שלום חברים ותיקים!

שלום חברים ותיקים!

הרבה הרבה זמן לא ניכנסתי לפורום )-: ואני מתרגשת לפגוש אתכם שוב!!!!

לאחרונה אני קצת לא מתוקשבת- לא פייסבוק ( רק לפני שבוע דבי, ראיתי שנענית לבקשה שלי . אז תודה!), לא פורום , בקושי מייל..
ולמה?
קודם כל כי ב"ה התרחבה המשפחה וילדתי לפני 8 חודשים את בני אלדד החמוד.
וחוץ מזה התחלתי ללמוד דרמה תרפיה וכולי נילהבת מזה שבכל סיפור שאני מספרת הילדים ניכנסים למציאות דרמטית בתוכה הם מעבדים חומרים , מביאים לידי ביטוי קשיים וכו' וכו' ואיזה כיף לדעת , על אמת, למה תאטרון בובות זה ה----דבר!
וחוץ מזה עובדת. ב"ה.

אז ניתראה!!

ליאורה

מזל טוב

איפה את לומדת?

פ י ו ל ה

New member
יאאאא

מזל טוב על הרחבת המשפחה!
ואיזה כיף לשמוע שהצטרפת גם לעולם הטיפול באמנויות!
בהחלט עולם קסום של אפשרויות... לגמרי מבינה אותך. מוזמנת לשתף בשימוש בתיאטרון בובות ככלי טיפולי..
נראה לי שזה מאוד מלמד את כל העוסקים בדבר. אני אשמח בכל אופן :)

תודה על התגובות החמות!

אני לומדת בשלוחת הכפר הירוק של תל חי. נהנית מכל רגע של לימודים! זה כיף מזוקק!
פיולה אם אני זוכרת נכון גם את בתחום. איזה מסלול עשית? של חולון? או משהו אחר?

בנתיים לא היה לנו קורס תאטרון בובות אך יהיה בסמסטר הבא ואני בהחלט מצפה לו. מה שכן, יש לי התנסות בפועל בגני ילדים , ועכשיו כשאני מודעת לכוח של ה"מציאות הדרמטית" הרי שהחוויה שלי בגנים מאוד מצמיחה ומלמדת.
למשל בניתי הצגת תאטרון בובות עם ילדים שהתבססה על סיפור מוכר של שבעת המינים. בתהליך ארוך עם הילדים הגננת הילדים יצרו את הבובות, בחרו את הדמויות שהם רוצים להציג , עשו חזרות וכו' וכו' ובהצגה מאוד בלטו לי התמות שמעסיקות אותם. ההצגה מאוד איפשרה להם להביא את עצמם, לבטא נושאים מרכזיים שמעניינים אותם וכו' וזה היה מרתק. לולא הידע שרכשתי לא הייתי רואה את כל זה.

פ י ו ל ה

New member
צודקת

התחום מרתק ויש דברים שמאוד מתבהרים בעקבות הלימודים. אני הלכתי לכיוון של טיפול באמנות, אבל משתמשת כל הזמן בבובות ככלי טיפולי, גם בפרטני וגם קבוצתי.
תכלס, הלוואי וכל גננת היתה זוכה להעשרה בתחום, כך שתוכל להתבונן בעוד זויות על ההתרחשות בגן. נראה לי שזה מאוד מאיר עיניים.

למעלה