שלום חברים יקרים לי

שלום חברים יקרים לי../images/Emo24.gif

לא הייתי כאן איזה שבוע-שבועיים מרוב עומס בעבודה ובחיים בכלל. שמחה לראות חברים חדשים וותיקים. שחר, יופי של בשורות מד"ר בור. תמשיכו כך הלאה, הזמן עובר לו ובקרוב יירד לו האליזרוב הזה מהרגל, תודה לאל. גווני - מזל טוב ענקי ליומולדת שלך. נשיקות ובריאות עד אין קץ
רחליקה, קיבלתי את המסר עם הטלפון אבל "טבעתי" בשאר מטלות. מבטיחה להתקשר אני מתה מגעגועים, בחיי. ויש כאן "כמעט" אמא חדשה, אילנה, אם אני לא טועה, שנכנסה לספר שהיא בהיריון וצפויה ללדת בעוד חודשיים וחצי. המון בהצלחה והיצמדי לפורום, תוכלי לקבל כאן עצות טובות ותמיכה. לטאניוש, מקווה שהפצע של ליאון החלים. תני לו נשיקה קטנה באצבעונת שלו. גם ממני.
טלטול שלנו מתוק וחמוד. מתאמן בג'ודו פעמיים בשבוע ומשחק כדורגל. ב- 23 בינואר אנחנו אצל ויינטרוב ומקווים שיוריד לנו את הסד ויביע שביעות רצון. אנחנו שבעי רצון מאוד כרגע. הרגל במצב מעולה עכשיו. מעבר לזה, הילד קם הבוקר עם עורף תפוס. חשבתי שאני מתה... פולנייה שכמוני. הוא צרח שכואב לו העורף והראש מאחורה ואני כבר ראיתי שחורות בעיניים. בינתיים זה השתפר עם בקבוק חם וכל מיני פטנטים אבל רק הפוזה של להרים למעלה את הראש, עדיין כואבת לו והוא הולך כמו אחד שתקעו לו מטאטא בתחת... :) נקווה שמחר יקום יותר טוב. יאללה, גמרתי לחנטרש, שבוע נפלא לכולם, יעל

התכוונתי לאילנית אמא ולא לאילנה,

כשכתבתי בהודעה הקודמת על אמא חדשה שנכנסה. ולאילנה, נשיקות גם, לא הספקתי למנות גם אותך בין אלה שהתגעגעתי אליהם. מיכל של רונירון, עדיין מחזיקה לכם אצבעות. לא שכחתי שיש ניתוח בסוף ינואר. וד"ש חמה כמובן לאושרי וללידא, לתמיר ונטע הבונבון ולכל הילדים המתוקים של הפורום. יעל

טאניוש

New member
אויוש, לא נעים העיניין של העורף../images/Emo4.gif

בהצלחה בביקורת אצל ווינטרוב! ותודה על נשיקה, מסרתי בכיף

רחליקה1

New member
הלו מותק, איזה כיף לשמוע ממך.

צוואר תפוס זה באסה... מקווה שיש קצת הקלה בעומס. שבוע טוב ונשיקות.

למעלה