שלום חברים - חדש בפורום

roniway1

New member
שלום חברים - חדש בפורום

אני אוהב מאוד מוזיקת קאנטרי , ולא ידעתי שיש בתפוז פורום על זה.

אני רוני , בן 36 , מדרום הארץ.

הזמרת האהובה עליי היא שאנייה טוויין.
ראיתי אותה בהופעה חיה במנצ'סטר , אנגליה - לפני 8 שנים.
חוץ ממנה אני שומע קאנטרי גם מזמרים וזמרות אחרים.

מקווה להשתלב פה

LeAnnDylan

Well-known member
ברוך הבא!

אני דילן, 26, איזור הצפון. נעים מאוד

שאניה היא אחלה, יש פה לפחות מישהי אחת שממש ממש תתלהב מזה שאתה אוהב את שאניה

איזה עוד אמנים אתה אוהב?

roniway1

New member
היי דילן

אני אוהב גם את טיילון סוויפט בין היתר. בעיקרון אני אוהב לשמוע קאנטרי מכל זמר או זמרת , ולכל אחד יש את הסגנון המוכר והאהוב שלו.

גם את דולי פרטון אני אוהב לשמוע . זמרת ענקית

אני כמובן מחכה לטקס ה - CMA , ומחפש קישור שדרכו ניתן יהיה לראות את הטקס.
ראיתי באתר הרשמי של CMA שרשת ABC תשדר את הטקס. אני מקווה למצוא קישור באיכות טובה כדי לראות.

ולגבי שאנייה , לצערי אין לי את האפשרות לראות אותה בהופעות הקרובות שלה
, אבל אולי בהמשך זה יתאפשר.

LeAnnDylan

Well-known member
היי!

טיילור היא אחלה. פה בפורום מסרבים להתלהב ממנה
אבל היא תופעה. אין ספק.. אני באופן אישי מעדיפה את האלבום הראשון שלה על פני שאר הדברים שהיא הוציאה אחרי אבל אי אפשר להישאר אדישים אליה... כנ"ל לגבי דולי פרטון
אתה אוהב תופעות טבע, הא?

אני באופן אישי מעדיפה את ליאן ריימס, מירנדה למברט ומרטינה מקברייד (בגזרת הזמרות) את בלייק שלטון, קית' אורבן, לוק בריאן, ג'וש טרנר, דיירקס בנטלי ובראד פייזלי (בגזרת הזמרים) ואת שוגרלנד, ליטל ביג טאון, פיסטול אניז, לייד אנטבלום, דיקסי צ'יקס ואדנז' אדג' (בגזרת הלהקות)
כמובן שיש עוד מלא שאני אוהבת אבל זה ככה על קצה הלשון. אני גם אוהבת לשמוע הכל מהכל. יש המון זמרים נהדרים בז'אנר. חבל להגביל את עצמנו לכמה בודדים

לגבי הטקס, יש שנים שמצליחים למצוא קישורים ויש שנים שלא. בדר"כ צריך לחפש אותם לקראת תחילת הטקס כי אז יש אנשים שפותחים סטרימים במיוחד בשביל זה. לחפש מעכשיו לא בהכרח יעזור כי גם אם תמצא אתר שכביכול טוען שניתן לצפות בו, לא אומר שהוא בהכרח יעבוד בלילה של הטקס.
אני בכל אופן (סביר להניח) לא אשאר ערה לטקס. אני צריכה לעבוד למחרת אבל בטוח אצפה בו בסופ"ש באיכות HD נהדרת בלי פרסומות ובלי חשש שיתקע באמצע

roniway1

New member
שאלה לגבי הטקס

אמרת שתצפי בו בסוף השבוע , הכוונה שלך שהטקס ישודר באחד הערוצים ב YES או בהוט?

הבעיה בטקסי מוזיקה בכלל היא שקשה למצוא שידור של הטקס במלואו לאחר שידורו. זו הסיבה שאני מנסה בכל שנה לחפש קישורים טובים כדי לראות.

אשמח אם תוכלי לשלוח לי במסר קישור שבו ניתן לראות את הטקס באיכות HD.
אני בכל אופן ממשיך לחפש קישור טוב לצפייה , ואם אמצא כזה שעובד , אשמח לשתף את שאר חברי הפורום.

