שלום חברים\ות... מישהו ניסה פעם,להקפיא

  • פותח הנושא BZ101
  • פורסם בתאריך

BZ101

New member
שלום חברים\ות... מישהו ניסה פעם,להקפיא

שמנת מתוקה ?
זה אסון,או אפשרי ?

תודה רבה לכם
 

Maldini Girl

New member
אנחנו עושים את זה לפעמים

מפשירה באיטיות במקרר או לחלופין בתוך קערית מים כדי להאיץ את התהליך.
&nbsp
אני מקפיאה רק שמנות של 38% שומן ומעלה (לא ניסיתי להקפיא פחות אז לא יכולה להגיד איך תישמר) ומעולם לא ניסיתי להפשיר לצורך הקצפה, השתמשתי במופשרת רק לרטבים וכדומה.
 

BZ101

New member
תודה,ההקפאה לא לצורך הקצפה

לא לצורך הקצפה,אלא לצורך הכנת תבשיל עם שמנת ופטריות (שמנת 32% פרווה)
הקפאתי כי התוקף פג עוד שבוע,ולא היה לי זמן להכין

תודה
 
שמנת עמידה מחזיקה הרבה מעבר לתאריך המצויין. מנסיון.

הקפאתי דווקא שמנת לא עמידה כמה פעמים וזה היה הימור. לפעמים הצליח ולפעמים השמנת התפרקה.
אני ניסיתי בהקצפה ולא בבישול. בהקצפה כבר למדתי להקציף ללא סוכר וכשזה נשבר, המשכתי להקציף עד שהתפרק לחמאה ולנוזל ופשוט הכנתי חמאה. אגב זה עובד מצויין גם אם שמנת שהחמיצה. החמאה לאחר שטיפה וסינון טריה וריחנית ולא נשאר זכר לטעם החמוץ.
 
למעלה