שלום חברים יקרים אור ואהבה לכולכם|ל

שלום חברים יקרים אור ואהבה לכולכם|ל

שלום יקיריי שמי רפאל בן 26 מבית זית ירושלים יש בי אהבה רבה לדויד ברוזה אני מנגן גיטרה ספרדית כבר 13 שנה והכל התחיל מהאיש המקסים דויד ברוזה בהחלט הייתי בן 13 כשהוא בא לבית הספר שלי ברנה קסין ופשוט מאותו רגע ועד היום לא עניין אותי כלום החלטתי שאני לומד לנגן{יש לציין שאני גם זמר יוצא להקה צבאית ועובד כעת על חומר ספרדי-ישראלי משלי אינני מאמין בהערצה עיוורת לאומנים וכמו שאמרתי דויד הוא איש מקסים ואני רואה אותו כשווה לכל בניי האדם}ובאמת הייתי יושב 8 שעות כל יום ולומד את כל הקטעים של דויד ברוזה בעצמי לאחר תקופה כשהתחלתי להופיע לשיר ולנגן הייתי מופיע עם שירים רבים וטובים של ברוזה היקר שמלווים אותי בהופעותיי בכל מקום ואני שמח שהקימו לדויד ברוזה פורום נתקלתי בכך במקרה אבל הכל מכוון כאן בעולם הזה אשמח לדבר ולשוחח איתכם אוהב אותך דויד ואת כל החברה המשיכו לתמוך ולאהוב שלכם רפאל בן-אור

glitter8

New member
הי גם אני מרנה קסין....

אמנם קצת יותר ותיקה.... מחזור נ"א אבל אצלי זה התחיל עוד מימי מעלות דפנה (כיתה ד,) אז יצא האישה שאיתי ומאז אני מכורה... יאללה תזמין אותנו להופעות... ניסיתי בעבר ללמוד לפרוט אבל לא הלך... ביי ענבל

הופעה ספרדית דיויד ברוזה ורפאל הכנס

הגיעה השעה להרים הופעה ספרדית אני רפאל בשיתוף עם דיויד ברוזה אני חושב שהוא ישמח לבוא אני אתקשר להפקה ויש לי קצת קשרים נדבר איתו ונעשה הופעה משותפת לדעתי הוא מאוד ייתרגש עכשיו אני מדבר בכל הרצינות צריך גם למצוא מקום שיתאים ובהחלט הוא יעלה לשיר איתנו כדיי שהעניין ירקום עור וגידים צריך את תמיכתם והשתתפותכם האהובה אני בהחלט מאמין בכח היצירה והדבר הזה אכן יתתממש בקרוב אני לוקח עליי להביא את דיויד ברוזה ואתם תביאו את עצמכם להופעההה מה אתם אומרים אהההה?

glitter8

New member
מותק, אתה אופטימי...

כדי שדיויד יופיע אתך אתה צריך להיות מינימום ג'ון מנואל סרט.... בהצלחה

צפי בזאת קורה מתוקהה

דיויד ברוזה ישמח מאוד מאוד האמונות שלנו הן אלה שקובעות מה יקרה ומה יהיה אנו יוצרים את המציאות ומה שאנו מאמינים שיכול לבוא לידי התגשמות מופיע בתסריט שיצרנו במוחנו בגל מקרה אמונותיי חזקות ומלאות באהבה אני לא רואה את דיויד ברוזה כעליון או ככוב שאי אפשר להתקרב אליו דויד ברוזה הוא איש רגיש אשר מופיע בכל פינה וכמובן שאשלח לו ראשית חומר שלי מוקלט להבהרת הכוונות האם אפשר לתת אנרגייה של אהבה ותמיכה במקום למלא בספקות הריי לפעמים חלומות מתגשמים צפי וראי מהו כח היצירה יקירה והכל נאמר כאן באהבה גדולה חישבי על כך רפאל בן אור

ענבל יקרה תצייני גם את שם משפחתך

איזה קטע אחוות רנה קסין ענבל יקירתי בשביל ללמוד לנגן צריך את המורה המתאים וצריך גם אש פנימית ודרייב לנגן העניין הוא להתמיד להיות באהבה ובאמונה זה הסוד בכל מקרה חשבתי גם על הופעה בבית שמואל בירושלים אני גם יודע שדיויד אוהב ומחובר לירושלים אור ואהבה לך מתוקה

glitter8

New member
הי

זה הופמן, שלא תבין אותי לא נכון אני מאחלת לך בהצלחה רבה אם כי כמי שמכירה את הקריירה שלו מעל 15 שנה הוא מופיע בעיקר עם מי שכבר מפורסם- רונית שחר, עמיר לב,,,וכו

לא להוציא את האויר מהמפרשים שלך...

אבל עד כמה שדיויד ברוזה הוא איש מדהים הוא קודם מלחין זמר ווירטואוז יוצא מן הכלל (שני הדברים לא סותרים כמובן) והוא מעל הכל אדם סופר עסוק: יש לו הופעות בארץ ובחול והוא עובד עם שלל אומנים. להצליח לנגן אחתו ולדבוע הופעה איתו ,אם כל האמור מעלה, זה קשה. הי אם תצליח וב"ה אני מקווה שתצליח ותקנה לך שם ושדיויד ברוזה יופיע איתך, תזמין אותי אני אשמח לראות אותו ואותך בהופעה חיה.

תחקוני תיקונים תיקונים

אחתו=איתו לדבוע=לקבוע חח סורי שוב המהירות מן השטן. המון אור ואהבה (מה יש רק לו מותר לפזר :p)

תודה על התמיכה אור יקרה

אני באמת הולך לפגוש אותו יש לי קשרים עם כמה אנשים וכשהוא ישמע שמעלים לו מופע אנו נתאם איתו את הזמן והכי חשוב תמיד ללכת עם אמונה גדולה והעקר שכולכם תבואו באהבה רפאל בן אור

למעלה