שלום חברים - זקוק לעזרתכם

הצעצוע09

New member
שלום חברים - זקוק לעזרתכם

מכיוון שאני צריך כמה שיותר חוות דעת, המלצות, דעות.
אני מעתיק הודעה שפירסמתי בפורום אחר
על מנת לקבל חוות דעת שלח חרדים

חברים אני מתכנן לפתוח חנות צעצועים באזור מאוד חרדי (סטייל בני ברק) וזקוק לעזרתכם
אומנם יש לי היכרות אם צרכי החרדים בכל הקשור לצעצועים אך נסיון קצר ולא מספיק
אז ככה בגדול אני צריך לדעת מהם המשחקים הנמכרים ביותר בקרב הציבור החרדי
והאם מותגים חזקים שקיימים כיום בשוק החילוני יעבדו באופן דומה אצל הציבור החרדי
מותגים כגון:
ספיידרמן
בוב ספוג
ברבי
סמי הכבאי
נינגו
צימה
וכו....

כמו"כ עד כמה חשוב לחרדים שהמוכר שמשרת אותם יהיה חרדי

ועוד טיפים שרק אתם תוכלו לגלות לי מבפנים :)

תודה רבה!!!

קליט

New member
חשוב שהמוכרת תיהיה חרדית + אנגלית לחוצניקיות

מכיון שהחרדיות באות לקנות צעצועים . יש משחקי הרכבה כמו לגו ודומה לזה . בובה שאומרת "מודה אני" או "שמע ישראל", וסביבון ששר "חג החנוכה", תמונות של גדולי ישראל ששמים לתינוקות, יש את ה"פיירמנים" החדשים האלה.. אופניים למיניהם, בימבה וכו`, בובות ועגלה שלהם הולך חזק, לא ברבי, משהו צנוע יותר וגדול יותר, בובה שאפשר להלביש אותה וכולי . כלי נגינה . כדורים ומכוניות בכל הגדלים כמובן . שח ודמקה . לא משחקים שיש בהם שוטרים או חיילים . התמונות האלה שמרכיבים אותם מחלקים קטנים.. קלפים עם תכנים ראוים . הרכבות לקישוטי סוכה . . עבודות יצירה לילדים למיניהם . קוביה הונגרית - אולי . העיקר שיהיה במחיר סביר, ויחזיק מעמד לכמה דורות . . החנות צריכה להיות פתוחה עד 8 בערב לפחות . בהצלחה !

קליט

New member
אז כתבתי "שח" ו"דמקה"

שמתי לב שלוקחים עבור משחקי קופסה כאלה 100 ש"ח ויותר, לא נראה שיהיה לזה ביקוש רב . וכמובן, כל מה שקשור לים, וגם צעצועים לאמבטיה, וכסאות קטנים או כסא אוכל גבוה /שירותים לקטנטנים, רכבת, מוסך, יש משחקי קופסה בעלי גוון יהודי חרדי כמו "המירוץ אל המצוות" של "פלדהיים" אם אני לא טועה . (וכסאות נמוכים לתשעה באב, כסא נוח ושולחן וכסאות מפלסטיק למרפסת, מדפים, ורצוי מאוד לא של "כתר" שמחללת שבת רח"ל,) אם תביא דברים של חברה שומרת שבת זה יהיה גימיק שיווקי חשוב .

shay755

New member
אנגלית לא ממש חובה, ממש ממש לא

זה תלוי יותר איפה הוא פותח את החנות באיזה אזור
ישנם היום למעלה מ 100 חנויות שאף אחת מהמוכרות לא יודעות אנגלית ולו חצי מילה.

קליט

New member
השוק החוצניקי דוברי אנגלית (שמתקשים בשפה העברית) הוא לא מבוטל בכלל !

יש כאן אלפי תיירים ואלפי משפחות מחו"ל שגרות כאן, והם לרוב בעלי אמצעים

מה יותר פשוט. מכך שתלך באופן אישי

לחנויות חרדיות ותראה במו עיניך
כי קשה להסביר. ולרדת לרזולוציות קטנות כמו שתראה כמה חנויות ותבין או שתיקח יועץ שיווק חרדי

למעלה