שלום חברים וחברות יקרים

רונית-1

New member
שלום חברים וחברות יקרים

מה שלומכם? התגעגעתי אליכם מאד!!! לכועסים שנעלמתי שלוחה התנצלותי. מידי פעם אני נכנסת לקרוא מה חדש. יש כאן הרבה מאד שאני לא מכירה ואשמח להכיר. רוצה להודות לכל המבקרים והתומכים בי במהלך הניתוח האחרון שלי, תודה מיוחדת למיקי שהייתה בזמן הנכון במקום הנכון. אין כמוכם ותמיד תהיו קבוצת התמיכה שלי. לאן נעלמתם כולם ומה חדש עם כל אחד מכם? מירי השמיעי קול לאן נעלמת? גל מה חדש אתך איך הולך התגעגעתי אלייך מאד? לירי ממשיכה לשבור שיאים? מיקי את כבר לא כותבת כאן? אביחייל איך מתקדמת הירידה? דרומי הדרומי מה אתך האם החלטת על ניתוח נוסף? ענקון קראתי שאתה יורד בקצה מסחרר עם הדיאטה של חרמון כל הכבוד, תן עוד פרטים על הדיאטה אולי האמץ אותה כדרך לשמור על המשקל. רוני מה קורה לחבורת רו חייבים קאמבאק... עכשיו משהגענו לחוטיני אפשר לחגוג סופסוף. מתי אתה מגיע למרכז? וד"ש חמה לנעמי. שלגיה מה קורה אתך? רומי בהצלחה בעבודה החדשה. אחרון חביב, רוייקו היקר שלי מה הייתי עושה בלעדיך? תודה על התמיכה ועל ה-כ-ל, נשמה... אני מקווה שלא שכחתי אף אחד ואם כן סליחה. רונית

lir42

New member
כמה שהתגעגעתי אליך!!!!../images/Emo24.gif

אני לא יודעת עם אני שוברת שיאים אך אני בסדר נורא מתגעגעת אליך לאן נעלמת לנו?????? מה שלומך?????? שלך לירי

תראו מי חזרה מארצות הכפור../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif

קו קו לו לו לו לך רונית
לא לגבי הניתוח החלטתי שבנתיים אני משהו כי אבינוח לא מוכן וגם חרוזי לא מוכון{את מסרת} לי הזמנו? טוב כדאי להכיר חדשים צריך לארגן משהו? יאללה ט´ו בשבט שמח

gal33

New member
שלום וברכה, מה שלומך את? לאן נעלמת?

אני בסדר גמור, תודה. עסוקה עדיין בלהחלים, חתיכת ניתוח לא פשוט, בלשון המעטה. איך את מרגישה? איך התוצאות, כמו שרצית?

ronnymp

New member
" עסוקה בלהחלים" ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

היי גל מזתומרת עסוקה בלהחלים ? מה קורה איתך ? אני מקוה שאין לך חלילה בעיות בעקבות הניתוח ובכלל איך מתקדמת הירידה ובכלל הכל ? יללה - ביי רוני

gal33

New member
טפו טפו טפו ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

הכל בסדר. התכוונתי שעדיין מרגישים את השפעתו ביכולת לעשות דברים ובכלל.

רוייקו

New member
היי רונית. ברוכה השבה..../images/Emo82.gif

שאלתי את עצמי לא פעם איפה נעלמת ולמה לוקח לך הרבה זמן לחזור .. מהנסיון המועט שלי (רק שלוש וחצי שנים ברשת האינטרנט) למדתי בפורומים אנשים מתחלפים, נעלמים לזה מה או נעלמים לחלוטין וזה טיבעי.. בכל זאת, תהיתי מדוע נעלמת ואני שמח שחזרת. מקווה להשתמע בקרוב, רוייקו

רונית-1

New member
תודה לכולכם

אני מרגישה מצויין, מאושרת מתוצאות הניתוח האחרון וגם הניתוח שלפניו. באמת מאחלת לכולכם להגיע לתוצאות כאלה. למי שלא מכיר אותי עברתי ניתוח גאסטריק בייפאס עם טבעת קבועה(פובי) לפני שנה וארבעה חודשים כמעט. הורדתי 90 ק"ג הגעתי ליעד 11 חודשים לאחר הניתוח ומאז עברתי ניתוח נוסף לתיקון שברים בשרירי הבטן ובדרך גם הורידו לי את העור המיותר. עכשיו אני שוקלת 60 ק"ג מידה 36 מידות הגוף 92 -65- 92 מחכה להצעות דוגמנות שלא מגיעות
ונלחמת לא לעלות במשקל. קל לרדת במשקל קשה מאד לשמור לא לעלות או לרדת יותר. את שני הניתוחים עברתי בבית חולים וולפסון בכירורגית ב´ אצל פרופסור חרוזי הגדול מכולם במחלקה הכירורגית הטובה ביותר בארץ לדעתי לניתוחי קיבה. את הניתוח האחרון עשה ד"ר סוסמיליאן רופא מדהים ומקסים. וכאן המקום להודות למחלקת כירורגית ב´ על הטיפול המסור והיחס האישי, לצוות האחיות ביניהן יפה האחות הראשית ומלי מזכירתו המקסימה של פרופסור חרוזי. תודה אישית מיוחדת לפרופסור חרוזי ולד"ר סוסמיליאן . כל ביקור אצלכם הוא כמו לחזור הבייתה (וואלה התגעגעתי...). מי מצטרף אלי לצ´אט היום בשמונה וחצי בערב? רונית

ronnymp

New member
היי רונית ה- ../images/Emo59.gif שלנו ......

סחה על הירידה תשתדלי רק לא לעמוד בפרופיל - שיראו אותך תגידי - זו לא היית את שלשום ב19.00 ב-FTV שם על המסלול
זו עם הציצים הקופצניים שם בחוץ
...... הייתי בטוח זשו את שם נראה לי שאת כל כך עסוקה בכל מיני עניינים מוכרים שאין לך זמן לבקר אותנו פה אז איך הולך בעניינים ההם ? את יכולה לשרבט כמה מילים במייל או ב-ICQ - לא יזיק לך קצת לקום ..... יללה - תהיי בקשר ביי - רוני

למעלה