שלום חברים/ות

שלום חברים/ות

מה שלומכם?????????עבר עלי צום לא הכי קל שבעולם כואב לי הראש פחד. מה איתכם איך עבר?

MiTZi Shpitzi

New member
כואב הראש ? לא נורא...

יש לי את הפתרון המושלם. ראיתי בכרטיס שלך שאת אוהבת ים. אז מחר אני בים. את מוזמנת. כולם מוזמנים. המשך לילה נפלא, מיצי.

MiTZi Shpitzi

New member
כמובן.

( רק לא בבית ינאי
! )

principeza

New member
מיצי שפיצי

בטח שבית ינאי זה החוף הכי נחמד (רק לא חוף הפירצה
!)

MiTZi Shpitzi

New member
ממש אגוז קשה לפיצוח את, הא ??

אז תראי, תשמעי... עכשיו זה כבר לא מעצלנות, עייפות, וכו´. עכשיו זו מלחמה. אני אלך דווקא לפירצה (למרות שלא תכננתי דווקא לשם) ולא לבית ינאי !

מיצוש??????

לאיזה חוף את הולכת אני באה?????. דווקא ינאי אחלה של חוף רק שהוא רחוק לאלללה.

MiTZi Shpitzi

New member
אנשים יקרים ונכבדים,

להבא, לפני שאתם פונים לאדם כלשהו בפורום בדקו נא בכרטיסו, האם זכר הוא או שמא נקבה !!! רונה יקירתי, צר לי לאכזב אותך, אך הנני זכר ארצישראלי מצוי. בקשר לחוף, כנראה לפירצה, או לחוף אחד ליד הילטון (אני עדיין בתקווה שיום אחד יהיה שם מעניין...חחח) מיצי.

principeza

New member
lol

מיצי את בטוחה שאת לא באה לינאי?? רונה אם בא לך אני אלך לבית ינאי את מוזמנת להצטרף!

Wyle Coyote

New member
../images/Emo41.gifמיצי שפריצי (וזו לא טעות...) ../images/Emo41.gif

אבל 2 שאלות לי אלייך.... א. יאללה , מה הסיפור כולו ים , איזה פרוייקט עשיתם מזה .. כן ינאי , לא ינאי , כן פירצה , לא פירצה.. מי ישמע , את לוחות הברית היה יותר קל לקבל...
ב. דבר שני , אבל בחברות (זאבית..) .. הממ , אבל הפינג פונג הזה , אתה לא חושב אולי שמקומו היה במסרים אישיים ?! בלי מתרגזת...
.. המשך יום חם ומגניב...

Wyle Coyote

New member
הזאב חיכה 7 שעות לתשובה שנונה

ומאתגרת , וזה כל מה שהשפריץ מצא ?!

ליאן.

New member
אויש מיץ,

כל העמוד זז כשפתחתי את ההודעה.. אתה יכול לקצר טיפה את הקו של החתימה או אפילו יותר טוב - להסיר אותו לגמרי ?

MiTZi Shpitzi

New member
זה בגלל התמונה.

ואני אוהב מאוד את הקו שלי. אני חש מאוד יצירתי כאשר הוא בחתימה שלי.

למעלה