LeAnnDylan

Well-known member
לא בטלוויזיה

אני פשוט מורידה אותו. זה שהוא משודר ברשת כמו ABC רק הופך את משימת מציאת הפרק להרבה יותר פשוטה ומהירה. דברים שמשודרים ב-ABC עולים לרשת ממש מהר באיכות HD. אני מניחה שכבר בבוקר למחרת (גג צהריים) כבר יהיה ניתן להוריד את הטקס. אני לא בן אדם של צפיה ישירה או צפיה אונליין בכלל. האיכויות לא מרצות אותי.

Guncrazy

New member
שלום!

איזה כיף לראות אנשים חדשים בפורום

אני שירלי, בת 29 מאנגליה (כרגע).
יש לך תמונות מההופעה של שאניה שהיית בה? נשמע ממש כיף!
היית בהופעות אחרות חוץ משאניה?
איזה עוד אמני קאנטרי אתה אוהב?
בפורום יש נטיה להפחיד אנשים עם השפה המוזרה שלנו אבל כשלומדים להכיר אותנו מגלים שאנחנו דווקא די נחמדים (רוב הזמן
)
אז מקווה לראות אותך מגיב פה ומשתתף בדיונים
השתלבות נעימה

roniway1

New member
היי שירלי

לצערי אין לי תמונות מההופעה , כל התמונות נדפקו ולא יצאו טוב

אבל אני עדיין זוכר את ההופעה המדהימה שלה , למרות שעברו כבר 8 שנים.
טסתי לאנגליה , הייתי שבועיים בלונדון , ונסעתי למנצ'סטר יומיים לפני שחזרתי לארץ , כדי לראות אותה.
רציתי מאוד לראות אותה בלונדון , אבל לצערי הכרטיסים לכל ההופעות שלה בלונדון אזלו , ומצאתי כרטיס רק להופעות במנצ'סטר.

אני אפילו זוכר את להקת החימום שהיתה לפני ההופעה ( להקה שביצעה שירים של ABBA ).

אני זוכר את הצעת הנישואין מההופעה , וכמובן ההופעה עצמה. היה ענק !!

שאלת לגבי זמרים אחרים , אני אוהב מאוד גם את טיילור סוויפט , דולי פרטון , ובכלל אני אוהב לשמוע קאנטרי מכל זמר או זמרת או להקה מסוימים. המוזיקה הזאת משובחת ונפלאה בעיניי , ותמיד טוב לשמוע מכל מיני זמרים. לכל אחד יש את הסגנון שהוא רגיל לו , ולדעתי כדאי תמיד לשמוע סוגים שונים של קאנטרי.
לכל אמן יש תמיד מה להציע באלבום שלו.

Guncrazy

New member
נשמע ממש חוויה!

חבל שאין לך תמונות למזכרת. לאו דווקא בשביל לחלוק איתנו, יותר בשבילך. אבל זה מצוין שאתה זוכר את רוב החוויות מההופעה.
אגב, להקה שעושה קאברים לאבבא, זו לא A*Teens? הם כאלה ישנים. לא מאמינה שזכרתי את השם שלהם

אני אומנם גרה בלונדון אבל אני יותר נהנית מההופעות במנצ'סטר. הקהל שם תמיד יותר אנרגטי אז נראה לי שדווקא יצא לך טוב

כאן בפורום אוהבים מגוון די רחב של אמנים, במיוחד דילן שכל שעתיים מתחילה לאהוב אמן חדש
אז נראה לי שהגעת למקום הנכון

ואם אתה אוהב את טיילור ויצא לך להאזין לאלבום החדש שלה יהיה מגניב אם תשתף אותנו בדעתך על השירים בשרשור שעשינו לאלבום. (נמצא בעמוד הזה קצת יותר למטה).

blah blah story

New member
שלום שלום - אותך אני מכירה מפורום שאניה

ב 100%

לא זכרתי שהיית בהופעה שלה
אני קניתי כרטיסים להופעה במרץ

הייתי אומרת לך עוד כמה ימים זה אבל אני מתבאסת לספור

roniway1

New member

אכן , הייתי בפורום של שאנייה כאן בתפוז.

אין לי ספק שתיהני מההופעה. אני מקווה שאוכל בקרוב להיות באחת ההופעות שלה.

למעלה