שלום חברים.חזרתי לחדשות הנוראיות

ארזS

New member
שלום חברים.חזרתי לחדשות הנוראיות../images/Emo7.gif

רק תדעו שאני כאן, הגעתי הביתה בסביבות השעה 4 לפנות בוקר, אני מתארגן ואולי הולך לישון קצת... אבל כשיש כאלה חדשות זוועתיות - זה לא הזמן לסיפורים ותמונות, ולכן רק על קצה המזלג: עשיתי עם מיכאל סנדר [שאני בטוח שמוכר לרוב החבר'ה כאן] טיול ספוטינג רציני שבמהלכו צילמתי בארבעה ימים [לא כולל שבת שבה נחתי...] מעל 2,200 תמונות [!] בסלון האוירי בלה בורג'ה + בשדה התעופה שארל דה-גול, בשדה התעופה בלוקסמבורג, בשדה התעופה בפרנקפורט ובשדה התעופה בציריך. מי יודע כמה זמן יקח לי רק לעבור על הכמות הזאת של התמונות, למיין אותן ולערוך אותן... יקח לי קצת זמן [או קצת יותר מקצת...] ואביא לכם סיפורים ותמונות. שיהיה יום קל עד כמה שאפשר לכולנו.

Aviation Addict

New member
ברוך השב ../images/Emo24.gif

נכון עצוב מאוד... ואני שמח שחזרת לפורום, חסרת לנו. ואתה מוזמן להפציץ את הפורום.

motish3

New member
ברוך הבא!

העיקר שנהנית :) אירליינרס והמגבלות החדשות שלהם לא ממש עוזרות לכמות כזו של תמונות.

Glock19

New member
כנראה שנחתנו באותה טיסה

היי ארז. טסת ב-742 של ארקיע ? היום נחתתי אחרי 10 ימי חופשה בפריס כולל ביקור בסלון האווירי. אספר כמובן חוויות אחרי שאתאושש. מישהו יודע איך אני יכול להעלות את התמונות כאשר כל תמונה שוקלת בממוצע 1 מגה ? ארז, איך הצלחת לצלם 2200 תמונות ? כל הכבוד.

Refael30

New member
לארקיע אין בכלל 742.

742 (או בדגמו המלא 747-200,מצוי רק אצל חברת אלעל וק.אל כמטוסי נוסעים ומטען). לארקיע יש מטוסים כאלה אבל בכל אופן לא בשירות אלא מוחכר לכל מיני חברות בעולם . לארקיע יש מטוסי ATR 72 דאש 7 ומטוסי בואינג 757.

Glock19

New member
טיסה מספר 742

רפאל. התכונתי לטיסה IZ 742 של חברת ארקיע מפריס לתל אביב (ולא למטוס) המטוס היה 757-300

ארזS

New member
דווקא לא חזרנו באותה הטיסה...

חזרתי בטיסת אל על מציריך. איך הצלחתי לצלם 2200 תמונות ? כנראה שהיה מה לצלם במקומות שהייתי... [וזה עוד אחרי צימצומים...].

e dor

New member
ברוך שובך ארז

עם החדשות הקשות של התאונה, אנחנו שמחים לראות שחזרת בריא ושלם, ומרוצה אני מניח .... יום נעים ובהצלחה עם עריכת התמונות - אם תצטרך עזרה, אתה יודע היכן למצוא אותי.

ארזS

New member
תודה לכל מקבלי הפנים../images/Emo24.gif

אני ער כבר כ-36 שעות רצוף ועכשיו עוד נוסח לחתונה... העיקר שיהיו שמחות ולא צרות. את התמונות יקח לי זמן רב לערוך כי יש לי מין שריטה שכזאת שאני אוהב להקדיש לכל תמונה את הזמן המגיע לה ולא מסתפק בעריכות פשוטות. אז קצת סבלנות ותראו את התמונות...

tcu6

New member
ברוך השב. 2200 תמונות המון. ממתין

לראות את הבציר.

ronenec

New member
ארז אתה בחור כארז ! ברוך הבא !

מחכים בקוצר רוח לראות את התמונות שלך !

למעלה