקבת עם הוריי,על רקע אי נישואיי אבא שלי הבין אותי.אך אמא שלי צרחה וצעקה ולא הסכימה להקשיב . היא אמרה "אם תוך שבועיים לא תביאי את החבר שלך הביתה אני לא אדבר איתך" אורית

דווקא שבועיים?

ומה את חושבת לעשות בנדון?

פנינה51

New member
היי מיתרי

אני לא חושבת לעשות כלום בנידון אם היא לא תרצה לדבר איתי זאת זכותה

אי עשייה היא גם כן סוג של עשייה.

סתם תהיתי אם את מתכוונת להתייצב עם החבר אחרי כזה אולטימטום בלתי מתפשר. אני חושבת שאת צודקת בבחירה שלך לאפשר לה לממש את האיום שלה. זה מאד יבהיר את היחסים ביניכן. אני חושבת.

ע ו פ ר ה

New member
פנינושקה,

אני שולחת לך חיבוק. אמא שלך מאוד מצחיקה. האם את יכולה להכניס חוש הומור, אחרת אני לא יודעת איך אפשר לשרוד "פולניות". תמשיכי לדבר איתה. בסוף היא תבין. אם אבא שלי הבין וביקש סליחה גם אמא שלך תוכל. באהבה עופרה

kikona126

New member
עופרה כבר אמרתי לך

שמאוד כיף לקרוא אותך? כל פעם אני נהנת מחדש
פנינה - חייך הם חייך, ואת קובעת אותם, לא אמא שלך, אמא שלך היא עוד מכשול שעומד בדרך וצריך לעבור אותו. ואת תעברי אותו

פנינה51

New member
תודה יקירתי

אחרי השיחה הנוקבת הזו דברים התרוקנו לי מהלב אני מרגישה שאבן נגולה מעל לבי זה דברים שהיו שמורים אצלי עמוק והייתי צריכה לשחרר אותם

kikona126

New member
פנינה ../images/Emo24.gif

להוציא דברים החוצה זה כלל א', לפחות אצלי, לא טוב לשמור בפנים, גם אם זה כואב, וגם אם לא יודעים מתי הזמן הנכון. אם אנחנו שומרים בפנים אנחנו אוכלים את עצמנו מבפנים, וזה לא בריא... כל הכבוד, זאת התקדמות מעולה, ולא קלה. אני חושבת שמגיע לך

kikona126

New member
אופס ../images/Emo122.gif ה../images/Emo106.gif זה מפורום חלומות...

אבל בכל מקרה מגיע לך
(את מוזמנת להכנס לפורום לראות מה התנאים שם לקבלת גביע - את קיבלת על הפנמה
) אתם חושבים שזה ילך גם פה? המירוץ ל
?

פנינה51

New member
תודה יקירתי

גם אני חושבת שמגיע לי גביע על השיחה הלא קלה והנוקבת שהיתה לי עם הוריי אבל גם לכם מגיע גביע על כל העצות החכמות והנבונות והתמיכה הרבה

פנינה51

New member
עופרה שלי

אני אכניס הומור אל תדאגי אני אנסה לשכנע אותה אם אצליח מצויין אם לא -אז מקסימום היא לא תדבר איתי ויהיה לי קצת שקט בראש להתרכז בזוגיות שלי ללא לחץ נשיקות

ע ו פ ר ה

New member
בהצלחה חמודה ../images/Emo140.gif

פנינה, האם לאמך יש תחביבים או עיסוק מעניין בחיים? אני מציעה לך לדבר איתה על זה. כנראה שהיא חיה את החיים שלך ואת לא עומדת בציפיות שלה. תציעי לה להתנדב באיזה שהוא אירגון או ללכת לחוג ציור או ללמוד משהו חדש. כשהיא תהיה עסוקה בעצמה, היא תרד ממך. תסבירי לה שכל אחד צריך שיהיה לו משהו בשביל לחיות (תגידי לה את זה בצורה עדינה יותר, אולי), משהו שיהיה לו כיף לקום בבוקר בשבילו. תסבירי לה שאת כבר גדולה ואולי זה השאיר לה איזה שהוא מקום חסר. באהבה עופרה

פנינה51

New member
שפי יקירי

אני גם בטוחה שאחרי שיחה נוקבת כזאת דברים ישתפרו ותהיה לנו פריצת דרך משמעותית וחשובה אבל אמא שלי מצחיקה אותי היא מתנהגת כמו ילדה קטנה "הבנות של כלן מתחתנות,מה יש לא מגיע לי שהבת שלי הקטנה תתחתן"? ואז היא בכתה כמו תינוקת ביום שבת

למעלה