שלום חברים ולילה מחוייך
לכולם

שלום חברים ולילה מחוייך../images/Emo6.gif לכולם

היי נעים מאוד, אני אמא של צליל ואופק ו"קפצתי" לבקר לבקשתו של קינג-קונג
(איש חביב בשם גורילה) שביקר בפורום "הבית" שלי "פורום מתכונים" ויש לי שאלה איך מכינים פונץ שיהיה בו מעט אלכוהול ושיהיה טעים צבעוני ודקורטיבי? לילה מחוייך
לילך
 

Lord_of_Code

New member
מתכון: פונץ יין והדרים

מתכון: פונץ יין והדרים רכיבים: 2 כוסות תה חזק. 3 כוסות יין אדום מתוק. 5 כפות סוכר. מקל קינמון. כוס וחצי מיץ תפוזים. 3 כפות מיץ לימון טרי. גרידת תפוז וגרידת לימון. חצי כוס מיץ אשכוליות אדומות. אופן הכנה: מרתיחים את התה עם היין,הסוכר ומקל הקינמון. מוסיפים את כל מיצי ההדרים,מערבבים ומתקנים את הטעם לפי הצורך. מביאים לסף רתיחה ומכבים את האש. מוסיפים את גרידת התפוז והלימון ומגישים חם. הערות: מקור המתכון: http://www.mood4food.co.il הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

Lord_of_Code

New member
מתכון: פונץ יין אדום

מתכון: פונץ יין אדום רכיבים: 2 בקבוקי יין אדום. מקל וניל חצוי לאורכו. מקל קינמון. 2 כוכבי אניס. גרידה מתפוז אחד. 2 כפות סוכר. אופן הכנה: מכניסים את כל החומרים לסיר. מניחים את הסיר על האש ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ-2 דקות. מסננים ומגישים חם. הערות: מקור המתכון: http://www.mood4food.co.il הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

Lord_of_Code

New member
מתכון: פונץ סיידר ורום

מתכון: פונץ סיידר ורום רכיבים: תפוז לא מקולף. 8 מקלות ציפורן. 5 כוסות סיידר תפוחים. 5 מקלות קינמון. תפוח עץ מקולף ופרוס לפלחים. אופן הכנה: נועצים את מקלות הציפורן בקליפת התפוז ומניחים בסיר. מוסיפים לסיר את הסיידר ומקלות הקינמון ומרתיחים. כשהתערובת מגיעה לרתיחה,מכבים את האש,מכסים את הסיר ומשהים לכשעה. מוציאים מהסיר את התפוז ואת מקלות הקינמון. מוסיפים לסיר את פלחי התפוח ומניחים על האש. כשהסיידר מתחיל לרתוח שוב מוזגים לתוכו את הרום ומכבים את האש. מוזגים לכוסות כשבכל כוס כמה פלחי תפוח ומקל קינמון המשמש גם לערבוב המשקה. מגישים חם. הערות: מקור המתכון: http://www.mood4food.co.il הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

Gorilla

New member
פונץ` קר הכי מהיר שיש

חומרים: קערה בקבוק רום/וודקה ליקר פירות (מה שאוהבים) מיץ (כנ"ל) פירות חתוכים אופן הכנה: מוזגים 1/3 מכל הנוזלים לקערה (1/3 מהקערה לא בקבוק) מקשטים בפירות החתוכים ומציפים בקרח.
 

Gorilla

New member
פונץ` "אבטיח" ../images/Emo48.gif

חומרים: אבטיח מרוקן מתוכנו בקבוק יין פורט (יש יין ישראלי בשם פורת במקום) 2 בקבוקי שמפנייה (ניתן להשתמש ביין נתזים במקום) סירופ סוכר ענבים (אם יש גם תותים מצויין) אופן הכנה: שופכים את כל החומרים (פרט לפירות) לתוך האבטיח המרוקן ומכניסים למקרר לפחות לשעה, מוציאים בוחשים ומקשטים בענבים ותותים
 
למעלה