שלום חברים, חג פורים שמח

באיה1

New member
שלום חברים, חג פורים שמח../images/Emo151.gif../images/Emo152.gif

יש לי וידוי קטן - גדול
הצילו
אולי בגל שזה התחלה, ואחר כך זה ירגע, אני באמת לא יודעת. קשה כאן לשמור על אוכל מאוזן. בפרט בסופי שבוע. אם הולכים לבקר או לוקחים אותי לסיורים, טיולים קבלת פנים, אז איך אפשר לא לאכול. למשל אתמול, נסענו ל "תומס לנד" בגלל הנכד, ובילינו שם הרבה זמן. היה שם עוד זוג חברים של בני עם ילדה בגיל נכדי. נסענו כשעה דרך מקסימה ומיוערת. כל הדרך, הכביש בתוך יער אבות, משהו לא מן העולם הזה. ובתוך היער-עיירה מקסימה כאילו לקוחה מאיזו ציור, עם רכבת אמיתית לילדים ששמה תומס. נכדי לא רוצה לשמוע מכלום מלבד התומס הזה. נסענו ברכבת כולנו, ואחר כך צפינו בהצגה של תומס הרכבת, וכל זה בתוך היער עם ריחות משגעים של עצים גבוהים ואויר הרים צלול כיין. כל זה כמובן מפתח תיאבון לא רגיל, אז בצהריים נסענו כמובן ללאנץ´, בעיירה ציורית ומקסימה אחרת. עכשיו אני שואלת אותכם, מה אני אוכל
בארץ הייתי מזמינה סלט ירקות שהרוטבים מגישים בנפרד. את רוצה - את שמה-את לא רוצה -את לא שמה. גם כאן הזמנתי משהו הכי קרוב לסלט, " סמוקט צ´יקן סיזר סלט". חשבתי יתנו לי סלט ירקות וחתיכות עוף על זה. איפה!!!!! הסלט הוא רק חסה ונבטים גם זה היה בסדר, אבל זה היה כבר עם מלא רוטב בלתי מזוהה וחתיחות נקניק אולי צ´יקן + ביקון מאושן. החברה הזמינו בנוסף צ´יפס. אוף, ואני משוגעת על צ´יפס. מה לעשות, להביט ולא לאכול,איך אפשר
וזו רק דוגמה אחת מני רבות. אני מתפללת שלא אחזור עם תוספת משקל, לפחות באותו משקל שבאתי. לאור הנסיבות, אהיה מרוצה אם אחזור באותו משקל שנסעתי. זהו בינתים, נכדי התאורר, ואני צריכה גם כבר להתכונן ליצאה, חברה באה לקחת אותי לכל היום. ביי חברה אוהבת באיה
אני מקווה שכל מה שכתבתי יעבור. המחשב עושה קונצים,יאללה ביי

רונה 29

New member
וואו איזה תיאורי נוף - אני באה !!!../images/Emo6.gif

איזה כיף לך ! אני ממש שמחה שאת נהנית. זה נשמע כ"כ רחוק מכאן "דרך מקסימה ומיוערת".........העלים המתנופפים ברוח כבר מרשרשים באוזניי..... אני רוצה גםםםםם !!! לגבי האוכל.... אני באמת האחרונה שאייעץ לך בעניין רגיש ומורכב זה
- רק אומר לך לשים
לא להתפתות למאכלים שאסור לך לאכול בגלל הטבעת .....!!! לא כדאי להסתבך !!! בכל מקרה , חג שמח גם לך באוסטרליה הרחוקה...... קבלי
טראנס-אטלנטית מכולנו ו-
!!!

רוייקו

New member
עושה חיים, אה ? המשיכי להנות מהטיול

ואנחנו נמשיך לקנאת לך מפה
חג שמייח והמשך מהנה. רוייקו

gal33

New member
באיה, באוסטרליה כמו בישראל...

אין קיצורי דרך ואין ניסים במאבק עם המשקל. עוד שבועיים בערך תעבור לך ההתלהבות מתרבות האוכל החדשה, ואז תוכלי לחזור לשגרה. מן הסתם כבר תכירי יותר את השמות השונים ומשמעותם ואז גם תדעי מה להזמין ואיך, החשוב הוא שתתני לעצמך את הזמן להתפרפר, אך תדעי גם לעצור זאת בזמן. מקסימום, את תמיד יכולה למצוא קנגורו לרוץ אחריו, וכך בטוח תרזי. גל

sure16

New member
שלום לאורחת מכוכב אחר../images/Emo153.gifפורים..

שמח לך ולמשפחתך
לא כתבתי המון זמן (יומיים..)החדר היה תפוס
אני בטוחה שתחזרי אלינו חתיכה ושזופה.תעשי חיים! שרה

ורד *

New member
היי באיה, פורים שמח../images/Emo151.gif

מה שעולה זה מה שיורד, תפסיקי לענות את עצמך ותתחילי להנות. כשתחזרי יהיה לך מספיק זמן לאכול חסה בלי רוטב ולבלות עם המשקל וגם להוריד את מה שהוספת (אם בכלל). בנתיים תהני מהנכדים מהריחות המשכרים של היערות וכמובן מכל ה"מסביבים". תכייפי ותהני מכל רגע. ורד.

וואוו באיה, איזה תאורים מדהימים

ממש עושה חשק להיות שם (איתך/במקומך/סתם ככה - לא חשוב). אוכל - הוא חלק מהחיים. תהני מכל הדברים חדשים כישנים.. התענגי עליהם....... אבל הקשיבי לגוף.... שימעי מתי הוא רוצה להפסיק - כמובן אחרי שאת לועסת ממש ממש ממש טוב......... מתי הגוף אומר - די, עכשיו הפסקה. באיה....... פשוט תהני וחיי את החיים. פורים שמח - אורית

באיה1

New member
חברי היקרים, פורים שמח../images/Emo148.gif../images/Emo151.gif

תודה לכולכם על התגובות, עכשיו קצת נרגעתי, ומשתדלת לשמור. אני נהנית מכל רגע, והלואי וכולכם הייתם איתי כאן. בכל מקרה, אני חושבת להישתקע כאן, מתי זה יצא לפועל אינני יודעת, מתי שהו זה יצא. אם זה יקרה, כולכם תיהיו מוזמנים אלי למפגש מחזור
אני מאחלת לכוכם חג פורים שמח, תצאו, תבלו, צעירים ומבוגרים גם יחד. אוהבת אותכם מרחוק ומתגעגעת באיה
- לא,

למעלה