שלום חברים יקרים

אנה1235

New member
שלום חברים יקרים

קיבלתי לידיי את תשובות הבדיקות לאחר שלושה חודשים מאז שהפכתי למתוקה מדי... :) מסוכר 277 ו- A1C 12.1 הגעתי לסוכר 86 ו- A1C ברמה 5.6

אני שמחה (אפילו מאד:) ) כי באמת שהשתדלתי לשמור על כל הכללים ולשמור על איזון טוב למדי ואכן, יש פרי לעמל, התוצאות משמחות .

ברשותכם יקיריי, מספר שאלות, כי אני לפני ביקור חוזר במכון סוכרת ורציתי לברר מספר נושאים:
-לאור התוצאות הטובות ובהסתמך על כך שאמשיך לאכול באותה צורה ולשמור על אותו איזון, האם כדאי לשקול להפסיק את מתן האינסולין ארוך הטווח (אני סוכרת 2 עם 12 יחידות לנטוס) ולהסתפק רק בלקיחת מטמורפין?
- אם יוחלט להמשיך גם עם האינסולין, האם כדאי להחליף ללבמיר? כי שמעתי כל מיני דברים על לנטוס 0השאלה היא האם זה מוכח או לא) והאם יש או אין נזק לטווח ארוך מלקיחת אינסולין יומי?
- האם לאחר זמן מסוים,גם אם שומרים על איזון ועל פעילות גופנית,בכל זאת יש חוסר איזון מסיבות פיזיולוגיות או מהזדקנות וכו'? האם הסוכרת עלולה להחמיר גם אם שומרים על כל הכללים?
אני ממש אודה לכל תשובה שתינתן ומתנצלת על החפירות... אני פשוט באמת בהתחלה ולומדת כל הזמן... והרבה בזכותכם(!)

המשך יום נפלא :)

תומרונתם

New member
מנהל
כל הכבוד!!! איזה תוצאות מדהימות!

בהחלט יש פרי לעמל... ממש כל הכבוד.
&nbsp
לשאלותייך -
- ייתכן שאפשר יהיה להוריד את האינסולין, סביר להניח שאם כן זה יהיה בהדרגה, אולי תישארי עם כמה יחידות בודדות שישמרו על האיזון הבזאלי. זה ממש שאלה לרופא.
- אני לא מכירה את הסיפורים נגד לנטוס

- בהחלט. יש הרבה גורמים שיכולים להשפיע על האיזון לטובה ולרעה, ולפיכך אנחנו תמיד עם היד על הדופק, מודדים, עושים בדיקות דם בזמן, והולכים לרופא לביקורת. הסיכוי שזה יקרה הוא נמוך יותר עם "שומרים על הכללים" כפי שכתבת.
&nbsp
חפירות? אין דבר כזה

את מוזמנת לשתף ולכתוב ככל העולה על רוחך...

אנה1235

New member
מקסימה!

תודה רבה!
אני בהחלט לוקחת לתשומת לבי את העובדה שיש לעקוב ולבדוק ולשמור את האיזון יום יום ובאופן הכי טוב שניתן. לא מרשה לעצמי לנוח על זרי הדפנה בעיקר לאור החשש שלי שאכן אומת על ידך שלסוכרת יש כל מיני "קריזות" ואסור לתת לה להתפרץ.
אני מקווה שנזכה בקרוב לקבל גלולת פלא פורצת דרך שממש תבריא אותנו ולא רק תאזן.
אשמח לשוב ולעדכן מה היו ההחלטות לגבי המשך הטיפול שלי במכון הסוכרת.
שמחה שהגעתי לפה ושוב, תודה רבה על המילים המעודדות ועל התשובות המחכימות!

אילת103

New member
לנטוס

אני אשמח לשמוע מה שמעת על לנטוס, כי גם אני חושדת בו שהוא לא טוב לי אבל אין לי מספיק ביסוס והרופא לא יודע לאשר את חששותי.

Dave1972

New member
לא עונה, רק מעודד

לא יודע לענות לך היות ואני לא רופא. רק יכול להגיד לך שהיום בא לבקר אותי עובד שלי לשעבר שיצא לפנסיה לפני שנה. הוא נהג להזריק אינסולין נדמה לי פעמיים ביום.
הוא הגיע ולא זיהיתי אותו. השיל 17 ק"ג מעצמו ואמר שהתוצאות שלו כל כך טובות שהוא לא מזריק יותר. לוקח כדור אחד ביום וזהו.
אז זה אפשרי! בהצלחה.

אנה1235

New member
תודה לכולם על העידוד,

חזרתי מביקור במכון סוכרת ולשמחתי התוצאות המצוינות הביאו את רופאת האנדו להחלטה שבהדרגתיות אוריד את מינון האיסולין עד להפסקה מלאה וזאת תוך כדי ניהול רישום יומי מפורט. ועכשיו אני באמת ח י י ב ת להיות זהירה ולשמור על תפריטים נכונים ועל הליכה יומיומית קבועה כי זה באמת הענין החשוב והיסודי בשמירה על איזון קבוע ורציף.
אני קוראת פה על שיתוף של חברים בנוגע למצבי רוח משתנים ואיך זה משפיע על רמת הסוכר ולצערי, מרגישה שזה כל כך נכון וכמה לנפש יש השפעה על הגוף.

בהזדמנות זו אאחל לכולנו שנה טובה ובריאה! שנת שלווה,רוגע ונועם,
שנזכה לאיזון ואפילו למתיקות:)
מתוך נחת,בריאות ושמחה :)

למעלה