שלום חברים/ות יקרים/ות!

DaViD3.11

New member
שלום חברים/ות יקרים/ות!

מה שלומכם!? אז ככה: רציתי לידע אתכם (אם זה אכפת לכם ולא גורם לכם לאי נוחות מסוימת)שיש כרטיס לדלהי ב-14 ביוני (צריך עוד משהו?). דבר שני - הייתי רוצה להגיע לסינגפור בתקופה של שלושת החודשים הבאים לקצת זמן... השאלה שלי היא ויזות, סידור טיסה (בהנחה שאני לא משנה את הכרטיס לדלהי) ואיך זה יסתדר לי עם נפאל, כי אני לא רוצה להחמיץ את עונת הטרקים שם... אז כל עזרה תתקבל בברכה! בתודה ואהבה - אני

נפאל...

האמת אחי לא הבנתי כל כך למה אתה מתכוון "יש כרטיס לדלהי ב-14 ביוני". תמיד יש כרטיסים לדלהי עם מספר חברות... לא? אז מה שאני יכול להגיד זה לגביי נפאל... עונת הטרקים בנפאל זה האביב(מרץ, אפריל, מאי) והסתיו (ספטמבר-אוקטובר), וזה בגלל שבחורף כמובן קר מדי ומושלג, ובקיץ כל השלגים מפשירים ונהרות גועשים מדי וזה מפריע. לדעתי חבל לך לנסוע לסינגפור מהודו או נפאל ואחרי זה לחזור לשם. לדעתי כדאי לך להגיע לסינגפור בסוף הטיול(תקנה לי מיני דיסק, טוב?) אבל אני יודע שזה לא כל כך מסתדר עם העונה ועם הרצון שלך להגיע לסינגפור בשלושת החודשים הבאים... אבל זו רק דעתי, אפשר לא להסכים איתי...

פליט אני יודע שזה לא קשור אבל...

לא קנית שם מיני-דיסק??? איך יכול להיות דבר כזה (אני לא ידעתי מה זה עד שראיתי אצל מישהו נדלקתי וטסתי לקנות) מממ...מממ...לא לקנות מיני דיסק בהודו זה כמו להיות בהודו ולא לראות פרה ברחוב אין דבר כזה ... בכל מקרה אם אתה רוצה אני אשאל את חבר שלי הוא טס בקרוב לתאילנד.. ברי

למעלה