שלום חברים ושבת שלום.......

שלום חברים ושבת שלום.......

אני עושה עבודה על פינק פלויד ובעבודתי אני אמורה לרשום ביוגרפיה מעניינת על הלהקה באורך של 2 עמודים אם אתה יכולים להפנות אותי או לתת לי קישורים זה יהיה נחמד ואף נהדר ואם יש גם חומר בעברית זה יהיה עוד יותר טוב כי אחר כך אני צריכה גם לפרש את הכל:/ בכל מקרה תודה לכל מי שיהיה מוכן לעזור יום נעים לכולם

weird dust

New member
יש את All Music

AMG מומלץ לא להעתיק ישר כי השפה די טובה ואנחנו בכל זאת ישראלים שמדברם אנגלית ובדרך כלל זאת לא שפת אם. נתתי קישור ישיר לביוגרפיה ויש פה 2 עמודים בקלות. האתר נחשב כאחד האתרים היותר גדולים שמשמשים כאינציקלופדיות מוזיקה.

weird dust

New member
זה גם נכון

אבל הסיפור שלי יותר משכנע

holo

New member
הביוגרפיה באתר מתקדם הכי טובה

רק אם תצמצם ממש זה יהיה לך 2 דפים, וזה בעברית: http://mitkadem.homestead.com/files/floyd/index.htm

Perseverance

New member
שלום!

יש לי עבודה בספרות על הסרט "החומה". ואני צריך חומר עליו, יעני התקציר של הסרט. אז מישהו יכול להביא לי חומר עליו? תודה!

Shakty

New member
זה לא אישי אבל בכל זאת

כל שבוע לפחות פעם או פעמים מישהו\מישהי בא ומודיע לחברי הפורום שהוא החליט לעשות עבודה על פינק פלויד\סיד בארט\חומה ואין לו\לה מושג מאיפה להתחיל ומבקש את עזרת חברי הפורום בעבודה. חברים\חברות - אנחנו לא פורום של עבודות בית ספר. למה החלטתם לעשות עבודה על פינק פלויד, כי זה קול ? כי כולם יחשבו וואו איזה עמוק\עמוקה ? ואם כבר בחרתם את פינק פלויד כנושא העבודה - אז תבברו קצת תחקרו קצת יש בפורום עצמו המון מידע שכבר מסודר וכתוב ויש עוד אין ספור אתרים ברשת עם מידע - אל תצפו שנאכיל אתכם עם כפית ונגיש לכם את העבודה מוכנה. יש לך שאלות על החומה - קדום כל תחפש במאמרים ובפורום מה אנשים כתבו על החומה. אם לאחר מכן יש לך שאלה קונקרטית אז נענה לך.

Perseverance

New member
אממ

לא בחרתי בכלל בנושא הזה לא אני בחרתי את הנושא הבית ספר בחר

Shakty

New member
סבבה - לא לא משנה כהוא זה את העובדה

שאתה צריך להיות האקטיבי והיוזם פה - אנחנו יכולים לעזור אבל לא לכתוב במקומך.

Shakty

New member
עשית חיפוש בפורום + מאמרים ?

כי כל מה שאפשר להגיד על האלבום והסרט כבר נאמר כאן לפחות כמה פעמים. הנה אחת מעבודות הקודש של ציף : לינק 1 ועוד אחת : לינק 2 כמו שאורי זוהר אומר במציצים - בשביל למצוא צריך לחפש!

weird dust

New member
בית ספר בחר?

תחת איזה שיעור זה? איזה מורה נותן עבודה כזאת? (We don’t need no education)

olivninja

New member
הם צודקים!

אבל בכל זאת- קבל ניתוח מקיף על "החומה" http://home.mchsi.com/%7Ettint/Intro.html בהצלחה :)

olivninja

New member
ביקשת--> הבאתי

לא אשמתי שזה מוגזם מדי, חוץ מזה שאתה תמיד יכול לקחת רק את הקטעים שרלוונטים לך. בהצלחה, בכל אופן.

One Echoe

New member
לא אמרתי שזו אשמתך,

וזה לא אני ביקשתי. אני כבר מכיר את הניתוח הנ"ל, וסתם רציתי להעיר שלדעתי הוא מוגזם מדי. בלי קשר אליך אישית..

ושמא יהיה זה יותר יעיל

לסכם בכמה משפטים את הניתוח, ולהסביר מדוע זה מוגזם לדעתך. כך, גם אנחנו - שלא קראנו את הניתוח - נוכל להתרשם, להסכים או שלא להסכים עם דעתך. וכו'.

למעלה