שלום חברים - זאת אני !

שלום חברים - זאת אני !

אמנם לקח לי המון זמן, אבל הנה אני כאן !!! כל-כך מקסים לקרוא את המילים החמות שלכם ולהרגיש את האהבה שלכם. המון תודה, גם לי היה כיף גדול אתמול בתמונע. בענייני דיסקים חדשים החורף הזה יוקלט בעזרת השם ובעזרת מנצור פרוסט ודדון ועוד כמה אנשים מוכשרים האלבום החדש שלי. במקביל ולא במקום אני אכן נכנסת לפרוייקט משותף עם איתי פרל בתקווה שיניב אלבום משובח נוסף... נשיקות לכולכם ונתראה בהופעות דנה

A m 0 s

New member
דנה, אוהבים אותך../images/Emo70.gif

אני כל כך שמח שסוף סוף באת לבקר בפורום - אני מקווה שתעשי את זה לעיתים קרובות יותר.. כולנו אוהבים מאוד את המוסיקה שלך, תמשיכי ככה
מאוד נהניתי אתמול
love you...

../images/Emo2.gifאני בשוק אני בהלם אני המומה../images/Emo99.gif

בהצלחה בכל הפרויקטים לא משנה מה הם יאלה שיהיו כבר עוד המון הופעות
חבל לי שלא אזרתי הפעם אומץ לגשת אליך אתמול בתום ההופעה ולהגיד לך תודה על הופעה שאין כמותה
אני מניחה שאת יודעת את זה גם בלי שאומר

mcfsv

New member
דנה!! איזה יופי לקרוא ממך!!!

מקווה שאת פה כדי להשאר ולא סתם באה והולכת
את זמרת מדהימה, נוכחות כובשת וקול משגע.
אבל למה, למה ההופעות תמיד ביום שישי
זהו הייתי חייבת לפרוק! כבר דואגת שיאדימו אותך בפורום. שבוע מקסים
מירי.

A t z a

New member
חחחחח איזה כינוי../images/Emo80.gif

ברוכה הבאה לפורום דנה ברגר
תהני פה ובהצלחה עם הדיסק!

שלום לך דנה!../images/Emo205.gif

רציתי כותרת מקורית, לא יצא...
וואו אני חושבת שכבר מ2005 (עוד כשהיינו קומונה) אנחנו מנסים לשדל אותך לכתוב פה, חחח זה קרה!!! עכשיו אני רגועה כשאני יודעת שהפרויקט שלך עם איתי הוא לא תחליף לאלבום חדש ואיכותי
שמחים מאוד לראות אותך כאן!, ותחשבי על זה שתמיד כשתהיי קצת בבאסה, תוכלי להיכנס לפה לקרוא את השטוית שלנו, ביניהם דיונים והמון פרגונים, ולחייך
מקווה שבאמת תמשיכי לקפוץ לפה... רעות.

../images/Emo24.gif

המון הצלחה עם האלבום החדש ועם הפרוייקט המשותף
מוזמנת להמשיך לבקר כאן.
רק אהבה, ענבר.

thend1

New member
חולם עליה

לישון בלי לחלום לחיות ולחלום את המציאות האינסופית דן ודנה

MaiEgan

New member
דנה

חייבת לציין שעד עכשיו לא יוצא לי מהראש הדיסק עד הקצה וגם לא מהמערכת! מעולם לא שמעתי דיסק כל כך טוב ואמיתי שחדר לי ללב כמו הדיסק הזה. תמשיכי לעשות מוזיקה טובה, כי כמעט ולא נשארו אמנים אמיתיים בתחום.

למעלה